![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
la multi ani kalu!
|
"La Multi Ani!!!" kalu...esti bun de cinste:P te asteptam cu semintele pe bulevard ;))
|
La multi ani si din partea mea Kalule.....sanatate, mult noroc in viata, fericire si absolut tot ce'ti doresti, sa ti se indeplineasca ;)
|
La multi ani KAlu' 8)
|
:lol::lol: chit ca zic cu 15 minute dupa ce a trecut Sf. Gheorghe.......LA MULTI ANI KALU !!! better late then never:-)
|
la multi ani si din partea mea! scuze de intarziere!
|
Multumesc baieti, scuze ca am raspuns asa greu da nu prea am intrat pe net azi, nu face nimik eu am aflat azi dimineata cand mi`a zis ionut la multi ani pe mess, habar n`aveam :) in fine, multumesc inca o data la toata lumea, va iubesc :))
|
2 Attachment(s)
era sa scriu "UP" ..............
328ci ""STOCK"";);) more to come 100% autentic ax_design |
frumoasa sedinta foto :D.
e o masina STOCK frumoasa....pacat ca a ajuns pe mainile tale :)) |
masina stock, momentan
stim cu totii de ce esti in stare :twisted: si de abia asteptam sa vedem furia albastra in forma finala :D faine poze:bunch: |
Si nu e nici chiar stock stock! Si daca e sa primeasca ce stiu eu.....dumnezeule....cred ca o sa fie ceva unic in valcea! Eu unul nu am mai auzit pe cineva...macar sa vb de asa ceva!
|
6 Attachment(s)
1.9 TDI, 9.1 megapixeli...
Mie nu-mi face nimeni poze... nu?:eyebrow: Lasa ca-mi fac singur!!! :mrhappy: Attachment 1452138Attachment 1452139Attachment 1452140Attachment 1452141Attachment 1452142Attachment 1452143 Frumoase poze AX, frumos 2.8-ul.;) Succes Teo, da-i ce e mai bun!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
328ci si ATAT
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |