![]() |
Re: Discutii despre masini
salvee!! un meserias in radiatoare stiti?? as cumpara unul nou dar e prea mic pt caldurile din tara si varsta ei ;)
|
Re: Discutii despre masini
fratilor daca stiti ceva ptr un ford mondeo din 1998 anuntatima si pe mine pe steffan_blondu---nu am gasit nik deocamdata ptr el. ma intereseaza un body-kit ms ast raspunsurile voastre sall
|
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
tre , ai facut vreo "prostie" ??? |
ce vrei sa spui? :mrgreen:
|
Quote:
|
trevu vasile
|
Cati cai are EVO asta albastru???......:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
300 CP... 4x4
|
295 mai..nu ii da cu adaos :)))
dar deocamdata vecinii ii dau vreo 150 ca e in rodaj :)) bateti-l acum ca dupa aia....ne usuca. unde mai pui ca din aia 300 mai ii ia pilotu vreo 250 inapoi. |
Dar cat puii mei dureaza rodajul la EVO ca a sarit de 1500 km...
Oricum o sa schimbe treptele cu mari pauze si n-o sa exploateze masina la maxim niciodata fiindca lui ii e mila de ea. Il cunosc eu... ;) |
eu zic ca d-abia dupa 5000 isi va da drumu motorul cum trebuie. cam toti au zis si la S3 si la GTI si la STI si BMWuri noi ca dupa 1500 merg bine..dar dupa 5000 trag asa cum trebuie. asteptam si vedem....
repet...e masina noua, detsul de scumpa, nu merita sa rupa cutii sau altele...sa stea cu ea in service mai mult ca pe strada si sa mai dea inca 1 data contravaloarea ei pe piese. va trage de ea..asa cum merita..ca pt asta e facuta....va modifica la ea..sunt sigur...dar fara sa isi bata joc de ea. iti spun eu ca si tu daca ai da 40 000 pe o masina bani munciti nu i-ai da sa o rupi ;) |
Inseamna ca nu ma cunosti...
Am mai zis si repet... cred ca ieseam cu ea din reprezentantza in drift... |
pai din cate-am inteles omul a luat-o pt familie. mai cara o butelie un pork ceva de sarbatori, 4wd ca sa nu ramana impotmolit, treburi d-astia. + ca omu' e batut in cap, are idei d-astia fixe cum ca masina tre' sa mearga zi de zi, n-ai ce sa-i ceri.
|
Quote:
|
Quote:
probabil facea un drift la poarta serviceului Mitsubishi :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning