![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
1 Attachment(s)
coming soon:twisted::twisted:
|
wai:D vreau sa o vad.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In curand pe micul ecran :lol:
|
1 Attachment(s)
Cu ajutorul lui maris design,pot zice ca mi-a fost profesor,aa am inceput si eu ceva numai ca nu prea va iesi cum cred eu cam asa arata proiectul in momentul de fata:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Masserati teaser: |
Stiu eu ce sunt liniile alea:lol: Dar sa vedem cum iese. Pana acum nu e rau!
|
4 Attachment(s)
audi-le il termin cat de curand la nissan inca ramane wip.cu chevvele este ceva ce am inceput acum nu de mult,sper sa va placa!!Multumesc!!
|
sfatu meu e sa lasi tu brushingul la o parte, pana cand o sa reusesti sa ai selectii perfecte, fara muchii drepte...si cand o sa inveti sa folosesti pen-tool`ul...
|
Quote:
|
da.trebuie exersat sa faci trebuie.dar trebuie sa si ai in tine brushu,nu merge la toata lumea.;) . lumini,umbre...e mai dificil. trebuie folosit pen toolu' cum trebuie,cu father nu 0,clar...la tine e cam mic,e tot zimtat.culorile...hmm,prea saturate si ireale. tu incerci..dar mai trebuie sa exersezi mult . incearca prin a face un rebrush..sau chiar poate brush la masini dar nu in totalitate,parti doar.asa din prima full brush,nu o sa reusesti. sanatate:!:
|
1 Attachment(s)
Am o mica problema,cand salvez imaginea nu mi se salveaza clar..de ce:(
|
2 Attachment(s)
un rebrush mai vechi, cred ca o sa-l termin dupa 2-3 ani..
|
Aviz amatorilor de multe lucrari pe zi sau care nu sunt in stare sa isi termine o lucrare!!
Daca postati aici o lucrare, si nu aveti decenta sa o terminati si sa oferiti update-uri regulat, masina urmatoare e considerata SPAM, si veti fi sanctionati ca atare. Se numeste COMENTARII LUCRARI WIP!! nu "pun orice proiect defectuos al meu aici":evil::evil: Asta...asa ca sa nu ziceti ca nu am avertizat. Salut |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning