Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

Most_Wanted 05-01-09 03:21

Re: Discutii despre orice!

daca ma poate ajuta si pe mine cineva...incerc sa iau si eu legatura cu niste persoane din BM..persoane care nu le-am mai vazut de mult....daca cineva le cunoaste si ma poate ajuta cu vreo informatie as fi recunoscator aceste 2 persoane se numesc asa
AMELIA BUCIUMAN si MARIUS POP ....ce-a mai mica informatie poate fii de ajutor ...:D varsta lor este cam de 29-35 ani

M I V E C 05-01-09 10:21

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1957735)
daca ma poate ajuta si pe mine cineva...incerc sa iau si eu legatura cu niste persoane din BM..persoane care nu le-am mai vazut de mult....daca cineva le cunoaste si ma poate ajuta cu vreo informatie as fi recunoscator aceste 2 persoane se numesc asa
AMELIA BUCIUMAN si MARIUS POP ....ce-a mai mica informatie poate fii de ajutor ...:D varsta lor este cam de 29-35 ani

foarte putine informatiile, poate in cartea de telefon ai ceva sanse

TRX 05-01-09 11:18

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1957735)

Poze ? Masini conduse ? Job ? Nimic altceva nu stii ?
Pop e un nume foarte comun ... cred ca sunt cel putini vreo 20 de Marius Pop

adriano9 11-01-09 13:41

luni, 12 ianuarie 2009, Biroul de Tamponari din Baia Mare se muta pe strada Tineretului, nr. 4, langa Politia Municipiului Baia Mare, unde se afla si sediul SPR. Centrul de Solutionare a Accidentelor Soldate cu Pagube Materiale este situat actualmente in Baia Mare pe Bd. Unirii, in incinta sediului Automobil Club Roman (ACR).

tuner_cata_05 19-01-09 19:44

Fantoma din Cicârlău...voi credeti in asa ceva ??? eu nu stiu ce sa cred...:D:x;)

http://www.glasulmaramuresului.ro/ma...a_din_Cicarlau

botdriver 19-01-09 20:34

eu nu cred in asa ceva parerea mea e ca sunt povesti....

razvyrulz 19-01-09 20:37

bull shit all day long :P parerea mea ;))

huber_bm 19-01-09 23:54

=)) PALAGUTA
povesti

Soche 20-01-09 13:42

Nu mai merg veci la service Seat. Astia iau si pielea de pe tine ma. Am zis ca hai ca inca e in garantie si sa nu comenteze ceva. Pt schimbat 1 bec faza scurta mi-au luat 30 lei :| Daca se mai intampla ma duc cu becu in mana si imi iau altu de la un magazin de piese auto si si il schimb eu si ies cel putin la jumate pretu.

Criza financiara a?

botdriver 20-01-09 15:39

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1995727)
Nu mai merg veci la service Seat. Astia iau si pielea de pe tine ma. Am zis ca hai ca inca e in garantie si sa nu comenteze ceva. Pt schimbat 1 bec faza scurta mi-au luat 30 lei :| Daca se mai intampla ma duc cu becu in mana si imi iau altu de la un magazin de piese auto si si il schimb eu si ies cel putin la jumate pretu.

Criza financiara a?

din cate stiu eu un bec cum iti trebuie la tine ii 18 ron deci 12 ron manopera ii ok,apropo ti-am vazut masina azi langa parcare faculta cu stergatoarele ridicate:lol::lol::lol::lol:

3SGE 20-01-09 16:01

Oricum e mult pt ca trebuie aprox 5 minute sa schimbi in bec.

Soche 20-01-09 16:53

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1996008)
din cate stiu eu un bec cum iti trebuie la tine ii 18 ron deci 12 ron manopera ii ok,apropo ti-am vazut masina azi langa parcare faculta cu stergatoarele ridicate:lol::lol::lol::lol:

Da nuj cine a fost da banuiesc ca un prieten ce sta in apropiere :) Imi tot face farse de genu zapada pe masina, stergatoarele si oglinzile azi, in alta zi o coala A4 cu un mesaj. N-are ce face pana o sa-l iau la 11 metrii.

cristiano304 20-01-09 21:02

deci :shock:liniulete mortii:lol:la baia mare..uitai ce crie domnu asta pe blogu lui...cat talet are baiatu asta :lol::lol::lol:un mic exemplu ce scrie el
:Mazda RX7 – dotare standard peste 200 CP, model mai vechi; proprietarul a deţinut una asemănătoare al cărei motor l-a distrus în urma unei piruete pe loc (s-a distrus baia de ulei)

http://cipriandragos.blogspot.com/20...ele-morii.html

MephistoBM 20-01-09 21:06

penibil :!:

piTiCcu 20-01-09 21:08

vand ford focus kombi an 2000 benzinar 1.6,16V 101 cp 134 de mii de km , 3 ani se fac in luna MAI de cand ruleaza in tzara,pretz negociabil :))

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning