![]() |
Re: BR 40 YUL
Axa cu fulie si distributie dubla deci...
|
Axa de Alpine si distributie dubla. Ce ne pregatesti Iulian?
|
Quote:
|
Quote:
|
Trompetele sunt copiate dupa cele ale lui Bogdan?
|
Quote:
si pentru ca nu vreau sa il tradez pe vali vtk, nu o sa spun cine a lucrat fibra de sticla! :D:D:D |
Am cateva intrebari pentru cunoscatori: 1.Credeti ca motorul de Dacia Nova este mai
performant sau mai slab decat motorul de Renault 12 TS ? Daca DA sau NU atunci DE CE? 2.Merita sa schimb motorul de Nova cu unul de TS sau sa pun doar Axa cu came de TS pe nova? 3.Ce pot sa iau de pe un motor de TS complet si functional sa pun pe motorul de Nova pentru a-i creste performanta? 4.Care ar fi pretul corect al unui motor de renault 12 ts functional 100% si complet? Multumesc. p.s. Am postat aici deoarece YUL a fost cel care m-a facut sa imi doresc o masina veche....asta dupa ce l-am vazut la MAK BRAILA la indemanare in 2009. :) |
Quote:
motorul de 12 ts e de 1.3. mai erau si unele de 1.4, care sau pus pe volvo 440 |
Axa cu came ar fi singura care ar ridica performanta, si carburatorul (poate). Dar eu as lua de exemplu, bielele, care sunt facute dintr-un material mult mai a-catarii, si cat tot ce se potriveste si nu are uzura, dar sa fie de provenienta straina. Nu mai bine deschizi un topic separat, chiar nu are rost sa discutam pe topicul lui Iulian, evident, daca el nu este impotriva, se poate discuta.
|
Tu parca nu mai postai pe forumul asta....
|
eu o singura nelamrurire am... nova e masina veche :shock: ?
|
Quote:
|
|
E frumoasa, e ok, dar fa-i un topic, te rog, hai sa nu poluam acest topic. Ar fi interesant si topicul tau, serios, detaliezi acolo, tot ce ai facut, si tot ce ai de gand sa faci. Numai bine.
|
hmmm vise umede deale mele ! 1100 cu 1.6! imi place ceea ce ai facut!
ce ar merge o axa mai smechera cu niste orizontale si grup sudat!:D:D:D succes in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning