Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

mali84 31-08-09 17:17

Re: VW Vento - Proprietari

Quote:

Originally Posted by Shorky (Post 2599050)
salut am si eu o problea daca poate cineva sa ma ajute, nu mai merg stergatoarele pe temporizator si pe viteza mica doar pe viteza mare, stie cineva cum as putea sa rezolv problema asta, o fi din maneta

Salutare! La fel ca tine am patit si yo cu Veto meu. Solutia in cazul meu:m-am apucat sa ciocanesc cu degatul fiecare releu de pe panoul cu sigurante ascultand sfatul tatalui meu si asa cu putin noroc am rezolvat problema.:D
E posibil k releul de la stergatoare sa nu faca contact intr-un anumit punct iar printr-o cocanire mai puternica sa isi revina.
Bafata!

dumitrean 01-09-09 11:12

Salut, la problema ta cu stergatoarele de vina este releul , la fel am patit si eu , l-am schimbat am luat unul nou si merge doar ca a fost scump 105 ron, alta varianta ar fi sa mergi cu el la un electrician sa vezi daca se mai poate face sau sa il iei de la dezmembrari , releul are scris pe el 99.

mali84 01-09-09 14:02

Cumpar set aparatori aripi pt Vento!!! Rog pe cei de pe forum din Timisoara care stiu vreun magazin unde pot gasi sa imi spuna adresa!:D

mali84 02-09-09 14:21

Quote:

Originally Posted by mali84 (Post 2602726)
Cumpar set aparatori aripi pt Vento!!! Rog pe cei de pe forum din Timisoara care stiu vreun magazin unde pot gasi sa imi spuna adresa!:D

Chiar si un pret estimativ mi-ar fi de mare folos 8)

paul_ral 04-09-09 16:49

in jur de 100 lei, pe producator, noi.

Shorky 04-09-09 19:19

va multunesc cred ca o sa schib releu ca am ciocanit eu si mai insistent da tot nu vrea ms mul

seliuc daniel 06-09-09 04:01

frumoasa

seliuc daniel 06-09-09 04:14

referitor la catalizatoare... nu stiu exact cate are vento dar stiu sigur ca,daca se scoate cel de inaintea senzorului apar probleme la motor(ceck engine nu se mai stinge)ori consumul va fi mai mare ori daca cumva intervine un control instantaneu r.a.r cred ca e majora problema.....se propune plata taxelor in functie de noxe... oricum daca il scoti....sa il ai la indemana.

catalin-stefan 04-10-09 14:34

ceau paul-ral....ai mai pus clima pe vento??? ca vreau su eu sa imi pun...trebe multe modificari la bord??? si un pret aprox la o manopera??
am gasir clima cu 300 eur si vreau un pret aprox pt manopera
sau cine stie sa imi zica

catalin-stefan 09-10-09 14:34

stie cineva de clima ... a montat careva???

antonlupan 11-10-09 20:08

salut.ma poate ajuta careva?caut lamela pentru cheie briceag care sa foloseasca pe ford ka...stie cineva unde si cum....stiu ca la un moment dat avea cineva de vanzare undeva pe forum...mersi

Sebastian.C 11-10-09 20:12

Cineva dim TM, poate sa ma ajute imprumut cu niste faruri de Vento? Cateva saptamani. Platesc pt ele...

mali84 11-10-09 20:30

Apropo de faruri...am o intrebare pt cei care stiu sa-mi raspunda:cat de mari becuri halogen pot sa pun pe masina fara sa afecteze instalatia electrica (fire,relee,etc...) tinand cont ca standardul e de 55 Watti. Penrtu o lumina mai buna,mai puternica ce imi reconamdati voi,ce fel de becuri sa pun si un pret cu aproximatie??? Astept sfaturile voastre!

Multumesc anticipat!!!

Sebastian.C 11-10-09 20:32

Recomand xenon!!! Si nu alte porcarii de pe piata...gen becuri de 100w...

antonlupan 11-10-09 21:04

pentru xenon iti trebuie ceva sistem care tine lumina in plan perfect orizontal ca sa nu sara in ochii celor din fata cand dai in groopi,denivelari,etc....intradevar lumina de xenon e impecabila.dar nu mi se pare normal sa ii orbesc pe aia din fata ca sa vad eu bine...
eu am pus pe al meu philips extreme light.....le am de 2 ani si vreau sa zic ca lumina este incomparabila cu cea dinainte....se poate merge noaptea fara nici un fel de problema...si nu au decat 55W si se monteaza fara nici un fel de probleme...se schimba becurile si gata...pret...in jur de 130 RON..daca vrei ne intalnim intro seara sa vezi cum lumineaza...

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning