![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Quote:
Intr-adevar, de la stalpul A in spate e ok, design clasic pentru clasa ei. Dar botul e chiar aiurea desenat. N-are legatura cu restul si nici nu arata bine. Nici macar cu noul stil Opel nu prea are multa legatura. |
Quote:
Edit : @22VIN da, ai dreptate, nu prea se pupa liniile farurilor cu restul, dar e inspirat din Doblo, deci... daca privim Doblo si Combo din lateral, e posibil sa zicem ca e aceiasi masina, atat de mult seamana, parerea mea :) (asta fara sa fim atenti la micile detalii, ci asa, o privire generala) |
Quote:
|
Quote:
matriose le spune. :) ar fi ceva sa fie si masinile la fel ca papusile astea, sa cumperi un hummer 3 pentru tine, dimensiune normala, apoi unul mai mic in el cu care sa mergi la pescuit, altul si mai mic pentru sotie, apoi pentru un copil, verisor si tot asa. :) |
2 Attachment(s)
Este a momentului si da, este urata..
Accord Crosstour..:arrow: |
2 Attachment(s)
Nici Acura ZDX nu arata mai bine... I-a cuprins pe toti febra X6.
Attachment 2109502 Attachment 2109503 |
2 Attachment(s)
hidoasa
|
Quote:
|
Mie nu imi place si de asta am postat-o,e strict parerea mea..:)..arata ca un gandac masina,nu are nimic sa te atraga,dar daca tie iti place e problema ta:D
|
Quote:
|
Da, lipseste Jean-Luc Picard cu semnul de la Olcit pe piept.
|
Quote:
Masina urata nu este, este chiar foarte interesanta si originala, dar nu-i pentru oricine. Plus ca scaunele sunt superbe. |
2 Attachment(s)
Nissan Juke...
bleakssssssss.....mie cel putin imi pare o masina oribila si din cate am inteles este destinat femeiilor,cu atat ma asteptam sa fie mai cu linii elegante etc..,mai frumusica botul arata tare nasol....la interior ii ok |
Quote:
|
Quote:
la valoarea aia iti iei alta masina noua,sau una second de 2-3 ani max de te trezesti apoi din morti:)... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning