Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

vale13 13-08-10 11:57

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by koozika (Post 3582114)
vale13...
bita aia ii vopsita cu pensula???:oops:

care aia rosie ? daca de aia ii vorba nuu ii vopsita cu pensula asa am luato din magazin doar ca pe bara aia de jos o fost un stiker si lam dat jos deaia o ramas asa

si gabi1294 ms de ajutor dar totusi nu cred ca le mai schimb de astea ca nu sunt uzate au doar cateva luni

vale13 13-08-10 15:27

scz ca scriu un atatea posturi unu dupa altu dar am uitat sa va intreb pe bitza mea merg montate pegurii?? si pe fata si pe spate??

denees 13-08-10 15:42

Nu, nu se pot monta pentru ca filetul axului butucului unui BMX este mai gros decat al oricarei alte biciclete. Din aceasta cauza nu se poate monta. Iar daca il adaptezi tu, risti sa rupi axul.
Exista BMX-uri pentru acel sport.

vale13 13-08-10 20:57

Quote:

Originally Posted by denees (Post 3583610)
Nu, nu se pot monta pentru ca filetul axului butucului unui BMX este mai gros decat al oricarei alte biciclete. Din aceasta cauza nu se poate monta. Iar daca il adaptezi tu, risti sa rupi axul.
Exista BMX-uri pentru acel sport.

eu nu vreau peguri pentru a practica sportul ala vreau doar de design nu sa sar pe ele si alte chestii doar sa fie acolo

denees 13-08-10 21:05

Desfa piuluta, introdu peg-ul pe ax pe urma, cu o cheie tubulara de 15", strange piulita in interiorul peg-ului. In cazul in care gaura peg-ului este mai mare decat piulita, poti pune si o saiba. DAR, pentru a fi in siguranta, ai grija sa ramana destul filet pentru a putea strange piulita suficient de mult.
Sustin ideea ca ele sunt facute pentru BMX, chiar si daca vorbim de design. Dar, daca tu vrei, poti face cum am spus mai sus...

vale13 13-08-10 21:13

Quote:

Originally Posted by denees (Post 3584140)
Desfa piuluta, introdu peg-ul pe ax pe urma, cu o cheie tubulara de 15", strange piulita in interiorul peg-ului. In cazul in care gaura peg-ului este mai mare decat piulita, poti pune si o saiba. DAR, pentru a fi in siguranta, ai grija sa ramana destul filet pentru a putea strange piulita suficient de mult.
Sustin ideea ca ele sunt facute pentru BMX, chiar si daca vorbim de design. Dar, daca tu vrei, poti face cum am spus mai sus...

ok merci

oq 14-08-10 07:05

nu o sa poti sa pui peguri... si nu din cauza axului pt ca sunt peguri cu gaura si pt ax de 10mm si peguri cu gaura pt ax de 14 mm dar nu aici intervine problema ci s-ar putea in procentaj de 90% sa nu le poti pune din cauza furcii unde ai tu urechea de prindere si apoi vine bratul furcii acolo s-ar putea sa nu poti baga pegul pt ca va avea o raza mai mare (exterior) decat distanta de la locul undei intra axul pana la "bordura" facuta de bratul furcii... dar defapt acuma am vazut ca s-ar putea sa iti incapa.. cauta peguri pt ax de 10 si atunci nu ai nici o treaba.. dar sa vezi sa iti ajunga lungimea axului sa mai pui dupa aia si piulita ..si sa nu prinzi doar cateva spire ca o sa ai surprize neplacute sa ramai fara roata... atentie ca pegurile au pereti foarte grosi unde este gaura de intrare pe ax poate sa aibe lejer jumate de centimetru

vale13 15-08-10 09:27

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3584583)
nu o sa poti sa pui peguri... si nu din cauza axului pt ca sunt peguri cu gaura si pt ax de 10mm si peguri cu gaura pt ax de 14 mm dar nu aici intervine problema ci s-ar putea in procentaj de 90% sa nu le poti pune din cauza furcii unde ai tu urechea de prindere si apoi vine bratul furcii acolo s-ar putea sa nu poti baga pegul pt ca va avea o raza mai mare (exterior) decat distanta de la locul undei intra axul pana la "bordura" facuta de bratul furcii... dar defapt acuma am vazut ca s-ar putea sa iti incapa.. cauta peguri pt ax de 10 si atunci nu ai nici o treaba.. dar sa vezi sa iti ajunga lungimea axului sa mai pui dupa aia si piulita ..si sa nu prinzi doar cateva spire ca o sa ai surprize neplacute sa ramai fara roata... atentie ca pegurile au pereti foarte grosi unde este gaura de intrare pe ax poate sa aibe lejer jumate de centimetru

am incercat si nu merge prinde piulista doar jumatate din filetu ei si nu vreau sa risc ms de sfaturi

Ingerasul99 15-08-10 12:45

3 Attachment(s)
:arrow: UnderConstruction !!!

xgeox 15-08-10 14:40

1 Attachment(s)
Ieri la Sinaia

werwceul 15-08-10 15:53

cu asa ceva mai vii de acasa, asa mai zic si eu :lol::lol::lol:

cumpar: FURCA FIXA CU !FILET! SI PRINDERE PENTRU DISC DE FRANA, PE 1TOL !!!!

modelul vechi, sau nu stiu cum sa ma exprim.
daca are careva de vanzare sunt interesat, URGENT

Racer21 15-08-10 16:09

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3581366)
baieti,va rog sa ma ajutati....am un joc la ghidoncand trag de el se inclina 1 mm...nu e cine stie ce,dar ma deranjeaza:(...am incercat sa strang pipa dar degeaba...stie cineva ce as putea sa fac??/....va rog sa ma ajutati...multumesc anticipat

problema cu pipa, altcumva nu-mi explic nici eu, daca zici ca ai incercat sa o strangi bine si tot se misca ...

werwceul 15-08-10 16:21

n-am inteles o treaba, joaca pipa-n furca sau ghidonu-n pipa?
daca joaca pipa-n furca atunci ii ceva mai nasol, daca joaca ghidonu-n pipa ii simplu, tai o bucata de tabla de aluminiu si ai cracit pipa, ai bagat-o acolo si o trangi cu simt.
si ai rezolvat problema, bafta

denees 15-08-10 17:19

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3581366)
baieti,va rog sa ma ajutati....am un joc la ghidoncand trag de el se inclina 1 mm...nu e cine stie ce,dar ma deranjeaza:(...am incercat sa strang pipa dar degeaba...stie cineva ce as putea sa fac??/....va rog sa ma ajutati...multumesc anticipat

De cat e furca? 1", 1/8" ?

werwceul 15-08-10 17:20

1" !
Daca aveam cadru 1 1/8 aveam de mult furca rigida cu prindere de etrier, dar nu am :))

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning