![]() |
Re: Accidente
5 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Un moment de neatenţie a costat-o scump pe o tânără din Cluj. Ea n-a acordat prioritate când a intrat sâmbăta seara, cu maşina, în intersecţia străzilor Plevnei cu Fabricii de Zahăr, şi a izbit un automobil, pe care l-a proiectat tocmai într-un magazin de-abia renovat, informează stirileprotv.ro.
Şoferiţa a fost rănită uşor, dar s-a ales şi cu o factură usturătoare. Ea va suporta toate pagubele provocate în urma accidentului. Martorii spun că tânăra era la volanul unei maşini înmatriculate în Franţa. Trecătorii au văzut cum s-a izbit de un automobil care circula regulamentar şi care, în urma impactului, a ajuns într-un magazin care de-abia fusese renovat. Patronul spune că s-a ales cu o pagubă de peste 3.000 de lei şi este hotărât să ceară despăgubiri. Tânăra care a provocat accidentul a fost ranită uşor şi a fost transportată la spital. Femeia riscă dosar penal şi, probabil, va suporta plata pagubelor. video aici: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...e-grabite.html |
6 Attachment(s)
Quote:
si niste poze |
7 Attachment(s)
Quote:
Pe la ora 15 in fata la Praktiker era un Astra caravan si ceva Peugeot (parca), lovite bine....banuiesc ca a fost neacordare de prioritate la intrare in Praktiker....ca de obiciei in intersectia aceea. Si 2 masini pozate in curte la tinichigiul nostru....Subaru a lovit un stalp, motorul era inghesuit bine, nici nu cred ca v-a mai fi reparat, iar Mini nu a acordat prioritate unei alte masini.... |
pacat de Subaru ala :(
|
acum 2 seri treceam pe langa metro si am vazut un tir rasturnat. si lazi de bere peste tot....... asteptam stirile de pe PROTV :))))
|
Quote:
|
Cretin putin zis e asta,nu ar mai trebui lasat pe sosele,nu so gandit ca pasagera avea si copil care nu va avea mama langa el?
|
Aiii, ce ura am pe jegosii aia !! Cam tot pe acolo m-a palit si pe mine un specimen din ala.. te-a prins baut cu peste 1 ? PUSCARIIIEEE fara suspendare, fara manevre cautiune alte prostii, toata lumea la racoare si cu o gorila de 3x3 in celula!!! SI sa nu mai prinzi veci carnetul de soferi, VECI, nici cosciugu sa nu ti-l duca cu masina!! Uite ca o nenorocit o viata (vorba vine.. si aia femeie, sa il vada in halu ala de beat si sa se urce cu el la volan si nici macar centura sa nu o aiba), si-o nenorocit-o si pe a lui, si pe a copilului ala, si.. pentru ce? nimicurilor.
|
De vina au fost amandoi, doar ca ea saraca a fost mai putin norocoasa. Totusi, din fericire, nu a luat in calea lui un nevinovat dupa strada.
|
de vreo 10 minute a fost iar un accident urat langa pasarela Polus. un Opel astra era fara fata, orientat spre Floresti, iar un Peugeot 607 era pe contrasens, tot orientat spre Flroesti, cu spatele relativ intact....cred ca a fost lovit din lateral, vrand sa fenteze traficul si sa faca stanga peste linie continua, la capatul balizelor de la pasarela.
|
|
un accident urat am vazut la 13.40 in statie la sigma.
astemtam un autobuz sa cobor in cipariu...si aud o frana, intorc capul si vad o fata/femeie in aer. 3 ture o facut in aer apoi o picat pe carosabil. o vazut un autobuz, o fugit din camine instre statie, fara sa se uite daca vine ceva din stanga si ghinion, o venit un ford ka cu numere de germania (avea ceva viteza...) si o luat-o din plin. cand am vazut-o in aer...am sunat la 112 si surpriza 45 DE SECUNDE AM LASAT TELEFONUL SA SUNE SI NU O RASPUNS NIMENI. AM INCHIS SI AM MAI SUNAT O DATA...SI IAR NU O RASPUNS NIMENI. O MAI INCERCAT SI ALTII DIN STATIE SA SUNE SI DUPA 5 MINUTE O RASPUNS DE LA 112. INCREDIBILA POATE FI MINUNATA ROMANIE, s-o trazneasca dumnezeu. nu stiu ce-o patit fata, picioarele nu-i mai stateau drept, sper doar sa nu-si fi rupt coloana ca bine nu o sa-i fie. vorbea, o zicea ca nu o doare decat un picior (putea sa fie din cauza adrenalinei si a socului) ...apoi am plecat. NAJPA TREABA CU 112, sincer. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning