![]() |
Re: Club TICO
Salut!Sunt si eu interesat de aceasta intalnire.Pe cand preconizati ca se face?mai sigur?si pe unde ca si locatie.
|
Doritorii sunt rugati sa se treaca pe lista !
Oricine e binevenit, cu oricate femei/beri/unditze, etc ! Ideea de baza e foarte simpla, fiind vara sa fie iarba verde, nu sa stam intr'o parcare sa povestim ore in sir, cand putem sa topim fiola si sa sfaraie ceafa pe jar 8) Meetingul e pentru toti, undeva in urmatoarea luna, intr'un loc cat mai la indemana tuturor ! Haideti baieti, sa curga muzica si sa cante berea ! :lol: |
unde semnez ? :))
|
Guashe, fie-ti gura aurita, da' ce bine suna! :D
Pune-ma pe lista, ca fac pe dracu in 4 si tot ma rup eu cumva din treburi sa vin, chiar si pentru o zi !!! :)) |
k!unde e lisata sa semnez:D
|
1.TM32CIP - (Guashe) - Tico
2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP 4.TM32CIP friend1 5.TM32CIP friend2 6.TM32CIP friend3 7.Zapp - Tico 8.sorin_sorin95 - Tico 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico cei care doresc sa mai vina si posteaza si comment la sfarsit sa se treaca pe lista (dupa nickname treceti si numele eventual si masina tico, matiz sau seicento) |
luciang-george-tico
|
3 Attachment(s)
Salutare all,
În primul rând: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1157 Iar în al doilea revin cu o completare :) Am schimbat boxele pe spate, adăugat condensator de 1.6 farazi și am schimbat amplificatorul (Magnat XCite 561)... se simte diferență... În al treilea, la sfârșitul lunii vreau să o chelesc, să elimin orice punct de rugină, să fac o segmentare, să schimb consumabilele... ce mai, restaurare generală. Apoi, să o fac "furioasă" modificând capota și vopsind-o în negru împreună cu plafonul. Voi avea probleme cu poliția, din acest motiv? .... Ce n-aș da să fi venit și eu cu voi, dar din păcate nu pot, nu mă lasă serviciul... |
aXXo vei avea probleme cu politia.
iati concediu medical:lol: si hai cu noi |
Quote:
|
"obstructionarea corpului iluminator frontal" sanctionat cu 4 puncte, talon suspendat, dovada 15 zile, 30 zile pentru remedierea "problemei" (ceea ce inseamna o vizita la rar - programare 70 ron + constatare 200 ron) si amenda de rigoare in valoare de 450 ron.
se vorbeste din experienta .... :rolleyes2 mama lor de canguri .... |
Inteleg de ce unii cautau sa dea o capota de tico cu badboy aproape moca. Cip mai pus rau pe ganduri ca si eu vroiam sa-mi fac,sau sa achizitionez.
|
Quote:
|
Quote:
e valabil si pentru ploape asta ? ca la noi in constanta sunt cei mai de "treaba" politai ... nu te rateaza cu nimic |
ii valabil si pentru pleoape; doar ca se poate remedia mai usor problema :-)
si pentru doua culori iara o incasezi daca nu le ai trecute in talon sa continue lista cu cei care ies la meeting outdoor :) Club Matiz a fost chemat? 1.TM32CIP - (Guashe) 2.Street - Mircea - Tico 3.TM32CIP 4.TM32CIP friend1 5.TM32CIP friend2 6.TM32CIP friend3 7.Zapp 8.sorin_sorin95 9.DjMogLy 10.luciang - George - Tico |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning