![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
daca e sa vin ....ramaneti nemancati =)):lol: glumeam:lol
|
pai 1kg de carne de fiecare nu mi se pare prea putin, ca daca vin 20 de insi, 20 de kg.... nu cred ca toata lumea mananca 20 de kg...si in plus, daca e sa ne strangem nu ne strangem sa ne "imbuibam" ci sa ne intalnim...pt poze...filmulete...etc...
P.S.Sunt sigur ca nu o sa fie 20 de insi.... desi ar fi prea frumos... |
la 20 de oameni...daca iei 5-6 kg iti ajung perfect...si niste mici acolo...vreo 60-80 de mici...si cu lemnele...sa luati deja lemne uscate :P ca altfel va rugati de ele sa arda ;)
anyway :) poate ne mai vedem prin oras :P |
propun sa ne intalnim mai tarziu undeva sa discutam despre gratar :D
|
nu vrea nimeni ? :lol:
|
Quote:
|
ma anunt si eu la urmatoarea intalnire s vreau proba de indemanare :)
|
:D:D:D vreau sa vin si eu...daca mere ideea :D:D si daca ma ia si pe mine cineva:oops: :rolleyes2
|
Quote:
|
Pt urmatoarea intalnire si eu vreau o indemanare...si sunt aproape sigur ca o sa mai fie una! Am mai vb si cu niste tipi de la pitesti si au fost incantati de idee! Si asta de acum o sa fie mult mai interesant...asa am eu in cap acum :P dar pt asta voi avea nevoie si de ajutor,multa intelegere si disciplina! Pt ca altfel o sa renunt...nu vreau incidente!
|
fratilor, urmatoarea intalnire .... pai hai sa facem intalnire spre Paltinis, si aveti traseu gata facut, Valcea-Sibiu-Paltinis.... cu poze, filmulete si tot tacamu`..... e chiar si cu politie pe traseu:)
|
hai care dai o punga de seminte ? :P
|
nu te lasi pana nu faci apendicita ...:)))
Doamne fereste |
nu frate, dar sunt plictisit pe acasa :P
|
hai noroc mah
care veniti la buc de zilele tuning-ului pe 15 martie.?????? ca sa stiu cu cine ma alerg pe autostrada:twisted::twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning