Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

RyaN- 06-08-09 23:07

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2540212)
Stati ca n-am inteles... TT-ul e a lu' DarkDevil ?

da Scarto:!:

iuly@no'Sme 06-08-09 23:24

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2539613)
pai dak vine la stadion, mai tarziu poate il provoc la o liniuta, sa vedem intradevar daca e M sau nu....

mai termino si tu ua,parca ai 2 ani.Ai vre-un ferrari si tu acum si nu mai incapi de cai putere?oricum ala nu poate sa fie nici M si n'are ce face din TT ala..vorba lu Ali ump..TT ala nu e in parametrii lui,da-ti foc sau mai invata pana sa ai o masina demna de "mandria ta".

Dooku 07-08-09 23:21

6 Attachment(s)
Pun si eu cateva :-)

buddy_lexx 08-08-09 18:01

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2539739)
bmwul e hidramat, daca TTul e in mintile lui il mucifica:)

si ce daca`i hidramat??? daca ii da talpa schimba pe rosu hidramatu la cuplu maxim..deci nu`i problema..chiar ajuta soferul pt ca nu pierde secunde la schimbat viteza!

tt-ul clar ca nu prea merge in parametrii normali plus ca am vazut niste plecari de pe loc ... are probleme destule motorul ala. plus ca la stadion i-a murit motoru si facea urat!
sincer..parerea mea e ca era mai buna bora aia... proasta combinatie!

26WRC 08-08-09 19:00

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2543566)
si ce daca`i hidramat??? daca ii da talpa schimba pe rosu hidramatu la cuplu maxim..deci nu`i problema..chiar ajuta soferul pt ca nu pierde secunde la schimbat viteza!

nu'i chiar asa, cuita hidramata de la 540i e pentru un mers cat mai lin al masinii,un consum mai redus,nu lasa motorul sa schimbe pe rosu, nu e o cutie cu dublu ambreiaj ca la GTI DSH sau EVO MR numite gresit "hidramate",care intradevar is facute pentru a inbunatati acceleratia masini;)

Ali_ump 08-08-09 19:16

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2543706)
nu'i chiar asa, cuita hidramata de la 540i e pentru un mers cat mai lin al masinii,un consum mai redus,nu lasa motorul sa schimbe pe rosu, nu e o cutie cu dublu ambreiaj ca la GTI DSH sau EVO MR numite gresit "hidramate",care intradevar is facute pentru a inbunatati acceleratia masini;)

Deci ce vrei tu sa intelegem e ca aceasta cutie nu lasa motorul sa isi faca de cap pana in rosu? Atunci care-i rostul V8-ului? Nu cred ca ai dreptate! E drept ca nu cred ca are viteza de achimbare a treptei atat de mare ca la DSG dar totusi poti duce motorul in ture ...!

buddy_lexx 08-08-09 19:20

Quote:

adu un 540i si iti arata ca se duce pe rosu de n-are aer...si inca cum!
masinile astea nu-s facute pentru mers la consum ...crezi ca cei care isi cumpara 540i isi fac probleme in privinta consumului ? iti zic eu ca nu!
poti incerca la orice masina cu automata...sa vezi ca schimba lejer pe rosu ... deci nu prea e cum zici tu... ideea e ca... totul depinde si de cat apesi pedala...ca daca-i dai un kick down... schimba numai pe rosu!

scturoag 09-08-09 02:43

Quote:

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2543741)
Deci ce vrei tu sa intelegem e ca aceasta cutie nu lasa motorul sa isi faca de cap pana in rosu? Atunci care-i rostul V8-ului? Nu cred ca ai dreptate! E drept ca nu cred ca are viteza de achimbare a treptei atat de mare ca la DSG dar totusi poti duce motorul in ture ...!

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2543756)
adu un 540i si iti arata ca se duce pe rosu de n-are aer...si inca cum!
masinile astea nu-s facute pentru mers la consum ...crezi ca cei care isi cumpara 540i isi fac probleme in privinta consumului ? iti zic eu ca nu!
poti incerca la orice masina cu automata...sa vezi ca schimba lejer pe rosu ... deci nu prea e cum zici tu... ideea e ca... totul depinde si de cat apesi pedala...ca daca-i dai un kick down... schimba numai pe rosu!

Aici nu e vorba daca e facuta masina sa intre in ture pe rosu sau nu , deodata ce are motor de 4.0 V8 , cu siguranta nu e facuta sa mergi cu ea la consum sau in 2500 de ture , depinde ce fel de cutie are si ce fel de pedalier.
1. Daca are optiunea SPORT , acel butonas care ii situat undeva langa schimbator inscriptionat "S" , poti alege tu stilu' de mers , daca mergi cu optiunea SPORT activata , iti intra pe rosu , daca nu o ai activata , ti-o schimba cu 500-700 de ture inainte de a intra pe rosu.
2. Cum a spus si Buddy_Lexx , daca are si "kick-down"(nu toate masinile au), pentru cei care nu stiu , toti cred ca "kick-down-ul" e facut ca sa aiba mai multa pedala , gresit , "kick-down-ul" e pedala de siguranta , sistemul e facut sa nu scapi din "greseala" pedala la fund si se opreste , ca sa se duca maxim trebuie sa apesi mai tare ca mai este un nivel de acceleratie(nu o spun din capul meu, am citit in manualul de instructiuni la un X5 4.4i)

26WRC : Pai de asta nu prea folosesc nici eu : cutie hidramata , ca nu stiu exact ce masini au cutii hidramate sau care au DSG sau etc , eu folosesc "cutie automata" pentru ca indiferent de functii(DSG,Steptronic,Tiptronic ...etc) toate is automate.

26WRC 09-08-09 10:00

teoria chibritului.. ideia era BMW 540 vs TT 1.8t
https://www.youtube.com/watch?v=X_sRY0u2rBE

Ali_ump 09-08-09 12:26

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2544691)
teoria chibritului.. ideia era BMW 540 vs TT 1.8t
https://www.youtube.com/watch?v=X_sRY0u2rBE

Totusi nu crezi ca r fi cel mai bine sa vedem cursa cu masinile propriu zise?
Asta nu demonstreaza nimic!

26WRC 09-08-09 12:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2544931)
Totusi nu crezi ca r fi cel mai bine sa vedem cursa cu masinile propriu zise?
Asta nu demonstreaza nimic!

:)
abia astept;)

AnDrEiCa 09-08-09 21:49

7 Attachment(s)
Inca o bijuterie de-a vecinei mele:D

Scarto 09-08-09 22:07

Eu am vazut un baiat la volanul audi-ului si din cate stiu e nepotul celui cu S8-ul negru

AnDrEiCa 10-08-09 07:52

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2546218)
Eu am vazut un baiat la volanul audi-ului si din cate stiu e nepotul celui cu S8-ul negru

Stii gresit. Masina este a nevestei celei cu S8 ,tzatza, iar cel pe care l-ai vazut este varul lui . :P,care sta tot in scara cu mine:))

A'Lexani 10-08-09 09:33

baietu cela care lo vazut scarto se insoara acus si se muta, il cheama costache si e varu lu tzatza cela care ziceti voi. masina nu e sigur rs4, ca audi a4 8h nu a fost produs sa fie si rs, ce sa facem... e doar un s4 cu un tuning sanatos si dupa parerea mea facut si bine. iam vazut o plecare de pe loc si am ramas:shock:. ieri mam dus prin oras si am vazut touaregul v10 modificat local facind nani linga hotelu ceahlau, sl'u NT xx ANA care e si ala minicnos ca scrie pe el AMG si AMG nu e, o motoreta mai frumusica in spate la bcr, un golf alb tunat fain, lincoln navigatoru si un mini de italia cabrio, cu capota prinsa cu scotch:lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning