![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow:...Masina va fii o masina de zi cu zii;) |
Salut baieti.......
Cumpar BMW e21 sau ww touran... |
3 Attachment(s)
Am dat Qashqai pe un golf 1 vr6 2.9 + 15.000 diferenta.
Asta e masina: |
3 Attachment(s)
eu nuprea am postat pe aici . eu cand fac pj-uri lucrez si la masini :) deci urmeaza un pj.. asa ca va arat stock-ul si pe parcurs . o sa pun poze cu masina .
o sa participe in competiti de rally(nu dezvalui firma) :)asa ca incep usor .. barele , farurile , stopurile portbagajul si oglinzile le-am vandut :) si maine o sa ma duc sa vad ce cumpar |
2 Attachment(s)
am pregatit masina pt indreptat si vopsit R.Equinox pot sa vin cu ea la tn?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dary762-Am ajuns in Germania de jumate de ora si am vazut EVO-ul doar ca e galben cu capota din carbon! daca e schimb eu culoarea.
Poze luni cand ajung in tara ca mi-am uitat aparatu-l acasa! |
Quote:
|
Quote:
Maine te astept cu el(o sa-i dau putina prajeala:twisted:) Ce motor are? |
Quote:
|
Quote:
un set de jante Porsche Teledials 16x7j toate 4. la pretul 300e intr-o stare buna (bine,ele oricum vor fi revopsite,fiind negre acum) se mai adauga inca 150e pe 4 flanse adaptoare din 4x100,cat are acum Golful in 5x130 cat au jantele. Nu am poze inca, am sa revin zilele astea. |
3 Attachment(s)
Am ajuns acasa:D
Am luat piesele pt BMW+2 poze cu EVO-ul |
7 Attachment(s)
Quote:
ae86 si e21 le-am vandut impreuna pentru suma de 2500 euro,am mai pus de la mine 250 euro si am luat asta :arrow: E vorba despre un Bmw e21 coupe an 1980. Masina are motorul de 3.0 (m50b30) de 286 cp de pe un m3 e36 + multiple piese de pe acea masina ( frane, etc ) Masina nu are un gram de rugina, fiind foarte foarte intretinuta si ingrjita. Ea a venit cu un set de Borbet A,17'' (8.5/10j) Cam asta este ea: Astept pareri bune sau rele,ele sunt binevenite! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning