![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Am facut-o de oaie ... nu mai pot de nervi ... nu-mi mai merge slrr nicio versiune cand intru in el imi da dont send am incercat am dezinstalat am reinstalat .. am sters .. am copiat .. am mutat .. si nimic tot dont send .. nush ce dracu sa fac ca nu-mi mai merge deloc .. voi mai incerca si mai pe seara probabil e ceva lipit la mn in calculator .. ceva fisiere temporare . chiar nu stiu ce are ...
|
eu am 230le si nu am nici o prob nush ce au ale voastre
|
Quote:
|
da cu tot cu moduri
|
sal all again imi zice si mi cineva cum gasiti masinile adaugate in versiunea 2.21.....ca eu am inebunit de cand le caut.....
|
cauta pe gom ca acolo sunt :D
|
Quote:
|
Sall ... are cineva un program de conversie al motoarelor/masinilor pt versiune 2.2.1 MWM ?? Ca io am versiunea 1.0 a programului , si la majoritatea nu merge :((( ... mai ales ma motoru meu preferat Mpi6:(
|
Quote:
|
Acomodeaza-te un pic cu jocul si vor aparea si ele :)
e mai ciudat la 2.2.1 :D |
da si eu joc 2.2.1 si imi merge perfect ...si am si eu bagate masini in el si le gasesc imediat.....
|
Quote:
sa speram ca asa va fi .. oricum e mult mai avansat 2.3.0 .. asa si trebuie ca doar deaia este update ... dar vad ca mai stabil este 2.2.1... |
tcs, nu mai faci ce ziceai tu pe mess?
nu faci jocul 2.3.0le fara bug`uri si fara erori ? |
Quote:
ba da lucrez in paralel la ambele versiuni si este foarte greu .... :| sunt de unu singur ... la ele ... la 2.3.0... am reusit sa bag 10 masini fara sa am o singura eroare in error.log ... dar cum am bagat motor gata s'a dus drq tot X( conflict peste conflict... tre sa vad cu fac cu motoarele alea ... si la 2.2.1 am 4 masini un motor si e varza ... :| nu gasesc masinile ... ma gandeam sa vad defapt daca pot integra sectiunea sasiuri din 2.3.0 in 2.2.1 .. este greu ... :) dar sper sa reusesc ... |
faceti o copie a jocului si probati acolo toate chestiile si dupa le bagati in joc
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning