![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Nu cred ca intra la 1800 .. totusi e benzinar :D La un diesel intra asa devreme .. dar la un benzinar intra tarziu..
Totusi .. care e consumul in oras (mers normal, pana in 3000 RPM) ? |
intra la 1800 stoc. la remap se duce putin mai sus dar tine mai mult din cauza boostului.
consum la a mea mers incet fara accelerari bruste, nealergata 13.5 in Bucuresti. alergata scot si 17 dar....depinde de trafic, de cum o calc. |
sal imi dai te rog mai multe detalii despre butonul esp eventual o schema de montaj
|
man eu am loato din belgia si am dar pe ia 70 de euro si nu n u o vand
|
sall vrea cineva proiectoru de bertone din stanga ....70 ron ....
|
Quote:
|
Quote:
Pana la urma am comandat unul nou. Radiatorul a fost 4,5 milioane. Cu tot cu manopera si antigel m-a ajuns 7 milioane. |
Bravo. Ma bucur ca ai rezolvat.
|
Salut,intereseaza pe cineva discuri fata noi in cutie si factura la ele ,Zimmerman VENTILATE/PERFORATE pentru bertone?!?Diametru discului 280mm ... PM me MS :D !
|
2 Attachment(s)
sal baieti.. stiti pe cineva care vrea sa cumpere un set de jante MAM 18" (5x112) + cauciucuri (fata 215/35/18" ......spate 225/35/18") ??
pret 500e negociabil tel 0767296671 Attachment 676559 Attachment 676560 sry de mesaj.. stiu k nu e bazar aici.. |
intereseaza pe vreunu sa cumpere un 2.0 T ?...
|
Atentie NU se potrivesc pe Bertone jantele de mai sus, sau mai bine zis pe nici un Opel (s-ar potrivi cu niste prinderi speciale in care nu am incredere neam ) ci mai degraba pe orice VW (5*112 este standardul VW).
Bafta la vanzare.... |
Quote:
Jantele au fost pe un Bertone 1.8 cu "flanse" .. erau niste chestii din cauciuc dur care schimba distanta intre prezoane.. in loc de 5x110.. facea 5x112 |
ca idee jantele se potrivesc fara nici o problema cu un set de prezoane speciale + inele de centrare (costa cam 50 euro) setul.
Eu am avut din totdeauna pe masina in afara de cele originale 5x112 (pentru ca pe 5x110 nu se gasesc multe modele de janta)... Masina a mers bine mersi dintotdeauna, fara nici un risc. Am definitivat pagina dedicata Bertone Turbo si Astra H OPC. Am inclus piesele pe care eu la vremea mea le-am cautat de mi-a venit rau fara sa le gasesc nicaieri in Ro. Orice sugestie referitoare la ce repere ar mai trebui sa apara acolo e binevenita. Pentru membri 4tuning prezenti aici pe forumul acesta va pot oferi o reducere de 10% la orice produs daca plata se face integral in avans. Doar trebuie sa aveti un nick oarecum activ aici :). http://www.srz.ro/pagini/Opel%20Astra%20G%20H%20OPC.htm aruncati un ochi :) poate va agata ceva :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning