![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
sal man nu mi-ai zis si mie cite fire aveau oglinzile alea de la golfu galben alea race look. te rog
|
salut si scuze de deranj sandu ce mai sti despre polo ul tau l ai mai vazut super masina as fi vrut sa vad cum mai arata in ziua de azi:D bafta cu noile masinute si spor la treaba
|
Quote:
|
uite ca tot intreba cineva pe aici de polo-ul lui sandu, pacat de masina si de munca lui sandu r.i.p. polo orange http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...5810.html#poze
|
Quote:
|
Sanducuu , masina aia nu trebuia sa o vinzi tu. Masina aia te-o lansat pe tine sa ajungi unde ai ajuns acuma.
|
Cam in toate situatiile cand este vanduta o masina in care sa investit multa munca se ajunge in aceasta situatie , noii propietari le farama .
Se pare ca acest propietar a cam faramat-o grav ... urat de tot . Nu trebuie criticat , cu siguranta nu si-a dorit asta poate chiar a apreciat munca lui sandu dar asa a fost sa fie . |
din cite stiu,acel baiat,din pur respect pt Sandu, a schimbat numerele preferentiale de sm ce avuse masina cind a cumparat-o, in sm 78 WSR.
nu a fost vinovat de accident...si pe deasupra e o mica minune ca a supravietuit si el.este un om,care iubeste o masina,cum altii nu pot iubi o fiinta umana.aveti putin respect fata de el,va rog frumos. toti am iubit polo-ul lui sandu...pana si noul proprietar. (nu m-am luat de tine most wanted,doar am o vaga impresie,ca dupa acest post al tau urma sa posteze multi necunoscatori,care din pur spirit de turma ar fi inceput cu huoooo-ul specific) |
pacat mare de masina...macar bine ca nu au fost victime..normal ca proprietarul nu si-a dorit asta...dar asta e..
|
13 Attachment(s)
fara cuvinte .. :)
|
Sandu, da tu ai 2 sau 4 ceasuri d'astea?
|
Quote:
|
:lol::lol: Si noi ne chinuiam sa te sfatuim unde sa le pui.
Da' eu tot te intreb de ce nu le-ai pus in stalpul de la parbriz stanga? Cat despre ce zicea Most Wanted de bara sa stii ca nu era o idee rea sa se vada acoloniste tevi groase de la intercooler. ;) |
da Laviniu, oricum or sa se vada...n`ai vazut cat ii Forge`u :)) ?
|
Daca nu se vede ii taiem cu cutteru' lamelele alea sa se vada :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning