![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
Esti tare distractiv .. Ne dam??? sa vdm care afecteaza mai mult copacii?? |
Quote:
|
Quote:
Da da da/// Hai sictir cu cursele tale |
si voua va apare .. intr-un colt reclama cu PIESE AUTO??
MODERATOR .. SCOATE IN PLM RECLAMA CA AM STOC DE 1 MIL DE EURO LA MUNCA .. NU VREAU PIESE |
Quote:
2 masini puternice diesel ce poate sa iasa decat o COSIE reusita :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
ca iti zic dacca are rost sa te dai sau nu? |
Quote:
|
Quote:
Pai ne bucuram ca nu auzi nimic de noi. Sincer . Nu ne-am suparat dc sa ne suparam .. Eu ma dau din placere .. cand vrei u .. Deci inca astept !?... Faptul ca incerci sa ma "lucrezi Psihologic" cu xteam ... inseamna ca te cam ataci asa putin. si nu pot decat sa ma bucur. Sunt atat de nesimtit incat nu ma intereseaza parerea nimanui.. Apropo Dai o CABABNA???:)))))))))))))))) , |
Quote:
principala cauza este si frigul de afara... numai ca un membru din club e mai lenes din fire si asteapta invitatii cu cabane si alte delicatesuri:D:D:D |
Quote:
DA DA DA DA Varu numai zice nimik . Se pregateste de meci .. |
Quote:
|
Quote:
|
nu am nimic cu nimeni imi cer scuze daca s-a suparat cineva n-o sa mai spun nimic vad ca nu stiti de gluma
|
Quote:
Heh .. ma scuzi .. am gresit .. CABANA Dar u te-ai dat la braila??? Anu asta nu am fost ca ma duce capu mai mult asa .. In loc sa stau in frig si ploaie.. prefer acasa.. Las pasionatii la maxim ca tine sa stea in frig si ploaie .. Ultima data la braila am fost in finala .. Asta asa ... ca o aroganta :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning