Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 17:43

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

Quote:

Originally Posted by Bumblebee (Post 3784822)
din cate am citit pe aici s-ar parea ca ai o Skoda care scoate mult fum pacat de copacii din constanta :lol:. daca nu ai inteles caterinca nu e problema mea

Esti tare distractiv .. Ne dam??? sa vdm care afecteaza mai mult copacii??

Flo_Vre 04-11-10 17:46

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 3784815)
COFETARIE SAU LABORATOR

Iti dai seama .. niste tavi de cabane , eclere , amandine , savarine .. sarlote .. vai mama mea ..

Astea intra bine doar dupa 00 noaptea cand ai scade glicemia lu' ursu dupa atatea curse !:D:D:D

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 17:48

Quote:

Originally Posted by Flo_Vre (Post 3784848)
Astea intra bine doar dupa 00 noaptea cand ai scade glicemia lu' ursu de atatea curse !:D:D:D

Da da da/// Hai sictir cu cursele tale

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 17:50

si voua va apare .. intr-un colt reclama cu PIESE AUTO??

MODERATOR .. SCOATE IN PLM RECLAMA CA AM STOC DE 1 MIL DE EURO LA MUNCA .. NU VREAU PIESE

maff_77 04-11-10 17:51

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 3784855)
Da da da/// Hai sictir cu cursele tale

mai in gluma mai in serios eu zic sa vedem rezultatu...
2 masini puternice diesel ce poate sa iasa decat o COSIE reusita
:D:D:D

Bumblebee 04-11-10 17:52

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 3784837)
Esti tare distractiv .. Ne dam??? sa vdm care afecteaza mai mult copacii??

ne dam fara probleme dar sa-mi spui te rog daca se poate puterea monstrului tau :lol:

maff_77 04-11-10 17:55

Quote:

Originally Posted by Bumblebee (Post 3784879)
ne dam fara probleme dar sa-mi spui te rog daca se poate puterea monstrului tau :lol:

ce masina ai?
ca iti zic dacca are rost sa te dai sau nu?

Bumblebee 04-11-10 18:03

Quote:

Originally Posted by maff_77 (Post 3784888)
ce masina ai?
ca iti zic dacca are rost sa te dai sau nu?

vad ca apartineti unui club voi ar trebui sa va dati din placere nu daca are rost sau nu dar na asta e . sper sa nu va suparati pe mine daca va intreb mai exista clubul xteam sau nu nu am mai auzit nimic de el ???

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 18:09

Quote:

Originally Posted by Bumblebee (Post 3784920)
vad ca apartineti unui club voi ar trebui sa va dati din placere nu daca are rost sau nu dar na asta e . sper sa nu va suparati pe mine daca va intreb mai exista clubul xteam sau nu nu am mai auzit nimic de el ???

Pai ne bucuram ca nu auzi nimic de noi. Sincer . Nu ne-am suparat dc sa ne suparam .. Eu ma dau din placere .. cand vrei u .. Deci inca astept !?...

Faptul ca incerci sa ma "lucrezi Psihologic" cu xteam ... inseamna ca te cam ataci asa putin. si nu pot decat sa ma bucur.

Sunt atat de nesimtit incat nu ma intereseaza parerea nimanui..
Apropo Dai o CABABNA???:)))))))))))))))) ,

maff_77 04-11-10 18:11

Quote:

Originally Posted by Bumblebee (Post 3784920)

normal ca exista daca nimeni nu a mai oraganizat nimic sau nu ai mai vazut u ceva asta nu inseamna ca numai exista...
principala cauza este si frigul de afara...
numai ca un membru din club e mai lenes din fire si asteapta invitatii cu cabane si alte delicatesuri:D:D:D

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 18:16

Quote:

Originally Posted by maff_77 (Post 3784953)
normal ca exista daca nimeni nu a mai oraganizat nimic sau nu ai mai vazut u ceva asta nu inseamna ca numai exista...
numai ca un membru din club e mai lenes din fire si asteapta invitatii cu cabane si alte delicatesuri:D:D:D

DA DA DA DA

Varu numai zice nimik . Se pregateste de meci ..

Flo_Vre 04-11-10 18:19

Quote:

Originally Posted by maff_77 (Post 3784953)

:D:D:D:D:D

Bumblebee 04-11-10 18:20

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 3784946)
Pai ne bucuram ca nu auzi nimic de noi. Sincer . Nu ne-am suparat dc sa ne suparam .. Eu ma dau din placere .. cand vrei u .. Deci inca astept !?...

Faptul ca incerci sa ma "lucrezi Psihologic" cu xteam ... inseamna ca te cam ataci asa putin. si nu pot decat sa ma bucur.

Sunt atat de nesimtit incat nu ma intereseaza parerea nimanui..
Apropo Dai o CABABNA???:)))))))))))))))) ,

nu incerc sa te lucrez in nici un fel dar de ex la braila sau ianca nu am vazut nici un participant de la clubul vostru iar CABABNA nu stiu c inseamna .

Bumblebee 04-11-10 18:22

nu am nimic cu nimeni imi cer scuze daca s-a suparat cineva n-o sa mai spun nimic vad ca nu stiti de gluma

Ursu-=X-Team=- 04-11-10 18:24

Quote:

Originally Posted by Bumblebee (Post 3784978)
nu incerc sa te lucrez in nici un fel dar de ex la braila sau ianca nu am vazut nici un participant de la clubul vostru iar CABABNA nu stiu c inseamna .

Heh .. ma scuzi .. am gresit .. CABANA

Dar u te-ai dat la braila???

Anu asta nu am fost ca ma duce capu mai mult asa .. In loc sa stau in frig si ploaie.. prefer acasa.. Las pasionatii la maxim ca tine sa stea in frig si ploaie ..

Ultima data la braila am fost in finala .. Asta asa ... ca o aroganta
:))

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning