![]() |
Re: VT UserGroup - provocari
alyne, pe aici se accepta sfaturile, mai ales cand sunt amicale, precum cele date de vlad. nu iti convine, pleci. si aici sunt 2 variante, pleci de buna voie, ca nu iti convine sau pleci ban'at pentru tulburare. nu este un forum despre fifa aici, sunt oameni (cat de cat) civilizati, unde conversatiile sunt civilizate...
p.s. daca se ajunge la poll, o sa ai un soc, un soc mare..ceva de genul..50voturi shantzu, 1 tu... |
Quote:
|
Quote:
1. Invata sa scrii ! E penibil ca un om inca in formare, sa nu stie sa foloseaca o amarata de cratima (stii ce-i aia, nu?). 2. Invata ce-nseamna sa modifici o masina; sa faci dintr-un Volvo, masina de vanatoare, denota ca tu, clar, n-ai nici un fel de imaginatie si bun gust. 3. Invata cum sa modifici o masina in Photoshop, dar asta dupa ce inveti ce-nseamna o masina modificata. 4. Invata sa fii civilizat, sa porti o dicutie civilizata si, mai ales, invata ce-nseamna sa-ti cunosti lungu' nasului. PS: imi cer scuze pentru multitudinea de cratimi folosite :) |
Quote:
|
Cine se baga la un amical scurt de maxim 2 zile??? Hai curaj....( k sunt praf) Pune poza si sa-i dam bataie. Va astept. Multumesc
|
Imi cer scuze pentru ce am zis si il rog pe vlad sa ma ierte. Stiu ca nu sunt un expert dar fac tot posibilul sa devin unul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Are sens?:)...
|
Da :rolleyes2
daca vrei , nu am mai lucrat de mult si vroiam sa am un motiv sa lucrez :D |
:mrgreen:Dupa cum stii...reufuz:mrhappy:
|
Hmm... desi am probleme cu PS ma bag eu shantzule ! Pick it :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma primiti si pe mine, sa facem una-n 3 ? :) Daca sunteti de acord, nu ma puneti s-o postez in 2, 3 zile, ca n-am timp s-o fac asa repede. Pana... miercuri, joi, ar fi ok.
|
dap , intra si tu :mrhappy: pai cam pe atunci o sa fie termenul , ca nici eu nu prea am mult timp
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning