![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
an fabricatie 95 culoare alba electrice etc...arata si merge sooper masina.....negociabil |
auzi cand vi ma suni pe mine pe numaru asta cu o zi inainte , ca poate merg si eu in targ in acea dimineata sami mai belesc ochianele imi dai un semn , trec pe la gara ca e in drum , te iau si mergem in targ .. stiu cat e de naspa sa mergi undeva si sa nu cunosti nimic , mai ales daca esti dispus sa cumperi ceva , dupaia cu acte si tziganii
ne auzim .. 0741.61.64.65 |
asa da coleg forumist, frumos gest:woowoo:
|
asa este;)
Bravo mai Serby |
Amorteala mare in comunitatea noastra....
offfffff:(( |
astenia de vara :sad:
|
Nu se pune....:P
|
cine imi spune si mie unde pot comanda un parbriz heliomat? am vazut pe unele masini parbriz cu tenta mov, nu stiu daca e heliomat sau atermic dar vreau si eu unul
|
Pe Magheranului nr. 68. :D sau la telefon: 0269/221606,0728060777. Specifica clar, exact ce parbriz vrei. Numai bine!
|
mersi sper sa aiba ce vreau eu
|
stie cineva unde in sibiu se poate taia precis o flansa pentru galerie de evacuare? ma refer la taiere cu plasma,apa in coordonate
|
1 Attachment(s)
In caz ca cineva inca nu stie mai este o zi pana incepe Raliul Sibiului. Am atasat planul orar al celor 2 zile vineri si sambata. Daca aveti nelamuriri intrebati.
|
6 Attachment(s)
am pus cateva poze de la raliu:D:D
|
2 Attachment(s)
centura sibiu....uitati-va bine, au explodat cauiucurile spate in final:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning