![]() |
Re: Accidente in Bacău
pai daca a lasat-o cu rotile virate...
|
http://monitorulsv.ro/Local/2009-07-...ent-la-Forasti Cunoscuti din Bacau :(
|
Un accident destul de urat a avut loc in seara asta pe la ora 19:55 in intersectia de la Tic Tac. O Scoda Octavia cu numere de bucuresti si cu sigla de SCOALA deasupra dar in care se afla doar conducatorul (probabil chiar Instructorul)venea dinspre centru cu o viteza de cel putin 110 km a loat scoarul de la trecerile de pietoni pe care din fericire nu era nimeni insa nesansa a avut-o un motociclist care iesea dinspre spital si facea dreapta spre orizont pe care l-a luat in plin arucandu-l in aer si ajungind cu masina pe trotuar dincolo de amanet pina in terasa de acolo.imedeat dupa accident motociclistul mai misca! s-au facut si poze acolo poate le afiseaza careva!
|
am trecut si eu pe acolo si am vazut masinile de politie, insa n-am mai oprit ca ploua.
au dat acum imagini la Realitetea TV bacau de la accident. Cica soferul, instructor auto, era beat. |
Săracul motociclist...
Cristi, cine-i instructorul? |
pune-ti si aici un link pls, daca gasiti
|
referitor la accidentul din aceasta seara, am cateva informatii. am vorbit cu un vecin care e politist si mi-a spus ca ar fi murit o ruda apropiata de-a celui aflat la volan si ca soferul ar fi fost baut. am vorbit acum 1 minut cu Cristi (Sageata) si mi-a zis ca soferul era defapt instructorul si-avea o alcolemie de aproape 0.8. aveti aici link cu imagini de la accident: http://www.realitateabacau.ro/index....d=3728&catid=3 :sad::sad::sad:
|
poate sa fie si tata. bautura la volan nu are ce cauta.
|
E nasol tare, şi suferă alţii, aia e partea rea...
|
avea 0.73 alcool ...avea mama bolnava...am vaz la antena 3
|
Moto doar fractura la dibie,bine ca a scapat cu doar atat
|
Da, şi a murit la reanimare până a ajuns el la ea, după accident. "Băuse de supărare". Mda, şi taxi-ul îl costa 5 lei până la Tic-Tac.
|
da dar , daca are scoala deasupra are impresia ca nu il opreste nimeni:rolleyes2
|
Mă îndoiesc de faptul că la asta s-a gândit, avea alte probleme. Totuşi, e o mare prostie ce a făcut...
|
7 Attachment(s)
vineri seara la intersectia de la sarata un accident destul de urat. un ford sierra (circuland dinspre sensul giratoriu spre narcisa) a lovit un moped care venea dinspre sarata, acesta din urma neacordand prioritate masinii. in momentul in care am ajuns eu acolo, cei doi barbati de pe scuter erau inca intinsi pe strada. au venit doua ambulante care i-au transportat la spital. din ce am vazut...doar unul dintre ei misca
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning