![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
chiar nu era nevoie sa asteptati demo-ul toata noaptea... va putea fi downloadat dupa pranz, pentru ca trebuie sa doarma si oamenii astia.. america e cu 7-8 ore in urma romaniei ;)
|
acuma zici!!!!:((
|
:))) bah da voi nu dormiti?lasati k apare el demo :D stati linistiti ....da sper sa apara azi :-ss poa iara zic astia k apare peste cateva zile
|
unii mai dormim ma ( ca nu am avut net ) nu e chiar asa .... o sa se dubleze azi numarul de posturi existente pana apare demo ... :))
|
damn... sa apara odata demou
|
yo parca stiam k americani sunt inaintea noastra cand la ei e zi la noi e bezna, da ma rog nu conteaza.........TREABA E K NU AM INCHIS UN OCHI:sad: , SI AM DAT PE GAT 4 CAFELE SI ETE K NIMIC INCA.....bai beau o cafea si mai astept o tzara:cry:
|
Kred k o sa apara mai tarziu pe la vreo 3-4 :((( sper sa apara mai rpd
|
Spotul TV care se difuzeaza in America de Nord :)
http://www.nfsplanet.com/nfsps_movie...do=view&vid=27 |
cand la noi e dimineata la noi e seara...dar cu o zi in urma nu inainte..plz nu mai floodati topicul cu ''nu mai apare demo;u e vineri''
|
NFSPS: Clip of the Week #2 - A look at the highly-detailed world
8) http://www.nfsplanet.com/nfsps_movie...do=view&vid=26 |
cred ca o sa apara pe la ora 7-8 (pe la pranz in america).. cel putin asa a fost anul trecut.. aveti rabdare ca o sa-l jucati in mai putin de 12 ore ;)
|
Doamne dar sunteti disperati... rau, chiar numai aveti rabdare, cateva ore? Deci pe bune, oricum nu o as fie cine stie ce, mai bine va comportati normal acum, si sa va dezlantuiti, cand va aparea jocul FULL...
|
Hai cu JOOOCU :)
Glumeam...eram doar curios! |
Quote:
Inca niste masini ! Se pare a fi o zi incendiara... apogeul va fi demoul :wink: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning