![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
sa moara mama cum arata:shock:......M3 complet ce sa mai....
a...si turbo....scuze...:)) |
arata bomba cu kit m3 ... numai ca trebuie respectat exact modelul .. si la portbagaj acolo mi se pare ca e cam greu .. adica m3 e30 e altfel in spate decat ursii normali . dar sunt sigur ca o sa iasa treaba ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si una full carbon :) Attachment 1656102 Attachment 1656121 |
Quote:
|
Quote:
Masina nu cred ca mai are nevoie si de laudele mele ,am vazut-o in actiune.. Felicitari Bobi.. L.E : varianta full carbon seamana cu un e30 turbo bagat intr-un shtramp ,dres , etc :lol: |
Quote:
De capota am uitat intradevar...te-am mai cautat pe mess dar nu am reusit sa dau de tine...! Pozele sunt poze....asteptam sa incepi lucrul la caroserie::twisted::twisted::twisted:!!! Ori iese fortza ori nu mai iese deloc!!!:twisted:! E foarte mult de munca sa iasa ca un M3 la exterior dar....ce sa faci...arta cere sacrifici! Sper sa ai rabdarea necesara sa astepti dupa toate piese de caroserie si sa si iasa ce trebuie!!!FORTZA MOM!!! Multa bafta in continuare!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te-am vazut acum doua sau trei luni prin centru prin Bucuresti, vreau sa zic ca masina asta te unge pe suflet cand o vezi si o auzi, daca o vezi si in actiune nu pot sa spun decat jos palaria :D
|
Sambata pe aeroport :)))) ajunge masina asta albastra la start !!!ma uit la bobi se uita la mine la care eu ii spun (Bobi zeul nostru si fac o mare plecaciune ) il bufneste rasu :)))) se uita la mine si la Vecu =)))si tot radea :)))aia de la start tipau la el (da masina mai in fatza el nu auzea radea cu noi =))))))))))) ce am mai ras !!!!ca sa nu mai zic cand m=am dus sa ii cer nr lu jakalu de cnx ca l-a bufnit rasu numai cand ma vazut =)))))))))) !!!!
ce ai facut boss cu maisna ???? e gata reparata ???? |
Quote:
Daca esti interesat iti dau id-ul pe privat. Noroc! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning