![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
-oficial de azi ora 16.15 -BR02RHG adica dacia mea cu dungi albe ,este parcata corespunzator la sc MIORITZA .
-daca mergeti careva pe acolo sa-mi faceti si mie o poza cu ea ca eu nu am apucat sa-i fac !:sad: |
1 Attachment(s)
Am desenat jucaria ....
|
da bine ma bo$$ :) acum chiar ca sare in ochi..
|
frumoasa jucaria!!! acuma urmeaza sa o mai cobori.
|
Frate ... nu o cobor, ca avem gropi multe. Stii cum as lasa-o ... pe pamant, dar ... e grele la noi ...
|
Quote:
Totusi, parca nu e nimeni interesat? |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...endar-dre.html
da la noi la Far Away City...??? |
Quote:
cine mai merge? ps.am fost azi la mioritza si am vz dacia mea veche calare peste alta dacie ,si mai este un golf 2 -2,0 8v intreg pt cine vrea piese pt el |
Astazi a plecat dintre noi, cel ce a pus multora, volanul de curse in mana, cunoscutul instructor de karting si unul din membrii fondatori ai clubului nostru, Mihai BORICEANU. Sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l ierte!
|
Quote:
Sincere condoleante!!! |
Quote:
El este cel care l-a invatat pe Roberto ce inseamna volanul .... O foarte mare parte din ceea ce a facut copilul meu pana acum i se datoreaza !!!! |
Trupul neinsufletit a fost depus la capela cimitirului Sf. Constantin. Inhumarea va avea loc luni .
|
Quote:
|
La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui cu ocazia sarbatoririi Sf Gheorghe si un Paste fericit va doresc tuturor !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning