![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Sanatate sa fie, ca munca si banii se fac!
|
BadBoy look pe cand? :)
|
1 Attachment(s)
...este urmatorul pe lista impreuna cu ulei cutie (motul) pivoti si filtru benzina ;) ....aaa ,si pragu pe partea dreapta
|
frumos tare golfu...sa ai mare grija de el ca si el o sa aiba:D
|
Multumesc ... sunt cu "ochii" pe tine ;) 8)
|
observi spre cine arata sageata de pe copac da? :D
|
Jock, cu filtru de benzina te pot ajuta eu, la un pret mai mic, doar sa imi zici de care.
|
....BOSCH sau MANN ,dar fara "facaturi" ;)
|
Jock ai grija cu frunzele de la copacul ala, sa nu intre la lacrimare sa ti le infunde si la prima ploaie sa te trezesti cu dunarea in masina..:shock:
|
...inca o surpriza ....:love:,azi s-a dus si aeroterma (i-am dat si eu nivel 4 ca nu mai vedeam nimic de aburit ce era geamu si pac ...miros de ars si "frana" ) ...sa nu mai zic ca mi s-a intarit si servodirectia ...pistol cu apa :confused:
|
Nasol.. incep sa imi schimb parerea despre Golf 4... Mai e ceva pe masina care sa nu fii picat? :|
Imi pare rau.. dar cred ca pasiunea invinge toate obstacolele pana la urma :D |
....ma gandeam la un rat style :D ...glumesc
cred ca aici este vorba de o "razbunare" .... am luat'o rau pe aratura |
Asa esti tu ghinionist de fel? Prea de tot.:cry::cry::cry: I-mi pare rau sa aud asta.
|
pacat ca ai atat ghinion dar cum zicea cineva mai sus pasiunea invinge orice obstacol!si cum tu ai demonstrat de atatea ori ca ai o pasiunea incredibila cu siguranta o sa treci peste!pacat ca e complicat sa ii schimbi culoarea:(...cred ca ar fi perfect rosu in combinatie cu negru8):oops:
|
mai treci si tu pe la biserica...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning