![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
[QUOTE=mistreku;4290307][QUOTE=gyovannniy;4289966]
Quote:
Sincer mi se pare o prostie sa dezafectezi A/C in loc sa dai 1 mil sa iti umple butelia de freon, mi se pare ca e chiar mai ieftin. Sunt chestii care tin de domeniul ridicolului. Pai daca tot a scos cureaua de ce nu a dat jos si compresorul, sa mai usureze masina?:)) |
[QUOTE=rdy4ever;4291321][QUOTE=mistreku;4290307]
Quote:
in fine, 4tuning oricum e orice numai forum nu. numai atitudini de 2 lei, cunoscatori cat incape si in general, vocabular de autobaza. nici nu ma mira ca multi dintre cei care intr-adevar aveau ceva de spus si de impartasit s-au tirat si nu mai posteaza. pt cei care cautati intr-adevar suport in rezolvarea problemelor legate de BMW si in general, un mediu mai amical si destins pt discutii, recomand www.bimmerforums.co.uk . am avea multe de invatat de la ei, macar la partea de exprimare si atitudine pe forum. regards! |
nu credeam ca o sa vad vreodata pe cineva care sa renunte la clima doar ptr ca nu are freon in instalatie...o sa te coci peste vreo luna in masina...
|
Numai eu observ ca s-a f***t quote-ul? Admin?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astia care zic de clima n shit, ca nu esti nascut cu "clima", e suficient un AC banal, nu bizonisme sau trizonisme. Se poate trai fara ac, desigur, se poate trai si fara curent electric, fara apa curenta. E vorba despre ce nivel de asteptari ai, unii sunt fericiti ca au ce manca in fiecare zi si ca nu ii mananca simba. Altii vor Iphone 4 si AMG.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
it's not what you said, it's the way you said it :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand am descoperit threadul asta am citit cu placere vreo cateva zile afland lucruri destul de interesante......cand am ajuns si eu la zi, ca sa zic asa......ati inebunit cu totii...:D...astea-s discutii de oameni mari???...pasionati BMW???....deja se vorbeste ca sa discutam discutii cum se zice. Lasati-o incolo de curea de AC si de rautati....faca fiecare ce vrea cu masina lui si daca putem sa-i dam un sfat e ok, daca vrea sa-l urmeze iar e ok si hai mai departe.......;)
|
+1. am citit fiecare pagina in parte a acestui thread afland lucruri interesante chiar si suplinind si eu lista cu ponturi. dar totusi..hai sa lasam certurile si discutiile offtopic pentru alt thread. inainte imi facea placere sa primesc cate un mail care ma anunta de un nou post, acuma ma gandesc ca iar cineva vorbeste aiurea.
multumim si numai bine! |
Quote:
|
Nu stiu in ce masura este un lucru cunoscut sau nu, dar eu abia azi am observat ca in portbagaj pe partea dreapta este un cablu pt deschiderea manuala a capacului rezervorului de benzina. Arata ca o capsa ce tine mocheta si are desenata o pompa de benzina pe capat.
|
mi-am rezolvat problema bordului cu spray de contacte:Dnoroc pe mine,dar ce ziceti bujile DENSO is bune la bmw-uri sau sai pun bosch?
|
BMW recomanda NGK.
|
Quote:
Cred ca ai prins idea !!! |
am si eu nevoie de niste informatii va rog: care sunt semnele ca trebuiesc schimbate bujiile? sau ce simptome are masina daca sunt defecte...la cati km se schimba? rog sa raspunda doar cei care sunt siguri de informatiile astea. multumesc anticipat
|
Quote:
semne nu prea dau bujiile,cel putin nu evidente niste semne mai discrete ar fi ridicarea consumului de carburan cu aprox 1 litru la suta de km(daca sunt duse rau bujiile), masina e mai lenesa in accelerare sau eventual cand bagi brusc piciorul in ea are "ezitari" la urcare in turatie eventual ar trebui sa verifici/schimbi si filtrul de aer (ala e recomandat sa se schimbe undeva la 10.000 de km la praful care e la noi) cele 2 filtre : aer si combustibil pot sa influenteze foarte mult mersul masinii,ca si bujiile |
Recomand NGK Iridium IX. Cod BKR6EIX.
|
ms de raspunsuri,ma mira faptu ca BMW recomanda bujii japoneze cand mai toate electricele sunt de la BOSCH......WAS IS DASS??:tenisclap
|
alta intrebare................iridium alea sunt cu filetul normal???? cu filet lung am pe o mazda mx-3 si daca e buna treaba le iau de pe mazda si le pun pe pisic
|
Quote:
Daaaaa si pe mine ma mira ca folosesc bujii japoneze... credeam ca doar turbine japoneze folosesc si la bujii jaboneze le e rushine... Propun sa deschidem un topic in care sa ne miram toti de diverse lucruri... |
Quote:
|
Quote:
Eeehh asa e felul meu ce vrei sa fac... De schimbat nu mai am cum sa ma schimb la varsta asta... Deci sa inteleg ca ironia e un lucru urat. Lipsa de caracter cum s-ar zice.... Am si eu defectele mele ce sa fac... Ce te deranjeaza ? ironia sau faptul ca e gratuita ? Insulta-ma :) BHa ironicule !!!! |
Quote:
Quote:
Nu te flata, nu e cazul cand e o tentativa ieftina, din dorinta de afirmare ca cel mai interesant satean pe 4t. Quote:
|
Mi se rupe penisul de ce grohaie un mistretz...
|
as dori sa stiu ce tip de ulei se pune in grup si unde pot gasi? mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da asa e. Si eu gandesc ca si tine dar asta spune producatorul...
|
Quote:
producatorul spune ca e pe viata dar tot el iti da (de ex) la uleiul de motor sa se schimbe la un anumit numar de kilometrii... si la masina iti da cam 4-5 ani garantie.. cred ca asta inseamna pt ei 'lifetime' am gasit ca pt diferential ar fi uleiul Castrol Saf-Xo 75W90 Daca gresesc cu ceva va rog sa-mi spuneti... |
Pai iti da lifetime la uleiul de transmisie, nu la cel de motor. Uleiul de motor trebuie schimbat regulat, indiferent de masina. Nu cred ca exista ulei de motor garantat pe viata.
|
stie careva trucurile la OBC-ul mare?
cum se regleaza consumul (mie acum imi da un consum mult mai mic si nu e din cauza ca nu e OBC-ul masinii sau nu e de 6 cilindri obc-ul) cum se schimba limba in engleza si care sunt testele alea ascunse |
Cauta ma in urma, e un tutorial, parca smecher de mic ala l-a pus.
|
Quote:
Da, e undeva mai in urma, cu ceva pagini ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning