Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

zbuf 31-03-09 23:19

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

pentru cei care inca nu au aflat va anunt cu tristete despre accidentul celui care ne face viata amara prin oras,agentul de la politia rutiera .Meliu.http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...anit-grav.html

sa dea dumnezeu sa scape cu bine sa ne mai streseze si alta data

YZF-PWR 31-03-09 23:25

Acum am venit de la spital ..... sa dea Domnu sa scape sa tot faca zile amare pe strazi , macar sa-l vedem sanatos ca e in coma .... cine il cunoaste sa puna o lumanare pt sanatatea lui si sotia insarcinata de o luna si juma sa apuce sa ii daruiasca copilul.

CT-87-BGN 31-03-09 23:51

Re: Constanta - Accidente

Saracu... Si ce e cel mai trist e ca a vazut si cercetat o groaza de accidente, iar acum e de partea cealalta, a ranitului. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine ! :|

ct11lyv 01-04-09 00:28

o fi facut si multe rele..dar pana la urma e om ..pakt..

DarkJEDI 01-04-09 00:32

chiar ieri iam vazut vento ala "tunat". asta se cheama karma. ia frecat la ridiche pe altii si acum a incalcat legea grav si sa intors impotriva lui. vorba aia: mai bine ajungi mai tarziu decat niciodata. imi pare rau pentru el. nimeni nu ar trebui sa treaca prin asa ceva, dar totusi este un rau necesar.

L.O.R. 01-04-09 01:07

chiar daca in timpul serviciului ne face zile fripte la toti ...in viata de zi cu zi e un om de nota 20 ... oameni suntem nu avem de ce sa ne dorim raul unul altuia ...sa ne rugam sa isi revina repede... sunt sigura ca multi dintre voi sunteti prieten cu el.

doar ce vb de tiruri acum cateva zile pe aici ...si...:|

B 52 AEV 01-04-09 02:18

Si totusi ce anume s`a intamplat ? Ca partea din fata a masinii e intacta ... Nu purta centura si a fost aruncat din masina ? Oricum ... singurul lucru care mai conteaza acum e sa isi revina ...

YZF-PWR 01-04-09 07:49

Da ... nu purta centura , a fost aruncat din masina , si masina a derapat pe contrasens aproape cu spatele la impactul cu tir-u ... daca avea centura era cu totu alta poveste ca locul soferului era aproape ne-atins , spatele era varza.

b31rmy 01-04-09 11:20

Sa dea Dumnezeu sa isi revina,e pacat mai ales ca e foarte tanar si mai asteapta si un copil.Referitor la strazi , isi face doar bine datoria

Blondy26 01-04-09 13:38

Eu nu-l cunosc pe cel in cauza, dar sincer, nu conteaza din puntul meu de vedere ca a fost politist la rutiera, tot om e si sper sa-si revina mai ales ca urmeaza sa aibe un copil.

aikman 01-04-09 13:43

a zburat postul meu :))

ERY 01-04-09 13:50

DA...a zburat...desi l-am citit si cred ca era pertinent ceea ce ai scris...nu stiu de ce a fost sters.Probabil implicarea emotionala in cazul de fata.:)
Imi pare rau pt ce s-a intamplat cu Florin, pana la urma nu conteaza jobul pe care il are, conteaza ca este un om ca si noi.

YZF-PWR 01-04-09 14:00

Eu l-am sters , si nu am facut-o cu rautate doar ca nu vreau sa ma gandesc la chestiile alea momentan cand se lupta pe patul ala cu moartea , e adevarat ca a gresit dar nu e momentul sa-l criticam ... asa ca nu te supara pe mine dar imi e prieten , voi re-baga postul tau dar intai sa treaca raul sa vedem ce se va intampla cu el , indiferent ca e politist sau nu , we all make mistakes , si cred ca plateste pt greseala lui mai mult decat e nevoie acum si fara sa ne luam noi de aceste criterii.
Aikman sper sa ma intelegi.

aXeL.ZeY 01-04-09 19:12

Am inteles ca starea lui este foarte grava.... Dumnezeu sa il ajute sa isi revina complet.

ct11lyv 01-04-09 23:26

ce mai stiti de Meliu..am citit pe site`ul de le tvneptun un comentariu ca a intrat in moarte clinica..
comentariu site..
"x
de la x (adaugat 01-04-2009 ora 23:44)
javrele tot javre raman.... daca shi acum suntetzi in stare sa spunetzi lucruri urate despre un om care se lupata sa traiasca ... sa va fie rushine ... din cate am inteles astazi a intrat in moarte clinica.... speram cu totzii intr-o minune... D-zeu sa te ajute florine"

maff_77 01-04-09 23:29

in ce ? moarte clinica sursa sigura? sau zvon?

ct11lyv 01-04-09 23:31

e de pe site`ul ala de la neptun nu stiu cine a pus.. despre accident http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...anit-grav.html

maff_77 01-04-09 23:31

ai linku?

Psycho 01-04-09 23:46

din sursa sigura .. asa este .. sanse minime :(

pacat ... Speram sa se faca bine totusi ... si sa fie un zvon ...

Psycho 01-04-09 23:49

mda .. din cate am aflat este tinut doar de aparate ... si sincer pute sa fie si de la salubritate .. vorbim de moarte nu de rupt un picior o mana :) .. Insanatosire grabnica ..

maff_77 01-04-09 23:54

pffff....:(

ct11lyv 01-04-09 23:57

bine ca nu era in misune sa alerge pe cineva mai facea si alte victime ii lua ca pe popice... ...daca mai sunt inca 10 "regi " din astia in politie..se vor face angajari. ;)

KatzAliNU 02-04-09 01:42

Nu l`am cunoscut in afara serviciului, mi`a luat talonul pt folii fatza ( pe buna dreptate ), dar imi doresc sa`si revina sa se bucure alaturi de sotzia lui de cea mai mica surpriza dar cea mai mare minune, copilul sau

D_M_X 02-04-09 17:10

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 2204558)
bine ca nu era in misune sa alerge pe cineva mai facea si alte victime ii lua ca pe popice... ...daca mai sunt inca 10 "regi " din astia in politie..se vor face angajari. ;)

Ai idee cum s-a intamplat accidentul de-ti dai cu parerea?
Si restu de babuini rupti-n supape care ptr un talon sau amenda luata se bucura ca acum el este conectat la aparate sunteti praf ba spartilor

300zxtt 02-04-09 18:06

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2206341)
care ptr un talon sau amenda luata se bucura ca acum el este conectat la aparate sunteti praf ba spartilor

era dreptul lui sa-si faca datoria fata de cei ce-au gresit.si din ce-l cunoaste lumea, era f corect si nu nedreptatea pe nimeni.

b31rmy 02-04-09 23:32

Mai stie cineva ceva de starea lui?

D_M_X 03-04-09 00:08

inca grav din pacate din cate mi s-a zis

Aurash 03-04-09 10:26

1 Attachment(s)
stie careva ceva despre acest accident?... am primit poza pe mess :D

Bogyciu 03-04-09 10:48

Foarte tare, asta apare pe wrecked exotics sigur!!! :D

b31rmy 03-04-09 13:10

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cum l-a facut asta si nici macar de 1 luna nu cred ca il are :| pacat de masina

DyZ 03-04-09 15:37

lambo :( http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...acut-praf.html

Nec_PMR 03-04-09 16:48

Pacat de masina

Hellman 03-04-09 18:08

masina are mai mult de o luna . pacat de ea

YZF-PWR 03-04-09 18:53

Ma duceam la munca si am vazut masina si politia :) ... am zis ca visez , imi dadeam palme , nu eram obijnuit sa vad un lamborghini facut praf la noi in ct pe Tomis :)

j.v.l 03-04-09 20:27

5 Attachment(s)
h. ~ 17:00
andrei muresanu x fulgerului (cred)
duba vs. opel (care nu a acordat prioritate)
duba vs. gardul omului

ambulanta era pt soferul opelului

Urban_Racing 03-04-09 21:24

In coiciu tre sa isi faca astia garduri de titan :D mai ales la andrei muresanu cu izvor au rupt de N ori gardurile oameilor

schumi_86 03-04-09 23:32

Prosti mai sunt unii care au masini cu sute de cai si degeaba le au ca nu stiu sa le conduca.
Era si de asteptat la cate putere are masina,sa derapeze si sa piarda controlul:weirdface
Nici eu nu credeam ca am sa vad asa ceva la noi pe strazile din C-ta.....

yamahaer1cip 05-04-09 16:58

Ce mai stiti de starea lui Florin?

CT-89-POT 05-04-09 17:00

din pacate meliu a murit azi dimineata :((( R.I.P cine are mai multe detalii sa ne zica si noua. Dumnezeu sa te odihneasca in pace

yamahaer1cip 05-04-09 17:12

Pacat mare am o intrebare si eu sper sa nu deranjeze pe cineva Florin a avut motor? Dumnezeu sa il ierte:(

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning