![]() |
Re: Diverse discutii
stai ma ca intra acu!
|
Cik acu cu Uniunea asta Ieuropeana o sa se interzica manelele! NU stiu ce ne facem cu atatia manelisti! ........................... Ii impuscam >:)
|
pune mah pozele ..... sa vada lumea cum se distreaza tenegisti :mrgreen: TNGYEEEEEE
|
Quote:
|
Il rog pe tng sa stearga toate posturile care nu au ce cauta aici si pe cei 2 inculti sa nu mai faca paranghelie si panarama ca aici se discuta lucruri serioase ,faceti ma si voi ceva constructiv pentru comunitate, ce e destrabalarea asta aici?
|
hajajajaaja! Paranghelye Powa!!!!!!
Pitule ai grija ca la 0:00 o sa te impuscam! |
Un stiulete ceva?
Ia zi ? |
Quote:
hai cu pozele de aseara kalule.... dOmO powa!!! :mrgreen: |
ma voi chiar ati fost la bamboo , ati inebunit .aaaaaaa sa mor v am prins , voi faceti rev la bamboo dasta nu il faceti cu noi ....o sa va tin minte :))
|
Hai de te bahtalo si la ano care vine! La ocheade contrambulesco dau bule te daclesco dacto buleando bul techeres!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
OH Yeeee! Casa asa e viata noastra GYEEE Nait Laif, DoMo club geez! Bine ca astea sunt poze de poimaine! dar geez, asa nait laif! WonderBoy!
|
Quote:
|
salut tuturor! sunt nou aici pe comunitate!
eu sunt Tenegescu Andrei=Marcel! Va salut! |
Hopa, un nou membru, welcome to the ''comunitate''
|
Multumesc pentru calduroasa primire XDD! :D
|
Quote:
imi pare rau ca-ti spun asta pe sfarsit de an. ptr cei ce nu stiu, masterk azi a facut mai multe posturi adresandu-mi cuvinte jignitoare, eu i le stergeam, le le scria..in diferite topicuri useru asta e facut tot de el, intentia o stiti sigur cu totii deja. masterk vei primi suspendare o perioada de timp ! poate asa te vei maturiza si tu in gandire si vei da dovada de cei 19 ani pe care zici ca ii ai |
geez! aka :)) cine plm e kaLoo?
|
hai gata cu paranghleia da TNg esti depasit! tot o hahalera ramai! :))
Hai bafta! |
pentru unii revelionu s a si terminat :))
|
La multzi ani tuturor!
Va doresc un an 2007 plin de bucurii, fara amenzi, accidente si probleme cu politzia. Sa speram ca odata cu intrarea in Uniunea Europeana ni se vor deschide si noua niste portzi in lumea Curselor Auto, vom avea poate curse legale si la Ploiesti si poate nu vom mai fi privitzi drept tineri inconstientzi si teribilisti. La multzi ani si multa bafta in tot ce va propunetzi! |
Quote:
|
eu cred ca anu` 2007 va fi inceputu sfarsitului... si voi stiti de ce! :(
|
pentru unii poate va fii un an nou bun si frumos................... dar ar trebuii sa fim umpic mai rezervati
|
Quote:
|
Nu exista sfarsit. Intodeauna se va naste ceva nou, si treaba va merge mai departe. Soarta nu se poate schimba. Daca asa ti-a fost scris, cu siguranta asa se va intampla.
Nu este inceputul sfarsitului. Este un nou inceput si atat. Eu stiu la ce se refera Droopanu' si intr-un fel ii dau dreptate. Trebuie sa ne linistim cu masinile o vreme. |
eu nu cred ca exzista scris ....................nu cred ca ....conteaza ce face fiecare sau cum o face atata timp cat o face singur
|
la multi ani...
|
La multzi ani si tzie Tre-ule!!! Un an nou plin de bucurii la everybody!!!
|
La multi ani pe 2007 cocoshii mei ! 8) !:lol:
|
Ia zi Skama, macam diseara la Banzai o ceafa de pui si bem si doua pahare de Liniste ? :lol: :lol: :lol:
|
Un sandvis de paine cu franzela si copane de sarpe la ciaun !:lol:
|
Eu as manca si niste aripi de porc la gratar... dezozsate si niste genunchi de peshte :lol:
|
Ne intalnim noi vedem !:twisted: Cum o rezolvam si nu niste ceafa de prepelitza !:twisted:
|
Mda..., sau o ceafa de peste :lol:..., vorbim diseara frate :lol:
Acuma sunt la munca baga-mi-as... *#$@%!& |
A lol ! Tocmai am vb cu sefu pe data de 8 sunt chemat la raport:lol: ! Asa ca spor la munca DON-ule!
|
Buze de gaina nu aveti?
|
Mda, deci aici mi se pare mie sau e caterincoteca? Ceva constructiv? Sa fim ai mai tari de pe forum asta! TNG dc stai aici pe forum? nu vezi ce glume de prost gusT! Cred ca ar trebui gasit alt moderator, ca nu prea te vad in stare sa-i tii in frau!
|
Singuri spuneati cat v-ati rugat de cei de la Bucuresti sa bage si Ploiestiul in lista oraselor din comunitate si acum ati ajuns sa faceti circ tot voi.
Lasati-o draq de treaba. Faceti un topic cu paranghelie si faceti misto acolo cat vreti, dar nu mai postati aiurea pe alte topicuri ca ne facem de tot cacatu'. Da-o-n ma-sa de treaba. Destul ca sunt cel putin 30 la suta care intra pe forumul asta fara sa stie macar daca un volan e rotund sau patrat..., opinia mea... |
Sunt complet de acord cu Donu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning