Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Afrikanu 01-05-09 22:42

Re: Club CIELO

AM o intrebare....a dat careva 200 la al sau cielo ?

IONUTZje 01-05-09 22:45

Quote:

Originally Posted by Afrikanu (Post 2281940)
AM o intrebare....a dat careva 200 la al sau cielo ?

190 :D

Afrikanu 01-05-09 22:46

200 ma intereseaza a ma cert de 2 zile cu aia din thread Top speed in masina personala si ma enerveaza rau de tot .Ca nu domne ca n-are cum sa se duca in 200 si au numa caterinca daia stricata in ei

IONUTZje 01-05-09 22:48

Quote:

Originally Posted by Afrikanu (Post 2281954)
200 ma intereseaza a ma cert de 2 zile cu aia din thread Top speed in masina personala si ma enerveaza rau de tot .Ca nu domne ca n-are cum sa se duca in 200 si au numa caterinca daia stricata in ei

Si tu iti pui mintea cu ei ? :P 190 a luat a mea acum un an . De atunci n-am mai sarit de 120. E criza ;)) A ta cat a luat ?

Afrikanu 01-05-09 22:54

S-a dus vara trecuta pe A2 in 200 ...hai poate nu 200 fix dar mai putin de 198 nu era .Ma enerveaza rau...ca sunt unii ,care cred ca nu au nici permis si posteaza doar de dragul de a se afla in treaba sau de a posta si tot comenteaza pe acolo de 2 zile...si alta afirmatie tampita auziti si voi "m-am dat cu Loganul vreo 2000 de km şi nu m-a speriat atāt de tare pe cāt mă anunţaseră toţi, iar de top speed-ul lui pot spune că e comparativ cu cel de Cielo..."el compara loganu din 2007-2008-2009 cu cielo 95... e diferenta de multi ani...mamica lui... si tot felu de arogante sa-i vedeti pe acolo

IONUTZje 01-05-09 22:56

Quote:

Originally Posted by Afrikanu (Post 2281966)
S-a dus vara trecuta pe A2 in 200 ...hai poate nu 200 fix dar mai putin de 198 nu era .Ma enerveaza rau...ca sunt unii ,care cred ca nu au nici permis si posteaza doar de dragul de a se afla in treaba sau de a posta si tot comenteaza pe acolo de 2 zile...si alta afirmatie tampita auziti si voi "m-am dat cu Loganul vreo 2000 de km şi nu m-a speriat atāt de tare pe cāt mă anunţaseră toţi, iar de top speed-ul lui pot spune că e comparativ cu cel de Cielo..."el compara loganu din 2007-2008-2009 cu cielo 95... e diferenta de multi ani...mamica lui... si tot felu de arogante sa-i vedeti pe acolo

Asa e , ai dreptate . Mai dai odata 200 si fa o poza :P

Geo_ZGA 01-05-09 23:03

Daca era in cadere libera din avion poate lua 200 :lol:
Sa fim seriosi, 200 km/h are pe bord maxim gradat. Cel mai sigur, ai eroare la km. Maxim 185 km/h am mers cu a mea chiar acum o saptamana, sa zic ca atingea 190 km/h... dar cam atat. Si ca sa nu mai vorbesc ca de la 170 km/h nu mai poti spune ca accelereaza, mai mult se taraste... si asta in conditiile in care am tinut-o pe a 4a pana la 5700-5800 ture.

IONUTZje 01-05-09 23:08

De acord , 190 am luat si eu dupa cum am zis , dar de la 170 deja ma gandeam ca sar pistoanele :D E cielo ... Pana la 170 se comporta binisor..dupa..mm nu prea .

Snapy_xxl 01-05-09 23:14

In caz ca nu stiati de existenta lui - Viteza maxima - Cielo

Afrikanu 01-05-09 23:24

aha ,merci mult

Snapy_xxl 01-05-09 23:28

No problem ;)
Daca tot este topic dedicat discutiei, de ce sa nu-l folosim? :D

Afrikanu 01-05-09 23:30

stiti cumva cam cat m-ar costa sa scot rugina din praguri si as o vopsesc ? :D....e cam luata :D...si ma gandesc...mai bine bag vreo 5-6-7 mii euro in ea s-o fac ca noua...decat sa-mi iau alta masina noua la 14000 eursau mai mult :P 5-6-7 mii asta insemnand si suspensii motor bla bla :P

nelutz69 02-05-09 01:21

Club CIELO

Salut baietzi! ..... va invidiez, eu nu am trecut de 160 niciodata cu masina mea, nu am avut unde, nu am scoso din zona si aici am numai trasee de coasta , sincer nici nu am vrut sa o fortez si nici nu mai am cum acuma pt ca am modificat cutia de viteze :) acum am o cutie cu grup scurt pt "Viteza in Coasta" si nu merge mai mult de 170km/h nici sa vreau :)

si ca sa nu mai fiu offtopic
....... cum e cu membrii clubului? :) unde se face inscrierea?

D o n n 03-05-09 10:40

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Afrikanu (Post 2282048)
stiti cumva cam cat m-ar costa sa scot rugina din praguri si as o vopsesc ? :D....e cam luata :D...si ma gandesc...mai bine bag vreo 5-6-7 mii euro in ea s-o fac ca noua...decat sa-mi iau alta masina noua la 14000 eursau mai mult :P 5-6-7 mii asta insemnand si suspensii motor bla bla :P

Adu-ti un cielo din afara sau o nexia si baga in aia 2000-3000 si nu o sa iti para rau...la Nexia din afara,cea berlina,ai si abs si airbag si se comporta mult mai bine....parerea mea !

Acum o alta problema.. cine imi poate spune si mie ce sunt astea?(Din "butoiasul"acela de supa aripa stanga ies si 2 furtunase,galben si albastru,si am pus poze unde duce fiecare.) ms !

RaZVaN_17_06 12-05-09 08:41

Salut!
Baietii am si eu un proiect in desfasurare si am nevoie de faruri clare de cielo.
Nu trebuie sa fie perfecte, ma intereseaza doar geamul sa fie bun, si un pret la ele.
Multumesc mult.

Am sunat la RXM si au zis ca nu mai au si nu sunt siguri daca mai aduc.

banzay 12-05-09 16:46

7 Attachment(s)
Cauta la RXM.ro sunt destul de ieftine.

Poate erati curiosi ce masina am acum...sa pun si eu niste poze... :)

Vreau niste jante dar mai mult de 5 mil nu as da :| , xenon (e pe vine), si acum interiorul e in reconstructie (antifonare si ma gandesc sa il fac si in 2 culori, alb+negru)

Snapy_xxl 12-05-09 16:49

Si normal...acum intrebarea "de la ce sunt semnalizarile?" :lol:

banzay 12-05-09 18:21

"E" chinezarii, nu sunt lucrate rau dar parca nu se potrivesc chiar asa perfect cu linia masinii ca si unele de Astra F/G(dar care sunt mult mai scumpe). Astea au fost 280 de mii parca (perechea) si arata mai bine ca cele originale, in opinia mea.

tiolik 12-05-09 21:18

4 Attachment(s)
salutare! nu am mai intrat de mult
eu mi-am pus semnalizari de Opel Astra G dar le-am luat second ,le-am vopsit cu spray de triple pe interior (mie mi le-a luat un tovaras cu 55ron)dar dupa ce le-am pus pe masina am cautat pe net ca sa vad un pret informativ si intradevar, cam in jurul pretului asta se invart dar din fericire am dat peste siteul asta http://www.autoconsultonline.ro/pies...g/4/23/next/11 unde sunt cu 15 lei. nu mi-am dat seama insa daca la 15 lei este setul sau una si chiar asa tot este mai bine pt ca nu sunt deloc scumpe si sunt si noi.

banzay 12-05-09 21:26

Intradevar arata chiar bine! E vorba, mai mult ca sigur, de 15 lei unul. E un pret mai mult decat bun :)

Geo_ZGA 13-05-09 09:34

Dar comanda minima este de 100 ron + transportul 40-60 ron. Si sincer, pt Cielo nu vad ce alte piese ai putea lua de pe site, ca sa faci suma minima.
Oricum, arata bine semnalele astea pe Cielo.

tiolik 13-05-09 10:15

destul de nasol, eu nu am citit si conditiile siteului dar daca este careva din Ploiesti poate sa cumpede direct de la sediu si apoi trimite la cei doritori

banzay 13-05-09 17:10

Inca un pic si termin de antifonat... am folosit aluband in fata+antifon cauciucat plasat la imbinari si peste si in final pasla lipita peste antifon. Pt ca la practiker au ramas fara aluband (nu au avut decat 2 role mici) am mai luat un altfel de banda deasta Flashband parca ii zice. E mult mai bun ca alubandul, dar are probleme la lipit, nu il recomand pt usi... Am facut si niste incercari sa vad daca am procedat bine: Intai am antifonat doar la sofer in fata. Se simtea o diferenta de zgomot dintre partea stanga si dreapta. Dupa, am antifonat la pasager si in spatele acestuia... Si din nou... era o idee mai liniste in partea dreapta. Acum ma apuc de usi, dar nu prea mai am aluband... Acum bati in tabla si se aude infundat, nu se mai aude ca tabla chioara... Deabia astept sa termin si usile :X Nu e ca si varianta scumpa, dar pt un om cu urechile fine care nu suporta zgomotul, eu zic ca e ok...pret, in jur de 3 mil...

PS: presupunand ca as vrea sa dau toate alea jos, se pot da usor, deci e reversibil procesul :d

CT-13-TGR 15-05-09 15:50

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2312061)
Si normal...acum intrebarea "de la ce sunt semnalizarile?" :lol:

de la seria 3...sau cel putin sunt copiate de acolo!!!

banzay 15-05-09 16:57

Si sunt puse cu susul in jos :) si la seria 1 sunt la fel... Eu invers am decis ca vin cel mai bine la cielo.

Am terminat de antifonat interiorul...mai am fetele de usi, si plafonul :)

CT-13-TGR 16-05-09 09:34

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2322439)
Si sunt puse cu susul in jos :) si la seria 1 sunt la fel... Eu invers am decis ca vin cel mai bine la cielo.

Am terminat de antifonat interiorul...mai am fetele de usi, si plafonul :)

eu am de la vw passat... si nam treaba cu ele.... clare ...si fara sa se abureasca!!!

banzay 16-05-09 20:57

4 Attachment(s)
Deci...asta am facut eu ieri si azi... Faruri clare cu reglaj electric si un angel-eye (doar pe farul din stanga :) )

nt98adu 17-05-09 07:09

Rama interioara a farului ar fi trebuit sa o vopsesti neagra, dar e bine si asa!;) Spor la modificari incontinuare.

banzay 17-05-09 09:57

Am avut la farurile celelalte...dar ma plictisisem...si deasta o sa merg pe tema alb/crom (sper sa nu fie prea mult ca o dau in balarii dupa :) )

laurentiu NT 17-05-09 16:40

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2325515)
Deci...asta am facut eu ieri si azi... Faruri clare cu reglaj electric si un angel-eye (doar pe farul din stanga :) )

Angel-ayes de unde le-ai luat si cu cat?P.S. Arata bine.;)

RaZVaN_17_06 18-05-09 15:46

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2326249)
Am avut la farurile celelalte...dar ma plictisisem...si deasta o sa merg pe tema alb/crom (sper sa nu fie prea mult ca o dau in balarii dupa :) )

Nu ai sa imi dai si mie o pereche de faruri clare:D

banzay 18-05-09 16:13

Angel-eyes 30 de lei. Asta din lenea sa imi fac eu...sigur imi ieseau mai bine ca am mai facut...dar imi era lene :|

https://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw Watch this :)

Kent8 18-05-09 23:24

si eu vreau asemenea turometru :d

CT-13-TGR 19-05-09 12:42

care e procedeu de dezmembrare a geamului de far de pe soclu din plastic ... si cu ce il lipesti ca sa nu intre apa in el sau sa transpire?? eu am xenoane ... dar mi-ar trebui si niste angel.... ca arata bine bine!!!

banzay 19-05-09 14:45

Angel arata bine si mai mare un pic si pus mai in fata becului... Asa am impresia ca obtureaza o idee lumina, dar nu mult... Oricum il dau jos ca parca nu mai imi place :D De unde xenoane si cu cat? :P

Cat despre turometru...nu am apucat sa fac decat filmuletul, poate cand il mai scot, pun si poze cu pozitia ledurilor sub ac (aveam examen in ziua respectiva si ma grabeam :evil: ) Vreau sa fac la fel cu pozitia tuturor acelor (in jos alb, in sus rosu, sau invers) :)

CT-13-TGR 19-05-09 17:03

eu am luat la 4 mil bi-xenon philips de 6000k ... super bune... 2 ani garantie la becuri si 18 luni la balsturi.... am avut de 8000 k becuri si am luat 1 amenda si un avertizment de la curcani!.... si le-am skimbat!

tiolik 19-05-09 22:06

4 Attachment(s)
salutare;
angel eyes este foarte usor de facut si pe cielo da chiar bine atunci cand ai si far clar, recomand sa va faceti singuri decat sa dati banii aiurea pe la cine stie cine; daca aveti nevoie despre informatii despre constructia acestora va pot ajuta pe pm
xenon merge foarte bine si pe far stok dar si pe far clar, recomand serban de pe forum, eu am luat de la el si este un om de cuvant si are preturi bune.
cat despre desfacerea farului de asemeni pe pm va pot ajuta cu informatii
bafta

angel eyes facut si montat de mine la un prieten, masina este chiar pe forum

banzay 22-05-09 16:05

5 Attachment(s)
Niste capace asemanatoare cu cele avute pe matiz, un xenon si cam atat... :) (in a 2-a poza diferente intre bec galben, bec cu lumina alba <mult mai buna mi se pare la becuri normale lumina galbena>, iar in poza 3,4..., xenoanele)

Robert_MNW 22-05-09 16:34

Arata mult mai bine alb/crom, cel putin eu m-am saturat de rama neagra pe Cielo:!:

banzay 22-05-09 16:47

Apropo...am vopsit ramele de proiectoare cu alb, cum sugerasei tu :) Dar tu in postul de sus la ce rama neagra te refereai? :) Sau masca din fata? Aia nu o schimb in nici un fel :P O las marginea crom/plasa neagra. :)

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning