![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
wrc .. ai dreptate .. mare tampiti au fost ....
|
Quote:
|
hai gata nu mai fiti rau cu el ca poate nu a a stiut :D
|
1 Attachment(s)
honda 1300 injection ... triple clare, tribal pe luneta si nu se vede in poza, dar avea "gheara" regulamentara pe portiera spate
|
nu am stiut unde sa le pun .. aici sau la poze amuzante :))
French gypsies http://images.heaven666.org/galleries/poor-people-1.jpg http://images.heaven666.org/galleries/poor-people-2.jpg |
Quote:
|
omu' asta cred k e exact inversul lui Clarkson...."ce rost au rulotele?!" si "de ce au creat porsche o masina care sa fie exact la mijloc intre 911 si boxter?"...ma inclin in fata expertului...Traiasca Clarkson!...TOP GEAR ruleaza....
|
carlig la porsche.... nu cred ca e ceva de zis..
|
2 Attachment(s)
POZE LUATE DE PE SECTIUNEA DACIA,TITLU->"TUNING OPTIC"...MAMA LUI DE OPTIC CA FACI CATARACTA DE LA ASA TAMPITI,CHOP TOP II :omfg::lemon:MAI LIPSEA:lol:
|
vai de capul meu,cum a putut ala sa faca asa ceva...macar daca era finisata bine,oricum e masina de cioban...e inaltata din spate,sa poata sa care cartofi...vai,daca imi spuneai dinainte,nici nu mai deschideam pozele,acum imi vine sa vars...
|
Quote:
*********** |
oarbaaa... asta e de-aia... "ultratunata":))
|
asta se numeste "ciuning"... dacia offroad :|
|
Quote:
stai calm omule...chilll out ..nu te mai dispera asa.. e kitch si gata . PUNCT |
e interesant ca a spus "macar daca era finisata bine":),ce doamne iarta-ma sa finisezi la ea??e pur si simplu o prostie raia aia:).oricum genu asta de masini il vezi destul de des pe strazi:)dar spre amuzamentu nostru...BAGATI FRATILOR TARE CU RAILE VOASTRE CA SA AVEM SI NOI DE CE SA MAI RADEM:):)
|
eu nu pricep.radeti de alti, dar voi ce masini aveti?poate omului ii place cu rechin sau flacari...parca sntem copii mici radem de ce are ala
|
pai radem de altii,pt ca eu de exemplu,as prefera sa am un trabant simplu,decat un trabant cu flacari,si bara fata & spate de BMW...
|
Quote:
|
Quote:
eu spun sa nu mai exageram in comentarii, doar pentru a arata cat de oripilati suntem noi de ceea ce considera unii "tiunning", iar la partea cu audi modificat, postat de cipricipri, as spune ca nu e cazul sa va treziti cu totii sa-l luati la misto, pentru ca pun pariu ca daca nu punea 26wrc explicatia pentru care masina arata cum arata, habar n-aveati 80% din voi ce-i cu masina aia, si ati fi considerat-o si voi un kitsch... ca urmare, am sters comentariile pline de "manie proletara", ca nu-si aveau rostul... |
Quote:
Daca cineva nu are bani si isi ia o masina modesta, foarte bine si bravo lui ca a putut si atat. Dar daca ai bani si te pisi pe ei cu modificari de tigan de la tara, sau nu ai bani multi, si bagi putinul in modificari de prost gust, atunci da tata, sa rada toata lumea! Ce conteaza daca ceilalti au sau nu masini, sau daca masinile lor sunt misto sau nu, ca sa judeci daca o masina e facuta cu gust sau nu, singura prerechizita e sa ai ochi si un pic de bun simt, ca sa poti sa razi de aia fara :lol: |
perfect de acord cu bloodfart :)
|
|
sincer..mie unu chiar nu mi se pare praf,dar oricum gusturile nu se discuta..:-)
|
da...eleronul ala arata bestial de bine, precum si combinatiile de culori de la interior, si spoilerele unicat...:):):)
|
la limita kitch-ului, totusi nu are elemente de la alte marci/modele , dar este exagerata peste limita, foarte urate pragurile + spoilerele + eleronul, nu sunt adecvate pentru 206..
p.s. probabil ca masina a fost lovita, atlfel nu prea imi explic de ce capota sta distantata intr-o parte... |
masina eu zic ca arata bine,sunt unele lucruri trase de par,combinatia la interior e cam exagerata ochiului,maroul e prea deschis fata de negrul ala,in rest eo,nu a ales cine stie ce model la scaune,cusatura dubla cu bordura pe margine,cusatura simpla pe mijloc,ce e asa urat,poate plasticele vor fi si ele vopsite la culoare,desi acu vad ca a ales si o a treia culoare,crem(alb perlat sau ce o fi ca nu se prea vede bine in monitoru asta),se potriveste cu exterioru,dar putea s-o foloseasca in contrast cu negru pe scaune si restu,cred ca era mai bine.un singur lucru nu-mi place-volanu,culoarea e aleasa bine la interior,suport central e cromat ca restul elementelor de prin masina,dar culoarea la exterior putea sa caute ceva tot peaceeasi culoare.Iar la exterior kit-ul e inceput bine,e putin ca extrem,ma refer la prizele spoilerului,sunt cam evazate si profilu la spoiler e cam iesit,dar sunt repectate proportiile,mai rau de cei care pun spoilere facute aiurea si vezi ca sunt incurajati:"frate e belea vreau si eu la fel!"--e,aia mi se pare tiganie.Eleronu ala nu prea se aseaza bine.forma lui e cam iesita din tot tiparu facut de restul masinii,mergea o forma mai la locul ei.in asamblu masina e frumoasa,mici modificari vizuale, sa se imbine cu restu si e foarte foarte frumoasa,parerea mea->nu e kitch,cel putin asa consider eu!servus nu'ma bine
p.s.scuze de "roman":) |
mie nu mi se pare chiar kitsch,intr-adevar,e un tuning mai tipator,cum se poarta in spania/italia,da' totusi nu e kitsch...
|
asta e, pentru mine e kitch, nu m-as sui la volan!:)
|
Quote:
PS: vreau sa subliniez faptul ca e prea prea prea urata chiar :| LE: interiorul imi place...si pana la urma cred ca m-as sui la volan...insa doar cu o conditie: sa se schimbe volanul si sa o tin numai in garaj, sa nu ma vada lumea pe strada :lol: |
prea multe vorbe si prea putine poze :-L
|
cred ca exagerati un pic cu "nu m-as sui la volan" is curios ce inseamna pt voi un tuning mai serios,pun pariu ca si VW Bora al lui xel'naga vi se pare kitsch,doar pt ca are o bara fata mai deosebita,probabil pt ca nu sunteti obisnuiti cu asa ceva,sau pt ca va place tuningul mai simplu.Nici pe mine nu prea ma incanta masina,da' totusi m-as sui la volan :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
avion cu motor... |
nush ce sa zic, eleronu ala e un pic cam mare si flacarile sunt urate dar in rest e ok :D
|
2 Attachment(s)
eu personal am o problema cu tribalurile pe masina,de fapt am ceva cu toate decal-urile,nu le vad rostu,ok in film sunt ok da asa,toate prostiile...eleronu e cam,foarte,mare,in rest ok.si ceva de la mine...vrea careva vreo bancuta?:lol:
|
cred ca asta cu dacia are cam multi dusmani,pt ca sper,in numele Domnului,ca nu si-a facut singur alea roz pe masina...
Si ca tot veni vb,daca peugeot ala e kitsch,atunci dacia asta ce ... mea mai e ??? sau aia cu eleron de lemn ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e editata in photoshop am vazut masina in bv;) chiar asa e:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning