Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

Mimi17 13-02-10 20:01

Re: Discutii despre orice!

era unu in BM ce avea un golf 2 MM-06-JAC si un BMW MM-10-JAC....nu stiti cum il cheama?

IndyGG 13-02-10 20:39

Sebi il cheama din cate stiu eu

Spark 13-02-10 20:51

eu stiu ca Feher Marius

Brabus 13-02-10 20:57

inca este in baia mare. si eu stiu ca e seby, are si navara aia cu platforma si face tractari, tot cu numar JAC. la aeroport mai vine in plus si cu o motocicleta, pe linga golf si bmw.

Spark 13-02-10 21:56

eu stiu ca asa era inscris la concurs, ca venea la fiecare etapa de rally sprint si nu numai de anul asta

teen.ager 13-02-10 22:05

Cunoasteti careva pe baiatu ala cu Nissan Patrol (cred) in 2 usi su masina inaltata si niste gume off-road...Plus probabil ceva si pe la motor ca suna muuuult prea diferit fata de cele stock?

trx23 14-02-10 09:31

nr de germania,patrol culoare gri?

Mimi17 14-02-10 09:45

eu stiam ca e Nissan L200:|

Brabus 14-02-10 10:18

Quote:

Originally Posted by Mimi17 (Post 3084010)
eu stiam ca e Nissan L200:|

hmmm, nu Audi X5? :D:D:D

huber_bm 14-02-10 10:24

L200 e Mitsu :)

Mimi17 14-02-10 11:06

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 3084108)
hmmm, nu Audi X5? :D:D:D

adica?:|

Brabus 14-02-10 11:19

Quote:

Originally Posted by Mimi17 (Post 3084245)
adica?:|

adica ce zicea huber, L200 e mitsu. :D

apropos, cum a iesit mitingul? nu am putut veni ca work-ul e pina seara.:sad:

teen.ager 14-02-10 12:37

1 Attachment(s)
Dupa scurte cautari pe internet am gasit modelul de masina: Nissan Terrano :arrow:

Paco4golf 14-02-10 13:58

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3084595)
Dupa scurte cautari pe internet am gasit modelul de masina: Nissan Terrano :arrow:

Cei cu junghiu asta?:)) =))

sunt frumoase :)

Mimi17 14-02-10 14:21

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 3084291)
adica ce zicea huber, L200 e mitsu. :D

apropos, cum a iesit mitingul? nu am putut veni ca work-ul e pina seara.:sad:

stii cum ii in Romania...promisiuni peste promisiuni da tot nu se face nimic:-j....in 25 e infatisarea la tribunal in cazul falimentului FC....''Domnu Schorsch'' si Domnul Koeller vor sa preia clubu dar asta insemnand stergerea palmaresului clubului si implicit datoriile pe care nimeni nu vrea sa le plateasca in caz ca vor sa preia clubul acum si formarea unei noi echipe ce va evolua in Liga 4:(

jozsi555 14-02-10 16:38

fost la o prajeala pe chiuzbaia, ce misto ii drumul, zapada batuta....

andreimp3 14-02-10 18:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3084595)

poza care ai pus'o e un Nissan Terano...
dar mai e o masina identica cu asta care are schimbate doar siglele si mici elemente de design... care se numeste Ford Maverik
aia din poza de jos cu bullbar e Ford si cealalta fara este Nissan

doro708 14-02-10 23:43

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 3083138)
Cunoasteti careva pe baiatu ala cu Nissan Patrol (cred) in 2 usi su masina inaltata si niste gume off-road...Plus probabil ceva si pe la motor ca suna muuuult prea diferit fata de cele stock?

Masina e un ford maverick nu patrol,are motorul de 2.7 diesel si doar evacuarea schimbata

vlad_:P 14-02-10 23:58

cunoaste care pe baiatu cu un bmw e46 negru cu nr MM XX SDS sau MM xx SOS?...nu mai stiu sigur cum ii nr

SpeeDBreaker 15-02-10 08:44

"Cunoaste"

adisoruc 15-02-10 08:44

SOS, e prieten bun cu fratele meu, de ce?

vlad_:P 15-02-10 08:59

poti sa afli de unde are angel eyes-urile alea? normal, daca vrea sa-ti zica :P

SpeeDBreaker 15-02-10 09:09

Sunt CCFL`uri, gasesti si pe forum/net..

MephistoBM 15-02-10 11:27

il stiu, dar vad ca ti-a raspuns SpeedBreaker la intrebare.
daca nu te ajuta, am sa il intreb.

vlad_:P 15-02-10 18:36

Quote:

Originally Posted by SpeeDBreaker (Post 3087353)
Sunt CCFL`uri, gasesti si pe forum/net..

dar ma intereseaza daca este undeva in baia mare in ceva magazin...si daca ii unpic mai scump da sa garanteze cnv k is ok

Norbertinio 15-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by vlad_:P (Post 3089397)
dar ma intereseaza daca este undeva in baia mare in ceva magazin...si daca ii unpic mai scump da sa garanteze cnv k is ok

Fugi la magazin la Beny (vizavi de SRI),sau vorbeste cu MFF,poate iti aduce el.

vlad_:P 15-02-10 19:01

ms de ajutor :D

MephistoBM 15-02-10 19:40

Quote:

Originally Posted by Norbertinio (Post 3089491)
Fugi la magazin la Beny (vizavi de SRI),sau vorbeste cu MFF,poate iti aduce el.

Magazinul lui Beny s-a inchis. Am fost acu vreo luna maxim, si era gol, un afis la intrare prin care scria ca s-a inchis si comenzile se fac doar pe internet. (nu mai stiu exact site-ul).

Norbertinio 15-02-10 19:53

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 3089662)
Magazinul lui Beny s-a inchis. Am fost acu vreo luna maxim, si era gol, un afis la intrare prin care scria ca s-a inchis si comenzile se fac doar pe internet. (nu mai stiu exact site-ul).

oops:oops: nu am stiut ca sa inchis magazinul....

gontza 15-02-10 20:00

salut cn imi poate si mie o schema cu un convertor de la 3V la 12V va rog ajutati-ma

botdriver 16-02-10 01:25

Re: Peugeot 206 Gr.A Rally car Build

s-a inchis reprezentanta citroen?

PhattBoy 16-02-10 06:53

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 3090782)
s-a inchis reprezentanta citroen?

Family Service e in insolventa de prin decembrie. Poate ca au mai facut un pas pe calea asta! :D

FRITZ605 16-02-10 06:56

Ma da ce destepti sunteti voi.
Le stiti pe toate.
Mai bine sa le purtati de grija altora.
Unde-i bogo4all ? sa vada ca poluati threadu?
Quote:

Originally Posted by PhattBoy (Post 3090880)
Family Service e in insolventa de prin decembrie. Poate ca au mai facut un pas pe calea asta! :D

Claudiumxg 16-02-10 06:59

sunteti off topic toti,
cui ii pasa de family service?
bad management-reprezentanta este singura profitabila dintre afacerile incluse in grupul asta, dar daca unii nu is in stare sa gestioneze .......
ps.mutati in discutii despre orice, k

PhattBoy 16-02-10 07:09

Quote:

Originally Posted by FRITZ605 (Post 3090882)
Ma da ce destepti sunteti voi.
Le stiti pe toate.
Mai bine sa le purtati de grija altora.
Unde-i bogo4all ? sa vada ca poluati threadu?

fritz, daca informatia e gresita, imi cer scuze, dar sunt foarte sigur ca nu este! Cat despre thread-ul unde e postat, intr-adevar suntem off-topic si pot fi mutate post-urile altundeva! Ce nu inteleg este cu ce te-a deranjat atat de tare afirmatia mea. Cred ca a fost pertinenta si, in plus, sunt in cunostinta de cauza, ca urmare a naturii job-ului meu. Mai jos ai si 2 articole, in care chiar Viorel Onea declara ca firma este insolventa. Asa ca ar fi fost mult mai ok sa nu folosesti limbajul asta pe un forum public, chiar daca post-ul este off-topic, si sincer, m-am simtit deranjat ca tu ataci verbal in, se pare, necunostinta de cauza. Insolventa unei firme este o chestiune publica, si persoane direct sau indirect interesate au tot dreptul sa ii poarte grija, nu crezi, chiar daca nu ne consideram mari 'destepti'?

http://www.emaramures.ro/stiri/Tipar...x?NewsID=29382

http://www.jurnalul.ro/stire-lupta-c...al-535343.html

FRITZ605 16-02-10 07:18

Auzi
Eu lucrez la Citroen de cand sa deschis.Cred ca stiu mai bine ca tine care e situatia.
Insolventa nu inseamna faliment.E normal sa reactionez daca se spun lucruri neadevarate.
Si inca odata nu stiu ce treba aveti cu Citroenul?Asa numai ca sa fiti voi tari ce stiri postati pe forum?
bogo4all unde esti?
Quote:

Originally Posted by PhattBoy (Post 3090896)
fritz, daca informatia e gresita, imi cer scuze, dar sunt foarte sigur ca nu este! Cat despre thread-ul unde e postat, intr-adevar suntem off-topic si pot fi mutate post-urile altundeva! Ce nu inteleg este cu ce te-a deranjat atat de tare afirmatia mea. Cred ca a fost pertinenta si, in plus, sunt in cunostinta de cauza, ca urmare a naturii job-ului meu. Mai jos ai si 2 articole, in care chiar Viorel Onea declara ca firma este insolventa. Asa ca ar fi fost mult mai ok sa nu folosesti limbajul asta pe un forum public, chiar daca post-ul este off-topic, si sincer, m-am simtit deranjat ca tu ataci verbal in, se pare, necunostinta de cauza. Insolventa unei firme este o chestiune publica, si persoane direct sau indirect interesate au tot dreptul sa ii poarte grija, nu crezi, chiar daca nu ne consideram mari 'destepti'?

http://www.emaramures.ro/stiri/Tipar...x?NewsID=29382

http://www.jurnalul.ro/stire-lupta-c...al-535343.html

PhattBoy 16-02-10 07:26

Raspunsul la post-ul lui FRITZ605.
https://forum.4tuning.ro/439-baia/150...ml#post3090907

Nimeni nu a zis nimic de faliment. Cel putin nu eu. Tu ai adus vorba de asta. Si nu doar cei ce lucreaza la Citroen cunosc situatia. Stiu foarte bine ce reprezinta reorganizarea judiciara condusa de Tiriac. Nu doar angajatii au interese directe referitoare la modul cum decurge procedura de insolventa a Family Service-ului. Oricum, acest subiect intr-adevar nu isi are locul aici, nici macar in thread-ul Discutii despre orice. Toate cele bune!

55srt 16-02-10 08:28

Quote:

Originally Posted by PhattBoy (Post 3090880)

offtopic> urmatorul pas pe calea asta este reorganiarea judiciara...;)...iar ~inchiderea~ nu are corespondent lingvistic in procedura reorganizarii juduciare si falimentului..asa ca daca discutam, desi offtopic, hai sa incercam sa fim pertinenti, concludenti si mai ales precisi....
...iar procedura insolventei are ca si scop printre altele si ~salvarea p.j.~ atragand efecte cum ar fi necurgerea dobanzilor contra p.j. in insolventa...asa ca intre noi fie vb. uneori nu e o idee chiar asa rea sa intri in insolventa de buna voie pt. o perioada...;)

botdriver 16-02-10 08:54

calin nu are rost sa te agiti eu am pus o intrebare nu am afirmat,si am postat aici pentru ca am stiut ca threadul asta il urmaresti si o sa primesc raspuns,am auzit un zvon si am vrut sa stiu daca ii adevarat...

Claudiumxg 16-02-10 08:55

Quote:

Originally Posted by PhattBoy (Post 3090913)
Raspunsul la post-ul lui FRITZ605.
https://forum.4tuning.ro/439-baia/150...ml#post3090907

Nimeni nu a zis nimic de faliment. Cel putin nu eu. Tu ai adus vorba de asta. Si nu doar cei ce lucreaza la Citroen cunosc situatia. Stiu foarte bine ce reprezinta reorganizarea judiciara condusa de Tiriac. Nu doar angajatii au interese directe referitoare la modul cum decurge procedura de insolventa a Family Service-ului. Oricum, acest subiect intr-adevar nu isi are locul aici, nici macar in thread-ul Discutii despre orice. Toate cele bune!

:peace:

All times are GMT +2. The time now is 18:10.

- Copyright 2026 4Tuning