![]() |
Re: Discutii despre orice!
era unu in BM ce avea un golf 2 MM-06-JAC si un BMW MM-10-JAC....nu stiti cum il cheama?
|
Sebi il cheama din cate stiu eu
|
eu stiu ca Feher Marius
|
inca este in baia mare. si eu stiu ca e seby, are si navara aia cu platforma si face tractari, tot cu numar JAC. la aeroport mai vine in plus si cu o motocicleta, pe linga golf si bmw.
|
eu stiu ca asa era inscris la concurs, ca venea la fiecare etapa de rally sprint si nu numai de anul asta
|
Cunoasteti careva pe baiatu ala cu Nissan Patrol (cred) in 2 usi su masina inaltata si niste gume off-road...Plus probabil ceva si pe la motor ca suna muuuult prea diferit fata de cele stock?
|
nr de germania,patrol culoare gri?
|
eu stiam ca e Nissan L200:|
|
Quote:
|
L200 e Mitsu :)
|
Quote:
|
Quote:
apropos, cum a iesit mitingul? nu am putut veni ca work-ul e pina seara.:sad: |
1 Attachment(s)
Dupa scurte cautari pe internet am gasit modelul de masina: Nissan Terrano :arrow:
|
Quote:
sunt frumoase :) |
Quote:
|
fost la o prajeala pe chiuzbaia, ce misto ii drumul, zapada batuta....
|
2 Attachment(s)
Quote:
dar mai e o masina identica cu asta care are schimbate doar siglele si mici elemente de design... care se numeste Ford Maverik aia din poza de jos cu bullbar e Ford si cealalta fara este Nissan |
Quote:
|
cunoaste care pe baiatu cu un bmw e46 negru cu nr MM XX SDS sau MM xx SOS?...nu mai stiu sigur cum ii nr
|
"Cunoaste"
|
SOS, e prieten bun cu fratele meu, de ce?
|
poti sa afli de unde are angel eyes-urile alea? normal, daca vrea sa-ti zica :P
|
Sunt CCFL`uri, gasesti si pe forum/net..
|
il stiu, dar vad ca ti-a raspuns SpeedBreaker la intrebare.
daca nu te ajuta, am sa il intreb. |
Quote:
|
Quote:
|
ms de ajutor :D
|
Quote:
|
Quote:
|
salut cn imi poate si mie o schema cu un convertor de la 3V la 12V va rog ajutati-ma
|
Re: Peugeot 206 Gr.A Rally car Build
s-a inchis reprezentanta citroen?
|
Quote:
|
Ma da ce destepti sunteti voi.
Le stiti pe toate. Mai bine sa le purtati de grija altora. Unde-i bogo4all ? sa vada ca poluati threadu? Quote:
|
sunteti off topic toti,
cui ii pasa de family service? bad management-reprezentanta este singura profitabila dintre afacerile incluse in grupul asta, dar daca unii nu is in stare sa gestioneze ....... ps.mutati in discutii despre orice, k |
Quote:
http://www.emaramures.ro/stiri/Tipar...x?NewsID=29382 http://www.jurnalul.ro/stire-lupta-c...al-535343.html |
Auzi
Eu lucrez la Citroen de cand sa deschis.Cred ca stiu mai bine ca tine care e situatia. Insolventa nu inseamna faliment.E normal sa reactionez daca se spun lucruri neadevarate. Si inca odata nu stiu ce treba aveti cu Citroenul?Asa numai ca sa fiti voi tari ce stiri postati pe forum? bogo4all unde esti? Quote:
|
Raspunsul la post-ul lui FRITZ605.
https://forum.4tuning.ro/439-baia/150...ml#post3090907 Nimeni nu a zis nimic de faliment. Cel putin nu eu. Tu ai adus vorba de asta. Si nu doar cei ce lucreaza la Citroen cunosc situatia. Stiu foarte bine ce reprezinta reorganizarea judiciara condusa de Tiriac. Nu doar angajatii au interese directe referitoare la modul cum decurge procedura de insolventa a Family Service-ului. Oricum, acest subiect intr-adevar nu isi are locul aici, nici macar in thread-ul Discutii despre orice. Toate cele bune! |
Quote:
...iar procedura insolventei are ca si scop printre altele si ~salvarea p.j.~ atragand efecte cum ar fi necurgerea dobanzilor contra p.j. in insolventa...asa ca intre noi fie vb. uneori nu e o idee chiar asa rea sa intri in insolventa de buna voie pt. o perioada...;) |
calin nu are rost sa te agiti eu am pus o intrebare nu am afirmat,si am postat aici pentru ca am stiut ca threadul asta il urmaresti si o sa primesc raspuns,am auzit un zvon si am vrut sa stiu daca ii adevarat...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning