![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
mdea asa in fuga scuze pt jante :oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ms de efort !
|
2 Attachment(s)
as vrea sa vad cum ii sta cu jante albe sau negre, multumesc frumos pt ajutor :)
|
15 Attachment(s)
daca poate cineva sa-mi faca un small widebodykit...nu vreau sa fie foarte evazate aripile dar totusi sa fie.ce as vrea eu este sa aiba bara fata de RS si capota RS-ului(poza verde) putin evazata (gen DTM)
la aripile fata as vrea sa vad cum ar sta cu niste perforatii gen m3 dar nu in linie cu masina ci de-a lungul aripilor fata...gen hyundai coupe....culoarea las la imaginatia voastra si de asemenea si capota modificata.... astept mai multe variante, timp este destul, vreau sa-mi fac cat de cat o idee...masina mea este cea neagra si am kitul de ST momentan pe ea...dar vreau sa o schimb. pt evazarea si aerisirea aripilor aveti ca ex mercedes-ul si audi-ul sau ford-ul WRC. la capota de asemenea WRC-ul. daca nu este prea mult, va multumesc anticipat:D pozele sunt acestea: |
au fugeat cei care ne ajuta?
|
Cine imi face si mie un virtual tuning
2 Attachment(s)
imi cer scuze daca postez unde nu trebuie..rog moderatortul sa-l mute daca nu este unde trebuie (sunt nou pe aici:D)...deci vreau sa-mi faceti si mie un virtual tuning l un golf3.....astept un raspuns..Multumesc!
|
Re: Cine imi face si mie un virtual tuning
5 Attachment(s)
Quote:
Daca un user munceste absolut free pentru a-ti tuna virtual masina, macar atat poti sa faci si tu pentru el, si anume sa ii usurezi munca, spaland masina, sau sa pui niste poze decente :) scuze de off revenind on topic....daca are cineva timp de Break-ul meu :) idei bune de pus in practica, nimic fantastic...eu spre deosebire de altii chiar vreau sa pun in practica ideile voastre:) |
2 Attachment(s)
M-am jucat si eu un pic... :)
|
Re: Fotografii cu masinile voastre, editate de noi
Quote:
|
se pare ca nu e nimeni disponibil pt moment sa ne ajute... :(
|
Re: Cine imi face si mie un virtual tuning
2 Attachment(s)
Quote:
|
Snapy_xxl le-am facut eu :rolleyes2 dar nu stiu dc nu merge sa le uploadez...ai aici linkurile ;)...
https://img33.imageshack.us/img33/607...gkjdsgcopy.jpg https://img268.imageshack.us/img268/1...kjdsgcopy2.jpg |
Quote:
|
4 Attachment(s)
are cineva timp si de Nexia mea..va rog frumos.
Multumesc Frumos ! |
2 Attachment(s)
Quote:
EX. |
5 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste geamuri fumurii pe spate (si eventual un parasolar pe fata - folie sau negru mat)? Nu am reusit sa vad pana acum Fiesta gri cu geamuri fumurii si mi'e sa nu se vada aiurea, ca e micuta masina.
Daca aveti timpul si placerea necesara, as fi curios si de niste jante. Nu exagerat de mari, ceva care sa se poata gasi si pe 15-16", sa nu ma oftic dup'aia :) Multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
o idee...:arrow:
|
7 Attachment(s)
Poze cu aparatul...astea sper sa fie bune :D
Se baga careva?? :P:P:P Attachment 925203 Attachment 925204 Attachment 925205 Attachment 925206 Attachment 925207 Attachment 925208 Attachment 925209 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
mda...cineva mi-a recomandat aici ca ma va ajuta cineva sigur, dar vad ca altora care au postat dupa mine li s-au indeplinit cerintele, iar mie...
mai incerc inca o data totusi...as vrea jantele albe si un vinyl in genul celui atasat... sau alte culori cum credeti voi ca ar veni frumos...multumesc inca o data :) |
melcu_melcut ..si eu stau la coada de ceva timp, or avea treaba sau cine stie. nu sunt obligati sa faca tuturor...sau chiar nimanui cred eu. o fac din placere. asta e
|
asta e...lasa ca invat eu singur sa ma joc cu programele...:|
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
intrebari peste intrebari..hmmm eu zic ca e destul de simplu...nimeni nu citeste regulile..masini murdare,dimensiuni mici,pozitii grele...etc! ..sa nu mai zic ca multi nici multumesc nu stiu sa zica..
|
merci frumos laur
|
6 Attachment(s)
Salut ! As dori si eu daca se poate urmatoarele modificari :
Folie geamuri fata 25% Coborata garda la sol putzin Folie carbon ( plafon , portbagaj , capoata) Manere spate anulate sau Folie geamuri fata 25% Coborata garda la sol putzin Manere spate anulate De la manere un sus alta culoare (ceva mai exotic) |
2 Attachment(s)
Quote:
8) |
Quote:
Nu ma gandisem la jante negre, dar nu da rau ... Insa alea la anu, de'acum. Sa treaca criza :P |
4 Attachment(s)
Imi poate cineva pune pe masina asta niste BBS CH black sa vad si eu cum vin?
Adica modelul acetsa http://www.tirerack.com/images/wheel...bpsl_ci3_l.jpg Va multumesc mult |
2 Attachment(s)
Ford Fiesta
Suspensie Sport Jante 16" Grila Semnale Clear Faruri Smoked Folie Geamuri Folie Plafon Daewoo Nexia Jante Albe Grila Semnale Anulate Clapete Usi Spate Anulate Xenon |
@Ady9005, multumesc frumos pentru efort
Maxy, rau n'au cum sa dea jantele alea, clar ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc mult Laur, se pare ca vorba lui Andrei dau superb. :D
Si inca o mica rugaminte... se poate ca janta sa fie putin mai mare decat cea originala? adica un 17" sau chiar 18? Merci mult. |
1 Attachment(s)
Asa?:D
|
hm...nimeni nu se ofera pt mine?macar sa-mi zica daca face cineva asa ceva...sau macar date de contact al unei persoane care sa ma ajute....
|
Quote:
Superb! Multumesc mult. Focus de focus cu jantele astea :D |
2 Attachment(s)
salut baieti ...am nevoie de putin ajutor.....am un citroen xsara VTR ...am luat niste jante ..si pana sa le pun p masina mai dureaza am nevoie de putina evazare a aripilor si flanse....si totusi as vrea sa le vopsesc ....m-am gandit la 2 culori ....daca putetzi sa le puneti pe masina sa imi dau seama cum arata mai bine din astea 2 variante de culori
1 Auriu ..ca si la Subaru ...dar buza jantelor sa ramana argintie exact asa cum este 2 Negre...la fel cu buza jantelor neschibata Pun si niste poze cu masina si cu jantele.....jantele sunt Azev A Type 9jx16 Va multumesc mult si dau o bere ::D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
HOLLYYYY SHI... DOMNUUU Shantu va rog eu mai usor cu poze din astea ca face omul cu inima si cade lat pe aici. Bestiale si pozele tale si ale lui Laur. Va multumesc mult baieti. Raman dator cu o bere.
PS: @Shantzu imi poti da cumva te rog poza asta la rezolutie mare? Merci mult incaodata. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning