Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

STREET 25-11-10 20:26

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3844189)
@Club Tico: maaaaaaare nevoie de ajutor are si eu nevoie :D Mi s-a ars un bec in bord, adica e jumate negru (bordul) :lol: Si daca tot s-a intamplat, vreau sa schimb cu lumina alba! Cine ma ajuta si pe mine?? Ca nu ma pricep sa-l dau jos... si sincer sa fiu nu am nici ledurile... :???: Se ofera cineva sa ma primeasca la el sambata dupa-masa sa-mi schimbe si mie ledurile in bord?? Va rooooog :D Mai ales daca stiti vreo metoda fara sa scoateti acele din bord... ca se decalibreaza si nu am chef sa umblu la ele... Va multumesc anticipat! :oops:

daca ii vorba de ledurile de la ceasurile indicatoare ii jucarie de copii adica ii atat de simplu de schimbat ca daca vrei poti si in timp ce stai la semafor. ai opt suruburi. dai jos carcasa (4 suruburi) mai dai inca 4 jos cele care prind ceasurile indicatoare scoti mufele late scoti si cablu de kilometraj care vine din cutie, dupa care o sa iti sara in ochi ledurile care se scot prin rasucire. ii joaca de copii.
spor la treaba

nsmoga 25-11-10 20:47

se pot schimba becurile din bord si fara sa dai jos bordul. e chinuitoare chestia dar se poate, bagi mana prin stanga si dreapta volanului pe sub bord si trebuie sa dai de niste chestii aproximativ dreptunghiulare pe care le extragi prin rasucire

aXXo 25-11-10 20:53

Liviu, nene, ce e asa greu? Eu in 10 minute le-am schimbat pe ale mele
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post3677614
E foaaarte simplu !

SKR* 26-11-10 03:37

Eu le-am schimbat la intalnirea de acum 4 saptamani in 10 minute :))
Iti aratam noi cum se face, sau daca vrei ti le pun eu :-P

Tank 26-11-10 04:27

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3844217)
daca ii vorba de ledurile de la ceasurile indicatoare ii jucarie de copii adica ii atat de simplu de schimbat ca daca vrei poti si in timp ce stai la semafor. ai opt suruburi. dai jos carcasa (4 suruburi) mai dai inca 4 jos cele care prind ceasurile indicatoare scoti mufele late scoti si cablu de kilometraj care vine din cutie, dupa care o sa iti sara in ochi ledurile care se scot prin rasucire. ii joaca de copii.
spor la treaba

nu e nevoie sa scoti bordul. ajungi la becuri pe sub bord, bagi mana si pipai. intr-un minut nu ai ce face cu ele. becurile de fundal au un soclu mai mare...sunt usor de gasit si se scot prin rasucire..

Tank 26-11-10 04:28

Quote:

@george: bine zici... oricum, aceiasi chestie i-am explicat si noi, dar daca el a fost Gica Contra... :lol:

@Club Tico: maaaaaaare nevoie de ajutor are si eu nevoie :D Mi s-a ars un bec in bord, adica e jumate negru (bordul) :lol: Si daca tot s-a intamplat, vreau sa schimb cu lumina alba! Cine ma ajuta si pe mine?? Ca nu ma pricep sa-l dau jos... si sincer sa fiu nu am nici ledurile... :???: Se ofera cineva sa ma primeasca la el sambata dupa-masa sa-mi schimbe si mie ledurile in bord?? Va rooooog :D Mai ales daca stiti vreo metoda fara sa scoateti acele din bord... ca se decalibreaza si nu am chef sa umblu la ele... Va multumesc anticipat! :oops:

vino vineri cu becuri sau leduri si ti le schimb eu. daca nu ai bec/led..iti pot aduce eu dalea cum am si eu in bord..

aXXo 26-11-10 07:30

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3841900)
1. Dany- CL-03-LEF 0786463525
2. Vlad B-44-ZXN 0729017024
3. Razvan Cl-03-RJF 0721469640 / 0763965456
4. Sebastyan2001 TM 09 LXL 0766 191 121
5. Alex (Tank) B09RWC 0724077764/0761339068
6. Ionut (ticomid) B 32 EVZ 0762670015
7. George B-51-MKO
8. Sorin DJ-09-HIG
9. Alex - GR-26-ALE :)

Liviu, sper sa te prezinti si tu.
Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3839509)
Scuze baieti de data asta nu pot sa ajung.Dar promit la urmatoarea intalnire sunt prezent:lol:

Acum cand vin si eu, chiar nu poti ajunge?
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3840253)
Doar doua suruburi, dar unul este mai greu accesibil. Greu, dar nu imposibil, eu am schimbat-o in 10 minute :-P

Matale nu vii?

B-99-SAA 26-11-10 07:48

Multumesc tuturor pentru feedback... :oops: Nu sunt sigur ca ajung la intalnire azi (la cat e?), mai ales ca nu cred ca pot sta mult. O sa caut azi sa iau becurile (leduri adica, soclu ca cele de la pozitie daca am inteles bine), si daca ajung la ikea diseara le schimbam acolo :D Dau o "oferta" cui mi le schimba (cine a mancat hot-dog data trecuta stie :lol:). Cu stickerele ce se mai aude?

aXXo 26-11-10 08:35

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3845232)
Multumesc tuturor pentru feedback... :oops: Nu sunt sigur ca ajung la intalnire azi (la cat e?), mai ales ca nu cred ca pot sta mult. O sa caut azi sa iau becurile (leduri adica, soclu ca cele de la pozitie daca am inteles bine), si daca ajung la ikea diseara le schimbam acolo :D Dau o "oferta" cui mi le schimba (cine a mancat hot-dog data trecuta stie :lol:). Cu stickerele ce se mai aude?

Vrei sa iti mai cumpar un set? :D Poate au adus si daca da, cine mai vrea?
Si definitivati cine mere si cine nu, la ce ora si unde?

luciang 26-11-10 09:26

Axxo chiar nu am cum sa ajung imi pare rau.Dar sa faceti un rezumat cu ce s-a discutat la intalnire,ce decizii s-au luat... planuri pe 2011 si sa se posteze pe forum va rog!:lol:,asta pentru cei care apsenteaza nemotivat

edyiyi 26-11-10 09:27

dau o mina de ajutor absolut gratuita celor din vilcea ,olt ,gorj ,arges ...si in functie de probleme asigur si piese atit originale cit si licente dar totul doar in limita timpului meu disponibil

Fireburn_03 26-11-10 09:29

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3845427)
Axxo chiar nu am cum sa ajung imi pare rau.Dar sa faceti un rezumat cu ce s-a discutat la intalnire,ce decizii s-au luat... planuri pe 2011 si sa se posteze pe forum va rog!:lol:,asta pentru cei care apsenteaza nemotivat

am eu o idee ... in primul rand putem face o sedinta foto cu masinile si cu niste modele si ne facem calendare :))

lughy_gsm 26-11-10 09:52

[QUOTE=B-99-SAA;3844189]@george: bine zici... oricum, aceiasi chestie i-am explicat si noi, dar daca el a fost Gica Contra... :lol:

Bai B-99-SAA daca nu te pricepi mai bine taci,,,,,oricum numai u ai idei tampite sa schimb bujii si fise ca din cauza aia nu merge :))=)))...ti am explicat ca sunt din vl nu am cum sa ajung in pantelimon cu masina asa....Vrei sa faci pe duru dar nu prea iti merge ;)......

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3843957)
Cel mai bine ca sa numai pierzi timp, carburatorul fiind o piesa destul de complexa (fata de unul de dacie), care nu oricine il regleaza dupa ureche si care se strica destul rar... faci rost de bani, te duci la pantelimon la carbotest si il rezolvi, nu-ti mai bati capu de umblaturi sau alte lucruri. Ai si garantie in cazul in care tot nu merge socul cum trebuie, pentru ca pe moment motorul este cald si nu este la fel ca dimineata.

Pai cum sa ajung acolo daca nu mi merge masina la relanti?EU SUNT DIN VALCEA,AM MAI SPUS!Merge sa ma duc cu carburatorul in punga???????????

yneedlove 26-11-10 11:27

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3845435)
am eu o idee ... in primul rand putem face o sedinta foto cu masinile si cu niste modele si ne facem calendare :))

Fitza rau ideea... cine e pe prima pagina...ai???

Pana la urma discutam ce si cum la destinatzie ikea... cine cat cum sta...asta e treaba fiekaruia...cine nu semneaza condica azi.. nemotivat...face cinste data viitoare cu un platou de hot dogutzi.... =)))

Liviu ... te ajutam noi cu becele alea... luam de la fiecare cate unu si iti facem masina braduletz bradutz bradutz...

AXXO ia zi man ai si alte culori in afara de cele albe? care e diferentza intre cele cu litza si cele cu "lamela" ?

OFFTOPIC cine ce impresie are despre Dacia Nova ??? Astept raspunsurile celor in masura sa imi raspunda si nu raspunsuri dalea gen URA... PM me cu raspunsurile voastre pt care va multumesc anticipat dragi prieteni si colegi !!! :-P:-P:-P

Fireburn_03 26-11-10 11:30

[QUOTE=lughy_gsm;3845482]
Quote:

@george: bine zici... oricum, aceiasi chestie i-am explicat si noi, dar daca el a fost Gica Contra... :lol:

Bai B-99-SAA daca nu te pricepi mai bine taci,,,,,oricum numai u ai idei tampite sa schimb bujii si fise ca din cauza aia nu merge :))=)))...ti am explicat ca sunt din vl nu am cum sa ajung in pantelimon cu masina asa....Vrei sa faci pe duru dar nu prea iti merge ;)......

Pai cum sa ajung acolo daca nu mi merge masina la relanti?EU SUNT DIN VALCEA,AM MAI SPUS!Merge sa ma duc cu carburatorul in punga???????????

eu am zis de fise nu liviu :)
si a fost o opinie fiindca nici mie nu imi statea la relanti pana sa le schimb :)

sebastyan2001 26-11-10 11:54

Am citit printre randuri ultimele 5 pagini, parerea mea este ca stikerul pus de STREET cu TICO CLUB este cel mai ok, in varianta aia. Mie personal cel cu TICO SQUAD nu imi place de nici o culoare.

STREET 26-11-10 14:23

sebastian merci:-P
ii frumos ala pus de mine, defapt ala ii si logoul clubului sa zicem asa logoul oficial de cand ii clubul cine vrea sa il schimbe sa il schimbe cine il are pe masina nu cred ca il da jos

yneedlove 26-11-10 14:44

Quote:

Originally Posted by ovis (Post 844692)
buna. uite am realizat azi un logo pt acest club 4 tuning, ce parere ai ? merge :)

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 843275)
Iata despre ce vorbeam, desenul ala sub care scrie TicoTuningTeam :D
De asemenea cred ca ar merge sa ne proiecteze cineva un logo care sa arate un tico cu cheita :lol: eu zic ca ar fi foarte haios si sugestiv, sens in care atasez un alt desen pentru inspiratie.
(cu putin efort, un designer talentat ar putea sa combine cele doua idei ;) )

Later edit: n-am putut sa ma abtin sa pun si al treilea desen :lol:

Quote:

Originally Posted by ovis (Post 842689)
quick shifter, exact la asta ma refeream :) un club TICO 4tuning intern, un club din care sa faca parte toti cei dornici si posesori de "animalutze" mici la care noi tinem atat de mult. Daca si altii ar fi de acord, eu unu ash realiza un sticker de pus pe masina cu un tico nervos, cum zici tu :) si l-as trimite tuturor celor din acest club intern :) ideea este ca, daca iubim o masinuta atat de mica, de ce sa nu impartasim aceasta iubire aici si IMPREUNA :)

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 848866)
Am mai chinuit putin desenul ala :lol: poate iese ceva pana la urma....
Vad ca lumea deja a inceput sa-l fure...nu-i frumos! :shrug_no:

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3846113)
sebastian merci:-P
ii frumos ala pus de mine, defapt ala ii si logoul clubului sa zicem asa logoul oficial de cand ii clubul cine vrea sa il schimbe sa il schimbe cine il are pe masina nu cred ca il da jos

Pana la urma cum va arata stikerul??? Ce culoare? Ce dimensiune?

SKR* 26-11-10 14:52

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3845211)

Matale nu vii?

Voi veni, doar ca sunt suparat ca am vrut sa pregatesc o surpriza si un ultim detaliu imi da mari batai de cap. Ma duc acum sa incerc sa mai modific, sper sa iasa in timp util...

yneedlove 26-11-10 15:01

Cine pleaca si cu mine din militari ???

SKR* 26-11-10 15:22

Are cineva pe acasa vreun adaptor scurt 2 x RCA tata cap intors (ca antena de radio scurta) - 2 x RCA mama? :???:

SKR* 26-11-10 16:22

In sfarsit i-am dat de cap :rolleyes2

Acum am o mie de fire de tras, sper sa ajung la 8 :)))

georulz 26-11-10 16:31

[QUOTE=lughy_gsm;3845482]
Quote:

Da te duci cu el in punga :D Si pe urma te mai duci odata cu el pe masina :)

yneedlove 26-11-10 18:24

[QUOTE=lughy_gsm;3846680]
Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3846432)

Faci misto de necazul omului.,.,,,lasa ca poate o sa patesti si tu ceva si o sa trebuiasca sa scoti din buzunar cateva sute roni si sa vezi atunci ;)....hai ciao!

NU nu se bucura nimeni de raul tau .... ti-a dat un sfat , la ce il mai ceri daca nu sti sa il accepti indiferent de forma lui ????
Vad ca marai aici aiurea... lumea a incercat sa te ajute..daca nu iti convine ce si cum...nu te obliga nimeni sa stai...deci esti bine venit sa pleci cand doresti si sa nu mai ceri ajutorul....

GEO chiar a vb serios...nu a glumit... baga-l in punga ...hai cu el..si il face nenea ala..si cand vi in buc cu masina.. mai dai odata o tura sa il regleze mai bine ...acum ai inteles ceva???
Sper spre binele tau sa fi inteles si sa nu gasesc vreun comm ciudat la adresa mea... ok man?

Hai te-am salutat din mers... numai bine... ca toti avem belele...dasta suntem aici ...sa ne ajutam nu sa aratam ca sunte gigi fante's de obor...!!!

STREET 26-11-10 18:50

yneedlove nu incerca sa ii impaci si sa il scoti ca faza cu bagatu in punga o fost clar luare la misto sau sfat in encunostiinta de cauza(care nu ii binevenit!!!)

lughy_gsm chiar a avut o problema si nu era de la aprindere ca nu avea nici o legatura a venit si ne-a comunicat piesa defecta ceea ce ii multumim cand o sa patesti si tu o sa stii care ii problema.

si cum pu|a se regleza un sistem de alimentare daca nu ai masina sau cel putin stand(ceea ce au numai institutele de cercetare) cum sa mergi cu carburatorul in punga prietene? asta ii misto pe faza, si NU ii o dovada de colegializate!!! si daca nu vorbim de colegialitate macar de respect!!!

degeaba se fac stickere tricouri cluburi si intalniri daca faci misto de el sau nu il ajuti. un club se tine prin prietenie prin ajutor nu prin intalniri vineri seara la bere sau pizza!!!

scuzati greselile gramaticale si de punctuatie:lol:

lughy_gsm 26-11-10 18:58

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3846828)
yneedlove nu incerca sa ii impaci si sa il scoti ca faza cu bagatu in punga o fost clar luare la misto sau sfat in encunostiinta de cauza(care nu ii binevenit!!!)

lughy_gsm chiar a avut o problema si nu era de la aprindere ca nu avea nici o legatura a venit si ne-a comunicat piesa defecta ceea ce ii multumim cand o sa patesti si tu o sa stii care ii problema.

si cum pu|a se regleza un sistem de alimentare daca nu ai masina sau cel putin stand(ceea ce au numai institutele de cercetare) cum sa mergi cu carburatorul in punga prietene? asta ii misto pe faza, si NU ii o dovada de colegializate!!! si daca nu vorbim de colegialitate macar de respect!!!

degeaba se fac stickere tricouri cluburi si intalniri daca faci misto de el sau nu il ajuti. un club se tine prin prietenie prin ajutor nu prin intalniri vineri seara la bere sau pizza!!!

scuzati greselile gramaticale si de punctuatie:lol:

MERSI PT AJUTOR!! IN SF UN OM CARE GANDESTE CU MINTE NU DOAR DA DIN GURA!!!

STREET 26-11-10 19:24

yneedlove carbul adica carburatorul este un mecanism pe atat de simplu pe cat credem noi pe atat de complicat si de firav. se poate stica in carburator orice corectorul de altitudine corector de sarcina corector de mers in gol si multe alte dispovitive care pot compune un carburator. eu personal nu stiu daca carburatorul de tico este unul elementar sau are corectoare nici nu ma intereseaza. stiu doar ca la mine ii defect socul automat.

referitor la ce ai spus tu ca il da jos ai perfecta dreptate. il da jos putea merge cu el si in punga DAR nu reusea decat sa il curete adica il facea bucati spala jiglor spala CNC clapeta etc si eventual ii constata o piesa defecta.

dar reglajul cine il facea? garantia cine o dadea? NIMENI mergea cu el in punga venea cu el in punga si nimic avea doar un carburator curat care are sanse sa functioneze dar totusi nu functioneaza pentru ca nu ii reglat!!!

no si acuma pupati-va impacati-va si mergeti la o bere daca sunteti in club tico:lol:

sebastyan2001 26-11-10 19:35

Aici in Bucuresti Auto Marcus din Pantelimon unde regleaza majoritatea de aici carburile au stand de reglaj, deci teoretic poti sa il duci si in punga, il desface baiatu, il spala, schimba ce e defect, il baga pe stand sa il regleze si tzil da inapoi. Normal ca pt un reglaj perfect este necesara si masina, dar nah in cazul lui ...

lughy_gsm 26-11-10 19:39

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3846993)
Aici in Bucuresti Auto Marcus din Pantelimon unde regleaza majoritatea de aici carburile au stand de reglaj, deci teoretic poti sa il duci si in punga, il desface baiatu, il spala, schimba ce e defect, il baga pe stand sa il regleze si tzil da inapoi. Normal ca pt un reglaj perfect este necesara si masina, dar nah in cazul lui ...

Ok am inteles....dar
-daca nu e de la carburator,daca e din alceva....am cerut informatii si nu vezi cum se trateaza aici un om nou?????? La ce sa iau carburatorul in plasa sa ma duc la curatat cu el pana la |BUC cand nu stiu sigur daca e de la carburator.

mar1an2005 26-11-10 22:16

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3846993)

si un pret informativ de la cei care au trecut pe acolo putem afla ?

aXXo 27-11-10 00:19

2 Attachment(s)
Colegi, vă mai atacați mult? Am apucat să intru in club exact după momentul īn care un Alex cu CPF (quick_shifter) făcea minuni cu al lui body kit unicat, īn care braconieru' avea un tico orange extraordinar 8->, īn care topser-ii, Guashe, STREET, etc erau mereu activi cu ceva nou la buburuze si nu imi amintesc să se fi certat pe ceva sau cumva... era o pasiune mult mai mare și mai aparte (poate chiar māndrie, pe atunci)... și acum? vă certați pe nimicuri? Cāți ani aveți? :| E un club sau e un bazar?
Īn fine, uitați băieți, două poze...

PS. Ziua Vivaz-ul excelează, noaptea... este praf :-"

Snapy_xxl 27-11-10 00:50

Alo, gradinita! Ne putem calma, domnilor? Multumesc!

yneedlove 27-11-10 07:44

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3847761)
Colegi, vă mai atacați mult? Am apucat să intru in club exact după momentul īn care un Alex cu CPF (quick_shifter) făcea minuni cu al lui body kit unicat, īn care braconieru' avea un tico orange extraordinar 8->, īn care topser-ii, Guashe, STREET, etc erau mereu activi cu ceva nou la buburuze si nu imi amintesc să se fi certat pe ceva sau cumva... era o pasiune mult mai mare și mai aparte (poate chiar māndrie, pe atunci)... și acum? vă certați pe nimicuri? Cāți ani aveți? :| E un club sau e un bazar?
Īn fine, uitați băieți, două poze...

PS. Ziua Vivaz-ul excelează, noaptea... este praf :-"

Data trecuta cine a facut pozele...? Vezi...aparatul ala e limitat... la 12 buburuze nu a facut fatza :???::sad:

SKR* 27-11-10 08:28

Atat am asteptat intalnirea ca sa va intreb, si tot am uitat :)))

Facem intalnirea saptamanal? Fiecare vine cand poate :-P
Ziceti niste pareri.

Tank 27-11-10 08:35

e mai bine la 2 sapt

lughy_gsm 27-11-10 15:24

Am rezolvat problema !!!! Multumesc celor care au incercat sa ma ajute in special lui Topser SENIOR ;)....

STREET 27-11-10 15:55

Quote:

Originally Posted by lughy_gsm (Post 3849027)
Am rezolvat problema !!!! Multumesc celor care au incercat sa ma ajute in special lui Topser SENIOR ;)....

te credem pe cuvant ca ii multumesti lui in special :lol:
un feedback?
ce o avut? supapa, aer furtun?

lughy_gsm 27-11-10 16:19

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3849113)
te credem pe cuvant ca ii multumesti lui in special :lol:
un feedback?
ce o avut? supapa, aer furtun?

furtun din pacate ...cel din spatele galeriei fix in fund acolo.....cel negru si mic,era taiat:D!

STREET 27-11-10 16:33

Quote:

Originally Posted by lughy_gsm (Post 3849171)
furtun din pacate ...cel din spatele galeriei fix in fund acolo.....cel negru si mic,era taiat:D!

si ii furtun de aer nu?

eu ti-am zis sa verifici furtunele:-D

lughy_gsm 27-11-10 16:52

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3849229)
si ii furtun de aer nu?

eu ti-am zis sa verifici furtunele:-D

dap....astazi m am suparat si am verificat galeria dupa 3 zile de desfacut si reglat carburator simteam ca innebunesc cand vedeam ca tot nu merge cand il puneam pe masina.Spre surprinderea mea fix cand am dat jos galeria si am suflat prin toate furtunele alea care intrau si ieseau din galerie am vazut ca cel din spate cel mic era taiat!Nu eram f sigur ca din cauza aia nu mi statea la relanti dar cand am pus carburatorul si am vazut ca in sf MERGE:D am realaizat ca din cauza lui era!!!!!
APP tu si topser si poate mai omit pe cineva care a spus lucruri calumea ca restu hap-tac pe bujii calare,pe fise :))...ce treaba avea aprinderea nush cu chestia ca nu statea la relanti.....am mai spus asta dar toti mi au sarit in cap ca nu e adevarat ca bujiile,fisele,capacul delocu si uite ca nu era de acolo ci de la un amarat de furtunel :))...amarat amarat dar nu mergea masina fara el :D!

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning