Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ar_66_rau 29-04-10 12:36

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 3319503)
la multi ani Birky

RAu anu asta iar ne intalnim de 1 mai? sa stiu.. sa nu beau atata :)))

brummy cred ca ai gresit personaju :lol::lol:.....ai griji cat bei :)):)):))...distractie tuturor de 1 mai;)

realmode 29-04-10 12:55

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

O sa vina totusi cineva maine la patinoar?

ar80rau 29-04-10 13:54

brummy ma confuzi cu celalalt RAU :D:D...sau deja ai inceput sa sarbatoresit 1 MAI:drunk::drunk::drunk::drunk:...distractie la toti!!!

ar_66_rau 29-04-10 14:08

numa unu-i RAU-u :lol::lol::lol::lol:

brummy 29-04-10 14:26

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3320354)
numa unu-i RAU-u :lol::lol::lol::lol:

yep:drunk:
stiu ei :D rau&kos :) lowrideri mei ;)

PinkProbeLady 29-04-10 14:32

Pfff si eu ce sunt nu low rider...?

baubau_arad 29-04-10 14:44

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3320416)
Pfff si eu ce sunt nu low rider...?

Ramo iti luasi nissan r32 ? ca l-am vazut azi acolo

PinkProbeLady 29-04-10 16:20

Ahh nici chiar asa, este de o vreme la noi Sky-ul, doar la reparat.

calinpetco 29-04-10 16:44

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3320166)
O sa vina totusi cineva maine la patinoar?

NORMAL!!!

o sa fim toti acolo!

alexalfa2006 29-04-10 16:45

Eu unul vin la patinoar

realmode 29-04-10 18:10

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3320717)
NORMAL!!!

o sa fim toti acolo!

Tot de la 1900 hours? :D

Birky 29-04-10 18:25

scz ca doar akm scriu dar multumesc frumos tuturor pentru urari...:)

Birky 29-04-10 18:26

:*:*:*:*:*:*:* :))

cosmin_jur 29-04-10 21:28

Si eu vin maine...

cosmin_jur 29-04-10 21:31

Si eu voi veni maine. Ne vedem acolo.

Gianny23 29-04-10 22:00

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3320719)
Eu unul vin la patinoar

Salut Alex, aduci maine seara tricourile ??? ( ptr aia care au dat bani vinerea trecuta)

razvan_shadow619 29-04-10 22:17

in legatura cu tricourile...eu i-am dat banii lui pedrescu si o zis ca se intalneste el cu voi...sper ca cel care se ocupa nu a uitat? va salut

Alin Puma 30-04-10 09:07

Si eu vin astazi la patinoar

alexalfa2006 30-04-10 09:39

Baieti stati linistiti ca nu am uitat de niciunul doar ca mai vor tricouri si cei care nu vin la intalnire si de aia am spus ca pana azi sau cel tarziu duminica strang banii si luni merg sa mai cumpar partea ce a mai ramas din tricouri iar pe marti le duc la imprimat si miercuri ar trebui sa fie terminte. Predescu nu mi-a dat banii.

cipri-vkt 30-04-10 11:08

Quote:

Originally Posted by alexalfa2006 (Post 3322576)
Baieti stati linistiti ca nu am uitat de niciunul doar ca mai vor tricouri si cei care nu vin la intalnire si de aia am spus ca pana azi sau cel tarziu duminica strang banii si luni merg sa mai cumpar partea ce a mai ramas din tricouri iar pe marti le duc la imprimat si miercuri ar trebui sa fie terminte. Predescu nu mi-a dat banii.

daca spargi bani de pe tricouri de 1 mai macar cate o bere sa ne aduci si noua:lol:

alexalfa2006 30-04-10 11:11

Quote:

Originally Posted by cipri-vkt (Post 3322825)
daca spargi bani de pe tricouri de 1 mai macar cate o bere sa ne aduci si noua:lol:

Ciprii stai linistit ca banii sunt in siguranta in seif:) (adica in bere), glumeam. Ma baietii io nu stiu daca mai ajung deseara avand in vedere ca nu mai am masina si in acelasi timp sa ivit o excursie de 1 MAI. Asa ca daca nu mai apuc le spun la toti DISTRACTIE PLACUTA, si atentie cu berea

cipri-vkt 30-04-10 11:18

adica seifu sa intelec ca este frigiderul:lol:

@Puma ne vedem diseara

calinpetco 30-04-10 12:32

alex, te-ai hotarat sa bei banii de tricouri????
numa monopol d-ala cu 2-3 lei ... da' sa nu te-opresti pana nu termini banii

BOGDAN_UWW 30-04-10 13:23

nu stiu daca pot ajunge azi k taicameo la 4 pleaca in timisoara.....iar nam sofer tragum bagum :x:x ......poate reusesc sa dau de vreunu care ma poate duce.....bafta la toti....dak nu vin....va doresc distractie placuta :cry::cry:

calinpetco 30-04-10 14:08

UWW, vezi ca ti-am scris ceva(ceva mai mult) in topicul masinii tale

rangerxtr 30-04-10 22:17

chiar ce aluneca cu cauciucurile de vara la atrium.....era sa dau un drift cu perete cu tot.....imediat au venit gardieni dar tabla de la opel e totusi tare....si sa ferit...degeaba cu cauciucurile de iarna e mai tare!!!! na ce bine de maine nu mai sunt sofer.....bere la conducere!!!

Alin Puma 30-04-10 22:44

Fain a fost astazi dar tot circul la facut ala cu ford sierra

rangerxtr 01-05-10 08:13

sincer mi-a creat si mie emotii....noroc ca am parcat bine masina in siguranta......mai apar nebuni din astia.......sincer nu am treaba....dar totusi cand vii la o intalnire....prima data mi se pare normal sa ma prezint sa ma cunoasca oameni care se aduna acolo adica "cumunitatea noastra" daca putem numi asa......asa mi se pare normal si asa am procedat si eu ....daca nu, puteam sa merg la o alta parcare sa ma dau ca prostu ....nu?? asta zic ca e scop intalnirilor noastre "socializarea?"......na bine

P.S. alin puma super ca ai ajuns la intalnire eu negociezi cu ramo timi sa vina la arad si cluj.... la arad e obligatoriu si la cluj negociezi ....iam zis ofer cazare la hotel gtc!!!:)) cu incalzire centrala!!! na 1 mai fericit la toti!!! si multa bere gratare etc!!!

realmode 01-05-10 08:32

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3324592)
sincer mi-a creat si mie emotii....noroc ca am parcat bine masina in siguranta......mai apar nebuni din astia.......sincer nu am treaba....dar totusi cand vii la o intalnire....prima data mi se pare normal sa ma prezint sa ma cunoasca oameni care se aduna acolo adica "cumunitatea noastra" daca putem numi asa......asa mi se pare normal si asa am procedat si eu ....daca nu, puteam sa merg la o alta parcare sa ma dau ca prostu ....nu?? asta zic ca e scop intalnirilor noastre "socializarea?"......na bine

P.S. alin puma super ca ai ajuns la intalnire eu negociezi cu ramo timi sa vina la arad si cluj.... la arad e obligatoriu si la cluj negociezi ....iam zis ofer cazare la hotel gtc!!!:)) cu incalzire centrala!!! na 1 mai fericit la toti!!! si multa bere gratare etc!!!

A ales "show off" in loc de socializare Alex, asa stie el ca se procedeaza cand vrei sa fii primit intr`o comunitate gen a noastra :)
Vorba ta, nu am stat linistit cu masina nici dupa ce am mutat`o ! Mare norok...
Hai, un 1 mai muncitoresc cat mai placut ;)

calinpetco 01-05-10 11:24

hai bah, doar nu v-a fost frica??!!!

dar macar ati invatat niste tehnici? inafara de tehnica mutatului masinii de frica.... :)

realmode 01-05-10 12:35

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3324864)
hai bah, doar nu v-a fost frica??!!!

dar macar ati invatat niste tehnici? inafara de tehnica mutatului masinii de frica.... :)

Frica? nuuu, nu ai observat... s-a mutat masina singura din "respect" ptr "drifter" :)

calinpetco 01-05-10 16:29

aha, se poate, n-am fost foarte atent...

mrrocky89 01-05-10 20:44

ce sa spun eu? ca am filmat de la 1 m si am incredere in el ca nu prima data face din astea si nici la intalnirea voastra nu prima oara am venit .Prima data am fost cu o alta masina si atunci am facut cunostinta cu voi ,poate din cauza aia nu neati cunoscut pe noi

calinpetco 02-05-10 09:14

cam mare fordanu ala pentru ceea ce incerca el sa faca...

Alin Puma 02-05-10 10:43

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3324592)

se rezolva si sper sa fie de bun augur invitatia ta cu cazarea

dacia-1 02-05-10 11:01

Salut,

care dintre voi se pricepe sa faca bordul de logan pe albastru?si cit costa?astept raspuns.

calinpetco 02-05-10 12:33

se schimba becurile/ledurile... un electrician auto ar trebui sa te poata rezolva... vezi in gai la Zoli, am inteles ca e meserias bun.

baubau_arad 02-05-10 14:32

deoarece ma plictisesc foarte tare ,nu vrea numeni sa facem o ieseala la patinoar aa pe la 5 sau 6?

calinpetco 02-05-10 14:40

am inteles ca oricum, s-ar putea sa vina ploaia azi ...

baubau_arad 02-05-10 14:51

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 3326770)
am inteles ca oricum, s-ar putea sa vina ploaia azi ...

ciudosule

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning