Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

CaDDy 29-12-08 22:21

Re: Discutii Diverse Intre Useri

baieti ... eu de maine plec la rev... asa ca nu o sa am net sa mai intru pe forum anul asta...

In consecinta... va urez de pe acum ... un sincer La Multi Ani

sper sa avem toti distractie placuta, fara incidente (zapada, bautura...stiti voi ... fara excese :lol: ) ... si fie ca noul an sa ne aduca multa sanatate, fericire.... dragoste...... bani ( jos cu criza si taxa auto ) si tot ce ne mai dorim sa ni se indeplineasca ...

inca odata ... LA MULTI ANI din partea mea !

L4uR 29-12-08 22:31

la multi ani si tie:)distractie placuta!

DannyKid 30-12-08 00:30

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1947613)
inca ceva, am vazut azi un logan de scoala, avea sticker cu 4tuning si sticker cu K&N:) stie careva ceva de el ?:P p.s: era cu EXAMEN`u:))

Poate ca instructorul sau unul din copii sai citeste revista 4tuning...cine stie de unde sunt luate stickere-le, nu e exclus sa fi fost la 4tuning days/festival etc :))
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1948246)
ha ....nu ai nici o banuiala?:>...

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1948259)
nu, nu`l banuiesc pe victor wrc:))

si eu tot la asta m`am gandit :))

:))
------------------------------------------------------------------------
Distractie placuta CaDDy !!!!

L4uR 30-12-08 10:10

;)pai al lui e ma:|...asa ca nu te mai gandii:))

andreyWOB 30-12-08 14:00

Distractie placuta tuturor !!! LA MULTI ANI !!!
UN AN NOU CAT MAI FERICIT SI CU MULTE IMPLINIRI !!!

IONUT-GBP 30-12-08 14:40

LA MULTI ANI TUTUROR, UN 2009 LINISTIT, BOGAT, INSORIT FARA: RADARE, AMENZI, BIZONI etc.:lol:

LA MULTI ANI!!!!
8)8)

L4uR 31-12-08 13:34

:caffine::drunk::drunk::drunk:La multi ani si din partea mea

Adytzu_JerrY 31-12-08 13:53

La multi ani ! Sanatate si fericire s`aveti. Bani multi, s`aveti ce cheltui .La multi ani 2009 :))

D o n n 31-12-08 15:28

la multi ani si banii cat mai multi dar pt masini...sa le dublati calutii si puterile ;))

lupalb 31-12-08 16:42

La multi ani si un an nou fericit si de la Sibiu. La anu` va astept in numar mare sa veniti si pe la sibiu...

trafy-vr6 01-01-09 09:00

la multi ani, cum e in 2009 ?

IONUT-GBP 01-01-09 12:23

naspa , ma doare capu :( , mie rau :))

DannyKid 01-01-09 15:29

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1951536)
la multi ani, cum e in 2009 ?

E foarte tare:)) dimineata la 05:00 pe deal frate :)))) bataie cu zapadaaa
ie iee:)))
Numai la olanesti gasiti Mec Olanesti, Cartofi prajiti in sange, inundatie la gratar si Suc de ceapa.
vEniTi Va AsTePtAm :)))))

Sunt Ok..sunt bine...bautura a fost multa..si mai e:)))

D o n n 01-01-09 22:36

belea...eu in noaptea de revelion am facut doar 250 km...am fost un fel de taxi....la 12:00 am avut parte de un moment romantic apoi belea...vad ca prima zi din an imi mearsa bine...niste banuti...niste benzina...si inca ceva dar...top secret...bafta si voua...

trafy-vr6 01-01-09 22:39

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1951789)
E foarte tare:)) dimineata la 05:00 pe deal frate :)))) bataie cu zapadaaa
ie iee:)))
Numai la olanesti gasiti Mec Olanesti, Cartofi prajiti in sange, inundatie la gratar si Suc de ceapa.
vEniTi Va AsTePtAm :)))))

Sunt Ok..sunt bine...bautura a fost multa..si mai e:)))

e tare revelionu tau, si eu am fost la olanesti si in casa unde eram, la parter, in camera de langa s-a spart cazanu alora de incalzire si era sa murim 5 persoane. tot parteru s`a facut bardaf, spart geamuri.usi blocate,mult fum...ziceai ca e film horror. Pacat ca multi nu-si dau seama cum e si chiar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut. 3 minute de coshmar frate sa vezi ca lipsesc oameni din camera si multe bucati de gresie, geam,faianta pe jos, televizor spart...etc...dar nimeni nu a avut nimic, era sa o incurc rau ca vroiam sa ma duc sa vad ce fasaie si cand m`am ridicat de pe scaun a explodat ala....a fost explozia mare ca a venit toata ulita la casa aia....

DannyKid 02-01-09 02:14

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1952374)
e tare revelionu tau, si eu am fost la olanesti si in casa unde eram, la parter, in camera de langa s-a spart cazanu alora de incalzire si era sa murim 5 persoane. tot parteru s`a facut bardaf, spart geamuri.usi blocate,mult fum...ziceai ca e film horror. Pacat ca multi nu-si dau seama cum e si chiar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut. 3 minute de coshmar frate sa vezi ca lipsesc oameni din camera si multe bucati de gresie, geam,faianta pe jos, televizor spart...etc...dar nimeni nu a avut nimic, era sa o incurc rau ca vroiam sa ma duc sa vad ce fasaie si cand m`am ridicat de pe scaun a explodat ala....a fost explozia mare ca a venit toata ulita la casa aia....

Bai Trafy ce revelion 2009 Horror ai avut fratee..naspa pentru tine...:)))
fasaitura aia nu era din cauza ca sa luat cumva curentu si centrala a ramas fara curent la pompele de pompare in calorifere ....si a facut bum shakalaka?:)))
ca si eu am patit`o..dar nu sa bumshakalaka centrala mea :)))

trafy-vr6 02-01-09 10:32

exact memo:)) ba da voi unde aveti pompierii acolo ? ca decat se auzeau, si dupa 15 min au ajuns:))

da aaronnel. am fost si la suprem dar nu era asa cum credeam, a fost foarte naspa

trafy-vr6 03-01-09 09:42

a fost careva zilele astea spre voineasa? stie careva cum e drumu?

lupalb 03-01-09 11:41

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1952374)

Vezi prietene? daca veneai la Sibiu te petreceai mai bine...si mai in siguranta...cred eu..
Oricum, esti un carnat de om ca nu ai mai dat nici un semn de viata de ceva timp.

IONUT-GBP 03-01-09 20:47

CARE VREA FILMAREA DE 2 ore de la Pitesti din data de 12.09.2008 , 10 LEI DVD-ul

Aaronnel^ 04-01-09 03:22

La multi ani pentru nashu Petre cunoscut si ca TheX :))
In curand cu permisu in buzunar :D

lupalb 04-01-09 09:21

Sa traiasca si sa fie urmatoru` om linistit care nu bea ca e cu masina.

radu_nb1 04-01-09 10:56

eu o vreu:))

IONUT-GBP 04-01-09 12:25

sa scot filmarea pe DVD costa 500 de mii :) care mai vrea sa zica si punem bani toti ;)

thex 04-01-09 20:03

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1956118)
sa scot filmarea pe DVD costa 500 de mii :) care mai vrea sa zica si punem bani toti ;)

pe ce caseta ai filmat? mini dv?

trafy-vr6 04-01-09 22:06

Are careva Smart Movie Converter pt telefon ? am si eu nevoie...mai exact pt un N80 dar nu conteaza pana la urma....merge si de la alte N`uri...

P.S sa nu`mi trebuiasca serial number:)

IONUT-GBP 04-01-09 23:12

Quote:

Originally Posted by thex (Post 1957059)
pe ce caseta ai filmat? mini dv?

da da ;)

de ce ?

andreyWOB 06-01-09 14:36

Are cineva ID de mess a lu Diablo (Dragos-Cupra:D) ????? Am nevoie urgent !! Astept un mesaj pe privat in cazul in care il are careva. MERSI MULT !!!

Kaluvr6 06-01-09 16:27

nu prea sta pe mess da iti dau nr de tel daca vrei

andreyWOB 06-01-09 19:23

Hai k am reusit sa vorbesc cu Dragos la telefon acum vreo ora. Eram disperat mai devreme ca nu aveam credit si nu stiam cum sa dau de el :)) dar m-a sunat el intre timp.

radu_nb1 07-01-09 16:19

1 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe maine imi trebuie 3, 4 microbuze in schite de genu pozei de mai jos, microbuz de pers cu 16 loc, cu dimensiuni,[poate aveti de undeva vreo posibilitate, mi-ar trebui si mie pana maine dimineatza:) dak are cineva

trafy-vr6 07-01-09 17:04

aa...tie iti tre schite. eu am crezut ca microbuze adevarate:))

ia de pe siteurile producatorilor :)

L4uR 07-01-09 17:35

cum adica schite? vrei sa iti desenez sau altceva?

cEaska 07-01-09 20:15

Radu_nb1 , m`ai incurcat frate atunci cu programarea

radu_nb1 07-01-09 22:16

deh frate, nu stiam ce ma astepta acasa

el_loco 08-01-09 12:46

care aveti idee, unde pot sa fac si eu un autocolant...nu e mare, vreo 45-50 cm lungime si vreo 5 cm inaltime... trebuie sa iasa exact cum apare in poza...stiti careva unde se poate face ?

trafy-vr6 08-01-09 13:00

pe danil ionescu e o firma care face. am uitat cum se numeste

andreyWOB 08-01-09 13:53

"Visal" mi se pare ca se numeste. E prima casa pe dreapta.

trafy-vr6 08-01-09 13:55

da, exact, ms andrey :D

el_loco 08-01-09 14:03

ok...mersii.... o sa trec pe acolo.

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning