![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
baieti ... eu de maine plec la rev... asa ca nu o sa am net sa mai intru pe forum anul asta...
In consecinta... va urez de pe acum ... un sincer La Multi Ani sper sa avem toti distractie placuta, fara incidente (zapada, bautura...stiti voi ... fara excese :lol: ) ... si fie ca noul an sa ne aduca multa sanatate, fericire.... dragoste...... bani ( jos cu criza si taxa auto ) si tot ce ne mai dorim sa ni se indeplineasca ... inca odata ... LA MULTI ANI din partea mea ! |
la multi ani si tie:)distractie placuta!
|
Quote:
Quote:
Quote:
:)) ------------------------------------------------------------------------ Distractie placuta CaDDy !!!! |
;)pai al lui e ma:|...asa ca nu te mai gandii:))
|
Distractie placuta tuturor !!! LA MULTI ANI !!!
UN AN NOU CAT MAI FERICIT SI CU MULTE IMPLINIRI !!! |
LA MULTI ANI TUTUROR, UN 2009 LINISTIT, BOGAT, INSORIT FARA: RADARE, AMENZI, BIZONI etc.:lol: LA MULTI ANI!!!! 8)8) |
:caffine::drunk::drunk::drunk:La multi ani si din partea mea
|
La multi ani ! Sanatate si fericire s`aveti. Bani multi, s`aveti ce cheltui .La multi ani 2009 :))
|
la multi ani si banii cat mai multi dar pt masini...sa le dublati calutii si puterile ;))
|
La multi ani si un an nou fericit si de la Sibiu. La anu` va astept in numar mare sa veniti si pe la sibiu...
|
la multi ani, cum e in 2009 ?
|
naspa , ma doare capu :( , mie rau :))
|
Quote:
ie iee:))) Numai la olanesti gasiti Mec Olanesti, Cartofi prajiti in sange, inundatie la gratar si Suc de ceapa. vEniTi Va AsTePtAm :))))) Sunt Ok..sunt bine...bautura a fost multa..si mai e:))) |
belea...eu in noaptea de revelion am facut doar 250 km...am fost un fel de taxi....la 12:00 am avut parte de un moment romantic apoi belea...vad ca prima zi din an imi mearsa bine...niste banuti...niste benzina...si inca ceva dar...top secret...bafta si voua...
|
Quote:
|
Quote:
fasaitura aia nu era din cauza ca sa luat cumva curentu si centrala a ramas fara curent la pompele de pompare in calorifere ....si a facut bum shakalaka?:))) ca si eu am patit`o..dar nu sa bumshakalaka centrala mea :))) |
exact memo:)) ba da voi unde aveti pompierii acolo ? ca decat se auzeau, si dupa 15 min au ajuns:))
da aaronnel. am fost si la suprem dar nu era asa cum credeam, a fost foarte naspa |
a fost careva zilele astea spre voineasa? stie careva cum e drumu?
|
Quote:
Oricum, esti un carnat de om ca nu ai mai dat nici un semn de viata de ceva timp. |
CARE VREA FILMAREA DE 2 ore de la Pitesti din data de 12.09.2008 , 10 LEI DVD-ul
|
La multi ani pentru nashu Petre cunoscut si ca TheX :))
In curand cu permisu in buzunar :D |
Sa traiasca si sa fie urmatoru` om linistit care nu bea ca e cu masina.
|
eu o vreu:))
|
sa scot filmarea pe DVD costa 500 de mii :) care mai vrea sa zica si punem bani toti ;)
|
Quote:
|
Are careva Smart Movie Converter pt telefon ? am si eu nevoie...mai exact pt un N80 dar nu conteaza pana la urma....merge si de la alte N`uri...
P.S sa nu`mi trebuiasca serial number:) |
Quote:
de ce ? |
Are cineva ID de mess a lu Diablo (Dragos-Cupra:D) ????? Am nevoie urgent !! Astept un mesaj pe privat in cazul in care il are careva. MERSI MULT !!!
|
nu prea sta pe mess da iti dau nr de tel daca vrei
|
Hai k am reusit sa vorbesc cu Dragos la telefon acum vreo ora. Eram disperat mai devreme ca nu aveam credit si nu stiam cum sa dau de el :)) dar m-a sunat el intre timp.
|
1 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe maine imi trebuie 3, 4 microbuze in schite de genu pozei de mai jos, microbuz de pers cu 16 loc, cu dimensiuni,[poate aveti de undeva vreo posibilitate, mi-ar trebui si mie pana maine dimineatza:) dak are cineva
|
aa...tie iti tre schite. eu am crezut ca microbuze adevarate:))
ia de pe siteurile producatorilor :) |
cum adica schite? vrei sa iti desenez sau altceva?
|
Radu_nb1 , m`ai incurcat frate atunci cu programarea
|
deh frate, nu stiam ce ma astepta acasa
|
care aveti idee, unde pot sa fac si eu un autocolant...nu e mare, vreo 45-50 cm lungime si vreo 5 cm inaltime... trebuie sa iasa exact cum apare in poza...stiti careva unde se poate face ?
|
pe danil ionescu e o firma care face. am uitat cum se numeste
|
"Visal" mi se pare ca se numeste. E prima casa pe dreapta.
|
da, exact, ms andrey :D
|
ok...mersii.... o sa trec pe acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning