Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

Psycho 22-07-06 10:27

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

vamos a mamaia .. nananan sunt fete-n apa .. apa-i sarata ... :Dvine vara bine-mi pare n-am parale-n buzunare :)

Eugen_TL 22-07-06 10:53

8 Attachment(s)
la maaaaaaaaaareeeeeee la soaaaaaare ma distrez cu fetele, la mareeeee la soaaare eu imi fac placerile! :) ( mi-ai adus aminte de vali vijelie&costi- la mare, la soare) :twisted:

Psycho 22-07-06 11:13

ai papyyy .. ai papy chuloo .. baila con migo ... :) ... let me see your body move ... While the grove is gettin` to ya ... es toi a secura ....... i don`t know wich one is cutter.. Bring your booty down so i can get to know ya ...

asaaaaa .. poze de la mare :D ... unde faci plaja :D

F.R.Sonic 22-07-06 11:17

Nu sunteti normali:lol: (de psycho stiam da' de tuningboy inca nu :D ) Super pozele

Eugen_TL 22-07-06 11:22

mamaia.. restu nush dar mie mi se pare ca numai fitze .. mai am momente cand imi place pe plaje parasite ( stii tu cand trebuie sa mergi acolo :twisted: ) ..... cine vrea sa se arate(fetele in special) vor pe la nush ce hotel nici nu stiu cum se scrie dar ele vor .. in fine NOI SA FIM SANATOSI

Summertime, feel the rhyme, that's what we came for/Temperature is risin' high, melody for/ Hot pants, mini skirt, that's my motto/I need your 'digits' or else I'm getting loco.
:lalala:

Piry 22-07-06 14:36

fast_racer_sonik ma bucur ca te-ai oprit de postat poze cu asa zisa prietena a ta, prietena ta falsa ca deja incepea lumea sa creada ca e a ta, e vorba de claudia din obsession ;)

F.R.Sonic 22-07-06 16:05

Quote:

Originally Posted by Piry
fast_racer_sonik ma bucur ca te-ai oprit de postat poze cu asa zisa prietena a ta, prietena ta falsa ca deja incepea lumea sa creada ca e a ta, e vorba de claudia din obsession ;)

.... ma bucuri ca te bucuri ... :clap: (dar din pacate nu sti unele lucruri) :peace:

Sasha_z 22-07-06 16:14

3 Attachment(s)
o amica - mica ;))

Eugen_TL 22-07-06 16:21

mey ia gata.... :) NUMAI POZE DE LA MARE VREM ce draq , de aceea e sezon,daca nu aucm atunci cand! :hahano:

Sasha_z 22-07-06 16:23

2 Attachment(s)
gata shefu....imi cer scuze...:)) nu sunt eu :D

Eugen_TL 22-07-06 16:33

fara sefi , ok sefa? :D vine valu vine valu oeeepaaa si ma uda pe cwr oepaaa :D .. ar fi fost interesant pe langa astea 2 sa bagi si una mai deaproape sa vedem ce poate fata, ca asa potential are cica 8) ...

ps: nu se supara nimeni daca isi uita careva sutienu home :lol:

Sasha_z 22-07-06 16:43

ah...ce ma oftic k nu am pozele de la mare pe pc ~x(

Eugen_TL 22-07-06 17:03

7 Attachment(s)
hmm..... neinteresanta,prietena unei amice (prima)...

in rest sapt care vine sigur alte poze alte fete... ca plec iar la mare cica :D

needBrain 22-07-06 17:12

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
hmm..... neinteresanta,prietena unei amice (prima)...

in rest sapt care vine sigur alte poze alte fete... ca plec iar la mare cica :D

sa te ia mama lu proces verbal :)))

Eugen_TL 22-07-06 19:32

daca vrei ursule .. dupa ce negociez eu la inceput, inainte sa plec te chem si mai departe te descurci :) ... normal ca tre sa cotizezi si tu ceva... schimb p schimb ce draq! ATENTIE : DOAR CU BLONDE MERGE LA MINE ( cretze, paru incurcat, imagini mai de curve asa stii tu :) , ... ) , brunete nu prea dar daca e ceva F special incercam :twisted:

Spark 22-07-06 22:42

tuningboy .. i`a mai zis cineva la amica aia a ta ca seamana cu andreea antonescu ? sau numa mie mi se pare ... :confused2

e faina ;) si asteptam si urmatorul set de poze .. ;)

Eugen_TL 23-07-06 10:45

cu aia n-am nici o treaba... e amica unei amice :) si daca semene ce? mi se rupe ... alea sunt fete neinteresante ... chipurile virgine dar se rup cu toti in GOFA :))) da=le draq

Cosmin255 23-07-06 13:50

de unde p matı le-aı maı cules sı pe alea tinere bavarez ? te-am lasat sıngur o saptamana tı-aı facut de cap ın lıpsa mea...te respectı vad ca....

Eugen_TL 23-07-06 13:59

da-le draq..pe iuliana o stii si tu dar nu dezbracata :) , pe mada n-o stii dar e prietena ei ! pe camina o stii.. pe andreea la fel pe mima normal! :) si mai e una adelina n-o stii... dinalea care fac sporturi extreme in padure iuli,ade,mada! :)))

Cosmin255 23-07-06 14:04

Vın cu 2 fılmulete cu o cadana pt tıne :) ,nu uıt eu pe fratele :)

Eugen_TL 23-07-06 14:57

cu dinastea sa mergi la memo ca ala e cu femeile full option + extra :))))) 5stele plus :))))))

Hooligan 23-07-06 23:07

Hy Hy...va spuneam k blondele RULZZZ ! Noua mea prietena :D
https://img50.imageshack.us/img50/1526/oti3nz6.th.png https://img63.imageshack.us/img63/60/lamarecv0.th.jpghttps://img74.imageshack.us/img74/4161/otizq0.th.pnghttps://img55.imageshack.us/img55/845...4imggl8.th.jpg

Cristi T 23-07-06 23:18

blona asta chiar rulz...e finuta fata si draguta ;-)

Eugen_TL 24-07-06 00:03

of doamne ce-mi place a3a poza ... acum imi vine s-o strang in brate ! :) faci un blat ceva? :D

Hooligan 24-07-06 00:10

Quote:

of doamne ce-mi place a3a poza ... acum imi vine s-o strang in brate ! faci un blat ceva?
BUUUU !!! Vezi k sunt impulsiv si gelos...odata l-am desfigurat pe unu cu cheia cu kre skimbi roata la masina k s-a luat d prietena mea..in fine long story...

Eugen_TL 24-07-06 00:16

Quote:

Originally Posted by Hooligan
BUUUU !!! Vezi k sunt impulsiv si gelos...odata l-am desfigurat pe unu cu cheia cu kre skimbi roata la masina k s-a luat d prietena mea..in fine long story...

da mah! BV dar eu nu ma iau.. eu negociez cu patronu :D ;) ( joke oricum iti dai seama sper)

EvLSant0S 24-07-06 00:18

ia.. invata si tu sa folosesti uploadu ...
ii dai acolo jos ..
citeste tu coltul incepatorului ..
d`astea... ;)

bafta

BlueEyes 24-07-06 00:23

1 Attachment(s)
doua fete cucuiete

Eugen_TL 24-07-06 00:30

foarte bine cade verdele ala :) i like .. daca erau si niste papucei verzi PERFECT scria pe poza... iar cealalta chip frumos ;)

Mustang 24-07-06 07:46

nice blonde ;)

CT99WUW 24-07-06 08:49

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
doua fete cucuiete

Ce elegantza :| ce stil :| ce combinare :| cat bun gust :| Superb.....costumul de pe manechinul din stanga :))):))):)))
Blue....am si eu vreo 2 intrebari :D :
- catelusul care sta pe piciorul tau ...de ce sta cu fata in jos? e consemnat?
- ce se intampla cu blugii ? parca e deschis "prohapul"
- ce a patit blonda pe picior?
- cat era ceasul.:))

Hooligan 24-07-06 10:40

Quote:

da mah! BV dar eu nu ma iau.. eu negociez cu patronu ( joke oricum iti dai seama sper)
Mi-am dat seama...si eu am spus in gluma...

dexter_20 24-07-06 11:15

Intre un baiat simpatic v-ar sta mai bine:bunch: :wink: Oricum eu ma bucur ca avem asa frumuseti pe forum.

ANDY_62SLC 24-07-06 12:45

2 Attachment(s)
dupa o gramada de timp pot sa postez si eu din nou aici!asa dar......sa incep cu tov!

13RvR 24-07-06 13:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
dupa o gramada de timp pot sa postez si eu din nou aici!asa dar......sa incep cu tov!

Mi se parea cunoscuta si nu stiam de unde ... ;) sa-ti traiasca, dar nu e cam micuta??? (16) ... oricum arata super

Eugen_TL 24-07-06 13:18

16 anisori? f simpatica si arata bine ... tzine-o bine de tot :D

shadowro 24-07-06 19:44

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Mi se parea cunoscuta si nu stiam de unde ... ;) sa-ti traiasca, dar nu e cam micuta??? (16) ... oricum arata super

cum dom'le da tu nu stii ca dragostea nu cunoaste limite ?
vezi iri si a lui izbita :)

d3vilish_lips 24-07-06 19:54

Quote:

Originally Posted by Gabi
Pentru tine, obsedat mic, daca nu e dezbracata, nu e buna :lol: In locu' lu' Reihan, mi-as lua o nuielusa luuunga si subtire si in fiecare zi as scurta cativa centrimetrii din ea, direct pe curu' tau :lol:

.....m`am resemnat singura solutie e de akum sa fac ca el :lol:.....tre sa traiesk sa o vad si pe asta =)))

Mustang 24-07-06 21:46

Quote:

Originally Posted by shadowro
cum dom'le da tu nu stii ca dragostea nu cunoaste limite ?
vezi iri si a lui izbita :)

TARE izbita...
daca as prinde-o pe strada fara prostii aia 4/4 cred ca as bate-o pana i-ar iesi pe nas !

BlueEyes 25-07-06 01:34

@ wuw nu cred k tre sa-ti dau tie explicatii
PS : postul tau suna a misto si nu cred k am glume in program cu tine ...abtine-te !
PS 2 : baga si u niste poze cu pretene iubite de-ale tale pls s ne clatim si noi ochii :D
multumesc anticipat
cu respect,
miky

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning