![]() |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
:-)ca mergea omu la nunta in deva si nu stia de ce il blitam ca nebunu , si ii faceam cu mana sa o lase mai moale , erau 2 radare la reprezentanta la mitsubishi, si mi-o fost asa ca il inhatza!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Si sa asculti la blana "How we do" :-)
|
:peace::joy:sau fernando de la caransebes!https://www.youtube.com/watch?v=WJ7EDvtl-Qw:peace::joy:
|
Quote:
Dupa vreo 30 de metri am prins ideea.(dar n-am vazut decat o masina[asa bine erau ascunsi?! ##tu-i in gura]) Mersi dar nu cred c-aveam mai multe de vreo 45... |
Mergeai la nunta credeam ca te '' mananca '' talpa sa te grabesti si mai bine mai dai un milion la dar decat sa le dai lor !:lol:oricum multa politie in ultima vreme prin oras !se gata luna si nu au cumulul de amenzi cred !
|
pune-ti poze cu masinile voastre la galerie foto ca sa va stim in trafic si cu voi nu fiti timizi ;)
|
am avut prezentare facuta cu poze si tot , o sa mai fac poze si o sa mai pun !
|
Mai fa! mai puneti all of you!
Eu n-am vazut pozele tale..ai vrut sa pui poze dar parca ai sters postu ca nu ai reusit sa urci pozele sau ceva de genu |
Am vazut polo DRB la o nunta alaltaieri. A fost si fratele tau ?
|
a fost si fratemio(cu mine in masina)... cu polo a fost tatamio si mamamea
Ba da ce plin e de paparazii prin deva :) |
apropo si eu te-am vazut duminica seara in sensul giratoriu de la lido din fata(din deva) eram in maxi taxi veneam acasa :D
|
Am si eu o intrebare pentru voi :wink: stiti cumva prin Deva magazin de copiat chei ?
|
Quote:
|
Da' chiar, nu te-a rezolvat mesterul cu cheile? Vezi ca trebuie mutat si CIP-ul, GRIJA sa nu-l spargi!
|
Cel de la artima mi-a spus ca nu e buna lama mea de la cheie si ca trebuie sa cumpar de la el alta lama + manopera + ca trebuie sa astept vreo 2 saptamani, ca mai sunt si alti care cica asteapta sa le faca cheile.:cry:
|
Doua saptamani? Pe mine m-a rezolvat in 20 de minute, si eu am cumparat lama de la el. Ceva nu-i bine. Du-te la Deva, langa magazinul Vodafone, de langa Piata. ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Du-te la Deva, la magazinul Ulpia dar la intrarea din spate, cea dinspre Sanex Com. E acolo la parter un nenea cu un chiosc de copiat chei. Eu acolo imi copiez cheile de cand ma stiu. Adevarul e ca n-am copiat niciodata la masina dar s-ar putea sa ai succes.
LE: pe partea aia a magazinului, chiar dupa colt. |
Multam fain :hug: sper sa am noroc maine la unu dintre ele.
|
10 lei am dat pe o lama.
|
Vezi stilo ca ala de la Artima e un bandit si jumatate
|
Quote:
|
e fain si break-ul daca ai o firma de pompe funebre, altfel sunt pe piata van-uri care transporta copii (daca esti adeptul unei religii de genul cu cat mai multi copii cat mai repede) sau materiale (daca esti mai profi).
sincer acum nu prea vad rostul unui estate daca nu esti din America, ca acolo toti au ori de astea ori camionete, poate numai daca vrei sa te lauzi ca tu o ai mai lunga :D |
E vreun timisorean care are drum Miercuri catre deva si are un loc liber si pt mine? :D
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
paul degeaba te agiti ca mai are audi de mancat mult si bine pana sa ajunga sa stea de vorba ca de la egal la egal cu bmw asa ca fi cuminte ......daca tie iti place audi foarte bine nu am nimic cu tine dar nu mai sustine si nu te mai bate cu pumnul in piept ca audi e mai tare ca bmw ca sti si tu foarte bine ca nu e asa....nu are rost sa mai vb....
fara suparare!!! |
Intr-adevar, stiu si eu prea bine ca e asa.
P.S: nu ma supar :) |
Faine poze,din pacate azi nu am fost pe acasa...deci nu am aflat de intalnire si in plus...voi organizati totul asa pe fuga...anuntati si voi cu o zi sau doua inainte....voi sunteti nebuni de-a binelea...postati pe forum ca peste cateva ore va intalniti.Poate unii dintre noi au "treaba" si e bine sa fie stiut dinainte cand e intalnirea:P So, next time leave me a message or buzz me ;)
|
Quote:
p.s. dadi or zis fetele ca vor sa te cunoasca :D:D:D:D:D:D:D |
Aha ok...am memorat....
|
Mi-as fi dorit sa vin si eu dar din pacate sesiunea ma obliga sa raman in Timisoara. Scap de ea sa pot si eu semna condica la intalniri.
|
Quote:
|
Te rog nu imi aminti...cand ma gandesc la bac parca incep sa am furnicaturi pe tot corpu...mai ales cand aud de matematica... :(
|
BAC BAC BAC :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
tare intalnirea 8) |
Quote:
|
Quote:
ziceti-le astia cu studentia cum sta treaba cu bacu :lol: |
Quote:
|
in continuare de la Intalnire 4tuning HD / Deva: nu are rost sa va speriati de bac, sesiunea e mult mai grea si mai solicitanta decat bacu. cand m-am bucurat ca am trecut de bac a aparut sesiunea... si nu vrea sa se mai termine
|
Si tu mergi in Danemarca mah?:)) Mai am unu la mine in clasa care se lauda...si cand a auzit ca ii trebe 2000 euro pt cheltuieli a zis ca nu stie daca mai merge:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning