![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
3 Attachment(s)
buna treaba razvane sa o faci asa cum iti doresti u sa fie, si eu am primit injectia si jantele de la ddriveru care din pacate a renuntat la rechin.azi am dat jos mocheta ,am dezechipato se pregateste de tinichigerie, putina rugina am gasit dar trebuie facuta si izolata ca la carte , urmeaza montata directia cea noua, dupa care doua jante un pic mai late pe spate pe 13 originale. cu greu am gasit omul sa mi le faca. si mai departe om vedea.o seara buuna tuturor si niste poze facute in graba :lol:
|
rotile mele se plimba prin toata tara :)) .cred ca nu au rulat km cat au fost plimbate pe curier :)))
|
Quote:
il cumperi pe cel din Tm ?? cum a dat putin caldura toata lumea surubareste cate cv , lumea e harnica si serios pusa pe treaba |
Quote:
te salut si stima |
Quote:
|
Quote:
Daman..ce bani imi iei sa imi faci si mie un set din ala de jante?:lol:..ce facem cu intalnirea..votam o perioada? |
Quote:
|
Quote:
|
Si eu as vrea pe transalpina, am un prieten care a fost asta vara cu motoru si mi-a zis ca e belea.
|
4 Attachment(s)
la ranca
|
Quote:
asteptam acum instalarea .. :-) |
7 Attachment(s)
si astazi a fost o zi incarcata dar nu am mai facut asa multe poze...am golit rechinasu de motoru vechi,cutie, cardan electrica tot....nu a mai ramas nimic....cine doreste ceva ...poate sa solicite ceva altfel ajung la fier...
Ambreiajul tot e in stare buna,electromotorul a fost curatat merge belea,pompa de apa e nou nouta a fost doar montata pe masina nu s.a merg 100 de km cu ea(poze cu ea maine ca am ramas fara baterie la telefon azi)galerie de admisie plus carb pierburg 2b4 cu garnituri noi in el,delcou de 1.8,un temostat inchide foarte bine i.am facut proba azi cand am dat drumu la sange...plus o chiuloasa in stare buna,si cien doreste o cutie de 4 viteze cu cardan cu tot altfel ajung la fier,altfel sapt viitoare toate ajung la fier vechi... Sper sa vrea cineva ceva altfel CONSTANTA PORT scrie pe ele.... La pret ne intelegem noi... |
Quote:
sa inteleg ca nu te mai intereseaza rechinul meu! |
Quote:
|
Quote:
mar interesa si pe mine un set din ala de jante..ce bani m-ar ajunge? |
si eu sunt pentru ... orice perioada (in afara de 1 mai) si orice locatie rezonabila, nu am preferinte. Transalpina ar fi interesant .... din lista care o facuse daman vad ca suntem cativa deja... nu o sa ne intalnim niciodata 50, nici nu suntem atatia :P
|
Quote:
|
Quote:
|
ar fi frumos sa vii si tu mai ales ca ai un e21 forta ;) . atasez un link de anul trecut de pe transalpina cand am fost cu e36-le.
https://forum.4tuning.ro/291-discutii...ansalpina.html |
Quote:
|
Quote:
aaa si apropo poate ma ajuti si pe mine sa gasesc un parbriz k al meu s-a intins d tot in iarna :((( |
salut vreau sa dau chiuloasa jos pentru ca am o bujie care se invarte in gol si vroiam sa stiu de ce sa tin cont sa nu stric ceva pe la motor motorul e 1.6 in 4 cilindri multumesc
|
nu e nevoie sa dai chiuloasa jos.in service-ul de la diham te duci cu masina si iti monteaza o reductie pe loc ;) . eu la dacie am avut reductie pe toate bujiile si nu avea nici pe dreaq :D
|
vand bmw e21 318i...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cu toate ca pe www.realoem.com imi arata ca puntile motor sunt la fel si la m10 si la m20... |
nici pe real oem nu sunt lafel, ori iti faci suporti noi, ori reasezi suporti de pe punte, aceeasi modificaretrebuie sa o fac si eu acum, daca gasesti o solutie te rog sa postezi aici, pana atunci mai caut idei, bine cel mai simplu ar fi o punte de m20 direct :P
|
Quote:
|
salutare la toata lumea am niste jante faine pe 205/40/r17 la un pret de 900 de lei cu tot cu cauciucuri momentan nu am poze cu ele dar o sa pun
|
Quote:
poza e aceeasi dar codul nu. |
7 Attachment(s)
Quote:
|
actualizez lista
1.ff650 2.francezu 3.atb 4.mon 5.jamaicanu 6.bila 7.fistaccio 8.danielson 9.liviu marin 10.daman pana acum a fost propusa ca locatie transalpina,perioada iulie -august .mai asteptam sugestii si ii invitam si pe sebastian si gabi sa se treaca pe lista :D inclusiv alti posesori de bmw,fie el orice model ,sa nu facem discriminari ca cei de la e30 sau e36 meeting ;) |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu masinuta dupa ce a iesit din service unde a fost reparat spatele dupa ce ma lovise un dobitoc asta toamna, au reparat panoul spate si mi-au pus bara noua, nu a costat decat vreo 50 de mil . Oricum acum ma apuc sa o desfac toata sa ii rezolv toate bubele la caroserie. Trebuie sa trag tare sa fie gata pana in iulie-august la intalnire.
|
4 Attachment(s)
Cateva poze si cu motorul si cutia pe care le voi pune pe masina.
|
scuza-ma ca te intreb...dar ce a costat 50 de mil?:shock:
|
Quote:
|
daca o sa fie totul cum trebuie o sa iasa un glont din masina aia ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning