![]() |
re: Club Ford Capri
Acum m-am uitat, tipul motorului "NY J"
|
Quote:
|
Quote:
Veniti la Balaton pe 20 August!Intilnire internationala de Ford Capri! Detalii: www.nusituningcapri.uw.hu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nush ce reaq ca nu mai primesc e-mail dup forum...:cry:
|
stie careva cum se monteaza placutele si toate chestile ce tin de frina de fata?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
a mea ii YYP si se potriveste cu YYN |
Pana la urma am gasit de toate, ajung pana miercuri, tre sa bag mare ca vineri tre sa fiu in RAR la identificare :P
Multzam pt. sfaturi |
am gasit un motor de sierra 2.0 benzina plus cutie de viteza in 5 trepte la 200 euro .Nu stiu ce sa fac daca il iau oare il pot inscrie pe un mk 1 din 70 ??? ca nu pare scump !!!:shock::shock::rolleyes2
|
7 Attachment(s)
TOTI NE DORIM!!!!
Am un motor FORD V8 de 5800cm3 pe carburator de vanzare Nu are cutie de viteze si volanta.Am acte de provenienta la el!!!!! 200cp la 3800 tr/min 400Nm la 2800 tr/min vroiam sa-l montez pe fordul meu capri! pret:400E id msg axxel4you C:\Documents and Settings\tga\Desktop\motor 5.8 L\ford\Ford & Aftermarket Transmission Gear Ratios.htm Ps:Ganditi-va bine daca veti putea sau nu sa-l montati! Eu postez poze cu un capri care are un motor identic montat! |
azi am iesit la plimbare cu mk3...dar se incing discurile de frana ,asta in conditiile in care nu am franat asa des...e normal?sa ramana ceva blocat?cand franez cam trepideaza volanul...sa schimb lichidul de frana?vreo idee?
|
Daca atunci cand pui frana iti trepideaza volanul , incearca intr-o zona mai libera sa vezi cand pui frana in ce parte trage volanul ???!
E posibil daca iti trepideaza doar la frana sa ai un disc de frana ovalizat. Eu am vazut si am schimbat la o cunsostinta un disc ovalizat pe un capri galben sport. Mai stiu pe cineva cu un Taunus care meregea pe autostrada si dupa o frana puternica pe ploaie a avut nenorocul sa intre intr-o balta mare si asa si-a ovalizat discul de pe dreapta. Vb. pe msg .. cred ca mai am un disc de frana prin garaj! |
Quote:
|
Acelasi motiv! Daca este discul ovalizat o placuta freaca pe el in zona ovalizata si el se incinge, asa cred.
|
Am nevoie de piese de capri MK3:
chedere faruri masca stopuri clante bara fata/spate toate noi.. existe vreo varianta? |
Quote:
1. Periile de geam se pot adapta cele de Oltcit. 2. Chederele de usi, porbagaj: se gasesc la metru in magazinele de piese auto. Restul, mai degraba cauti in dezmembrari. |
Quote:
|
pe yahoo ar fi perfect.
ti-am dat pm. multumesc. |
Quote:
Vezi ca e foarte posibil sa ai vreun etrier blocat sau chiar amandoua, verifica si ipoteza asta. Are cineva vreo capota de mk3 si eventual aripi, neatinse :-P, de vanzare? |
Stie cineva ce inseamna a treia litera de la tipul motor, de ex, la v6 2.0 la mine scrie NY J, ce inseamna J-ul ala, ca am mai vazut motor tip NY dar cu M, sau alte litere.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pune o poza si dimensiunile la bara fata te rog!
|
mk1 sau mk2..??
|
salut, am si eu o mare problema in care am si eu nevoie de un pic de ajutor daca sunteti amabili sa ma ajutati. Vreau sa imi achizitionez si eu un ford capri cu motor de 1.6 gl si nu ii gasesc seria de motor , daca imi poate spune cineva unde e amplasata. va rog e urgent pt k proprietaru asteapta un raspuns daca puteti. multumesc.
|
daca trebuie cuiva, se vinde cutie T9 pentru 2.8 V6. nu va inghesuiti ca spargeti vitrina.
|
Quote:
|
Quote:
nu e cromata... apropo.. ieri am cumparat din sf... 2 stergatoare de parbriz..cromate.. merg pe capri mk1.. din pacate unul din brate are prinderea usor decalibrata... |
fratilor am nevoie de ajutor:!:...imi trebuie un motor pt mk3 ul meu:rolleyes2..dar nu stiu ce sa aleg? 2000 v6? sau unul mai mic?:?:cam cat ar consuma un 2000 v6? si mai ales cat m-ar costa unul complet plus cutie...
PS: ... se gasesc garnituri chiuloasa pt motor v4 de 1,5? stie cineva? |
2 Attachment(s)
Priviti peste ce am dat eu in curtea unei fabrici din Cluj:). Stie cineva ceva despre masina asta? E inmatriculata pe BH cu nr noi.
|
imi trebuie un electromotor de V6 2000 cc, si o aprindere electronica pentru delcoul fsrs plstins tot de V6. 0744319383.
|
Motorul de V6 2000cm3 cu carburator original si regalt bine zic eu ,imi scotea in oras 13 afara in jur de 7-9 in functie de viteza , acum in buc nu cred ca mai scoate 13 nici in ruptul capului ca e tot blocat.
S-ar putea sa am eu o cutie cu electronica pentru delcoul de V6 2000... sau te indrum spre cineva care are sigur si ok la pret zic eu. id msg axxel4you |
Quote:
eu sunt mai interesat de animalu de langa.. ce imi poti spune |
deci nu are nimeni un motor v6 2000 cmc + cutie de vanzare????
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning