Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

danuuu 03-10-07 12:06

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

la Buzau cand si cum se face plecarea...?
care merge????

cristi_407 03-10-07 12:33

Eu merg, si SFW

Andrey_FL 03-10-07 17:20

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1130126)
Astazi eram in trafic si am auzit o stire care mi-a captat atentia.Se zicea acolo ca primaria sau consiliul local(nu mai tin minte) au in proiect construirea ulei piste de 900 m pentru curse legale,pentru a preveni accidentele.Se dadea acolo si un termen de finalizare in cazul in care va fi aprobat proiectul,circa 2 saptamani.
Locatie ar fi cica undeva intre insula de agrement si podul de la serbanesti.

sper sa nu gresesc.

chiar ca ar fi prea tare...

Alex69 03-10-07 17:37

eu nu am auzit inca de asa ceva. dar daca ne organizam putem propune infiintarea ei

dragongc 04-10-07 00:49

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1130781)
daca ati citit bine articolul scrie undeva cam asa:
"Curse care chiar sunt necesare, ca sa ii ajute pe pasionatii de viteza sa isi puna in practica hobby-ul in conditii legale si de minima siguranta".

Pai clar ca nu conteaza cat de bun e asfaltul,atata timp cat tre sa fie "siguranta minima".Ori am inteles eu gresit(si daca da va rog sa ma scuzati) ori astia ne vor pune la dispozitie un loc unde sa ne sinucidem in "conditii legale".

Mda, Shorty... acolo a fost exprimarea mea aiurea... corect era "maxima siguranta"... Nu'sh de ce am zis "minima".. dar uneori nici macar eu nu-s perfect. Oricum nu propuneam sa vi se puna la dispozitie un loc de sinucidere legala... Mai greseste omul.
Am trecut in seara asta pe varianta Margineni - Hemeius... si drumul nu e asa rau... nu niste mici retusuri ar putea fi utilizabil... problema ar fi cu siguranta spectatorilor... a localnicilor... dar ca traseu... mi se pare ok. Dupa bariera de la calea ferata, bineinteles.
Mi-am adus aminte de asfaltul asta nou... am si eu o intrebare, daca vrea sa-mi raspunda cineva.
Stie cineva cum se ia de pe masina chestia asta neagra pe care o toarna astia pe jos ? Ca odata mi-au asfaltat jumatate de alee :shock: ... si se putea merge pe o banda... dar au intrat mult cu maclavaitzul ala si pe jumatatea libera :x si mi-a sarit pe praguri si pe aripa din spate... in mare parte am curatat atunci, dar ma grabeam si au mai ramas niste urme... si-i ca draku... asfaltul asta special ramane pe tabla mai bine decat pe strazi...
Intrebare: in Bacau sunteti organizati cumva, in vreun club, in vreo asociatie ? Ceva cu personalitate juridica...Ca poate ar fi mai usor asa de obtinut acceptul pentru organizarea de curse.

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 1130632)
Aham ,deci dumneata nu esti numai ziarist ci si un pic de regizor...unde statea micul Spielberg al Bacaului.....dumneata nu intelegi ca sigurele probe care conteaza sunt cele ale organelor competente :shock: ....restul raman povesti :shock: .....mai bine dvoastra va orientatzi spre turneele de sah din parcul tradafirilor si lasatzi asa zisele curse de masini pe mana soferilor teribilsti :twisted:

Nu-s regizor. Am scris ce am vazut. Multumesc de recomandari, dar n-am cum. Numai bine.

sageata 04-10-07 01:41

daca nu ai ascultat de sfaturile mele pana acum, asculta asta: la car wash la ura langa rompetrol am scapat de zgura. au o solutie buna tare. ah, pune-ti sorturi la masina ca sa eviti lucrul asta.cam 60 lei in targ la rusi.

dexter_20 04-10-07 02:51

Quote:

Originally Posted by dragongc (Post 1131850)
Nu-s regizor. Am scris ce am vazut. Multumesc de recomandari, dar n-am cum. Numai bine.

Despre ce ai scris tu....oricare dintre noi macar odata in viata lui a facut. Asa ca mai bine te-ai apuca de articole muuult mai serioase! Noi avem nevoie de o pista unde sa ne descarcam mancarimea din talpa nu de articole in care suntem aratati cu degetul si pusi la zid. Cum ar fi ca tu impreuna cu cativa tovarasi de-ai tai sa STAI CU MOTOARELE OPRITE intr-o parcare la discutii si efectiv sa vina 4 loganuri ticsite cu politai care sa inceapa sa faca poze masinilor, sa ceara acte si unii din amicii tai sa fie "rugati" sa ridice capota? aaa am uitat sa-ti mai spun ca nici muzica nu se auzea? am uitat sa iti spun ca nu s-a primit vreo reclamatie din partea vecinilor? singurul motiv a fost ca...vrem sa facem raliuri!!! pt simplul fapt ca stateam si discutam despre infiintarea unui club astea inseamna ca vrem sa facem raliuri? mai e nevoie sa spun ce replici am primit din partea " baietilor cu sapca" atunci cand le-am zis ca vrem sa facem un club ca sa fie treaba legala? iti dau un indiciu: e ca si cum ai vrea sa construiesti o centrala eoliana si niste ecologisti vin si se pun pe acel loc si incep cu protestul si tot tacamul ca de fapt ceea ce construiesti tu polueaza extraordinar de mult! toate astea din cauza cui? din cauza unora ca voi care din tantar fac o herghelie de armasari! asa ca....de cauti o promovare de la sefu cu un articol despre masini ...eu zic sa te reprofilezi pe taxa de prima inmatriculare sau construirea unui circuit care sa poarte numele lui Micutzu'

Cristy_mat 04-10-07 12:17

care mere la buzau???
eu si cu alexxx mergem duminica, plecam pe la 10 din bc, care vrea sa mai mearga si nu are cu ce ofer un loc la mine in masina.

haideti sa mergem mai multi si fie mai fain

Alex69 04-10-07 13:41

10 Attachment(s)
nu vrem sa mergem cu tine :)))))

restul le pune Al3exxx

==============
chiar nu vrei sa nu mai faci postari succesive?-aleks

dragongc 04-10-07 14:11

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1131891)
daca nu ai ascultat de sfaturile mele pana acum, asculta asta: la car wash la ura langa rompetrol am scapat de zgura. au o solutie buna tare. ah, pune-ti sorturi la masina ca sa eviti lucrul asta.cam 60 lei in targ la rusi.

Multumesc mult, o sa incerc variantele astea.

Dexter... nu caut promovari, ci subiecte. Iar asta cu pista si cu cursele legale e o chestie care ma intereseaza ca subiect, mult mai mult decat celalalt (care si el a fost si era normal sa scriu ce am vazut !!!). Numai ca nu o sa ma bag aiurea daca voi nu vreti si daca preferati sa va descurcati fara mediatizare si fara implicarea presei. Inteleg si retinerile unora dintre voi.
Da, intr-adevar, nasoala faza cu politistii..dar si asta putea fi subiect de presa la vremea respectiva, desi pricep si de unde e lipsa asta de incredere in ziaristi, ca urmare a unor tampenii...de care nu sunt responsabil personal. Dar asa cum eu nu generalizez si nu m-am inflamat aiurea la niste amenintari si injuraturi.. chiar cred ca puteti face si voi cam la fel. Sper sa aud vesti bune despre povestea asta. Nu mi se pare chiar ceva imposibil, mai ales ca ar fi o supapa foarte utila, cum ai zis si tu. Si chiar necesara. Poate inteleg si autoritatile chestia asta, mai ales daca o se la fie adusa in atentie mai des.

sageata 04-10-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1132147)

mergeti cu mine!:twisted: :twisted: :twisted:

Alex69 04-10-07 14:23

ma iei cu tine sageata
?????

Andrey_FL 04-10-07 23:56

poate ne vedem acolo....care e nebun sa mearga cu sageata?:)

sageata 04-10-07 23:59

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1133161)
poate ne vedem acolo....care e nebun sa mearga cu sageata?:)

ai ramane surprins. daca as avea un autocar...:twisted: :twisted: :twisted:

Andrey_FL 05-10-07 00:05

ca sa ii plimbi pe toti odata?

Cristy_mat 05-10-07 08:23

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1132147)

:cry2: chiar nu vrei???hehe ce ma bucur:woowoo: :joy:
si aici pe forum ai gura cat casa, off nu te poti abtine sa nu vb atat:lalala: :lalala:

Alex69 05-10-07 11:27

vorbesc pt ca am ce spune !!!!! si nu ar fi frumos sa-ti stric simbioza frumosului Leon. Nu de alta da' ........

Cristy_mat 05-10-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1133709)
vorbesc pt ca am ce spune !!!!! si nu ar fi frumos sa-ti stric simbioza frumosului Leon. Nu de alta da' ........

cred ca scaunu ai vrut sa zici:lol: :lol: hai nu te aprinde sau nu mai sti de gluma, parca stiai candva:shock:

Cristy_mat 05-10-07 12:39

mergi sageata la bz???sau cine mai mere,ziceam pe la 10 sa decolam din bc

Alex69 05-10-07 12:40

bre pai tocmai din raspuns se vede ca tin la gluma!!!!!! mah cred ca scaunul la Leon e mai boon decat ala de Matiz. daca nu e, at e nasol ....

bc_04_aju 05-10-07 15:16

Waiiiii datzimi shi mie lincul unde gasesc stikerul 4tuning vectorizat

Spillner 05-10-07 18:30

Eu merg la buzau,cu inca 4 insi dar as propune sa plecam mai dimineata adica pe la 8...nu stiu la cat incepe lumea sa se dea si e pacat sa pierdem liniutele

Alex69 05-10-07 18:32

is multe pacate pe lumea asta si asta este unul dintre ele!!!! dar unia le vor rata oricum :((((

Spillner 05-10-07 18:37

de ce spui asta alex69?

apropo,nu stii unde-mi pot face si eu o inspectie tehnica la masina maine?(ITP)

MON-u 06-10-07 18:26

pe la 10 ..dar din ce loc plecati..unde va adunati inante..?

Spillner 06-10-07 19:05

eu zic sa ne adunam la moldova,nu?pe la 9.30

Alex69 07-10-07 00:52

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1134392)
de ce spui asta alex69?

Pai dupa cum ti-am spus si-n seara asta ... nu pot merge... deci... pacat !!!

Spillner 07-10-07 01:14

serviciu asta....mama lui...asta e,o sa-ti povestim si tie.

sageata 07-10-07 03:39

9.30 in parcare?

Andr3i 07-10-07 17:35

5 Attachment(s)
3 Concepte de la SIAB :D

Alex69 07-10-07 18:09

foarte tare!!!! hai lume la SIAB

danuuu 07-10-07 20:00

a fost super la buzau.......nu s-a mai organizat...niste muisti si idioti..!!!!

Andrey_FL 07-10-07 20:32

nu a mai fost nimik???

dexter_20 07-10-07 20:34

doar ieri a fost expo...azi liniutzele nu au mai fost

Andrey_FL 07-10-07 20:49

sageata..vineri dimineatza iti era rau sau erai suparat? ca mergeai prea incet si prea "street legal"???:)

pytyk' 08-10-07 09:28

ceva comentarii de la buzau ,sau nu va puteti opri din injurat?:D

sageata 08-10-07 14:06

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1137590)
sageata..vineri dimineatza iti era rau sau erai suparat? ca mergeai prea incet si prea "street legal"???:)

dormeam. era prea dimineata.

Al3xxx 08-10-07 17:04

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 1138536)
ceva comentarii de la buzau ,sau nu va puteti opri din injurat?:D

cum naiba mai cristi ... mergi degeaba pana la buzau ... si mai stai si vreo 2 ore de aiurea ca apoi sa zica ca nu se mai tine nimik ...
mai daca ar fi fost prima oara as intelege ca nu stiau sa se organizeze cum trebuie si asa mai departe da e a 3 a oara cand fac legale si tot in acelasi loc
chiar nu puteau sa puna niste banda sau sa ia de la jandarmi niste garduri din alea albastre...
oricum si unii din spectatorii locali veniti la curse erau niste idioti... (trece unu din ala cu masina pe langa ei si le zice urcati pe bordura ,la care ei ... de ce ma ... sunteti voi smecheri ,de ce sa ne dam ...)
cum sa mai faca aia ceva cand erau toti prostii adunati si nu era nimeni ca sa ii ordoneze
in fine ...macar au fost masini si am avut cu ce sa ne clatim ochii :))

TheFasterMan 08-10-07 17:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bc_04_aju (Post 1134063)
Waiiiii datzimi shi mie lincul unde gasesc stikerul 4tuning vectorizat

daca nu ai gasit nici pana acum linkul..ia-l de aici...vezi ca l-am arhivat ca nu mergea sa fac upload:lol:

Spillner 08-10-07 18:31

rateu la buzau...locuitorii nu stiu ce-s alea masini si ce periculos este sa stai in fata lor.Parca-s cazuti din plop...pacat ca sufera comunitatea celor pasionati de tuning din pricina lor...

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning