![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
la Buzau cand si cum se face plecarea...?
care merge???? |
Eu merg, si SFW
|
Quote:
|
eu nu am auzit inca de asa ceva. dar daca ne organizam putem propune infiintarea ei
|
Quote:
Am trecut in seara asta pe varianta Margineni - Hemeius... si drumul nu e asa rau... nu niste mici retusuri ar putea fi utilizabil... problema ar fi cu siguranta spectatorilor... a localnicilor... dar ca traseu... mi se pare ok. Dupa bariera de la calea ferata, bineinteles. Mi-am adus aminte de asfaltul asta nou... am si eu o intrebare, daca vrea sa-mi raspunda cineva. Stie cineva cum se ia de pe masina chestia asta neagra pe care o toarna astia pe jos ? Ca odata mi-au asfaltat jumatate de alee :shock: ... si se putea merge pe o banda... dar au intrat mult cu maclavaitzul ala si pe jumatatea libera :x si mi-a sarit pe praguri si pe aripa din spate... in mare parte am curatat atunci, dar ma grabeam si au mai ramas niste urme... si-i ca draku... asfaltul asta special ramane pe tabla mai bine decat pe strazi... Intrebare: in Bacau sunteti organizati cumva, in vreun club, in vreo asociatie ? Ceva cu personalitate juridica...Ca poate ar fi mai usor asa de obtinut acceptul pentru organizarea de curse. Quote:
|
daca nu ai ascultat de sfaturile mele pana acum, asculta asta: la car wash la ura langa rompetrol am scapat de zgura. au o solutie buna tare. ah, pune-ti sorturi la masina ca sa eviti lucrul asta.cam 60 lei in targ la rusi.
|
Quote:
|
care mere la buzau???
eu si cu alexxx mergem duminica, plecam pe la 10 din bc, care vrea sa mai mearga si nu are cu ce ofer un loc la mine in masina. haideti sa mergem mai multi si fie mai fain |
10 Attachment(s)
nu vrem sa mergem cu tine :)))))
restul le pune Al3exxx ============== chiar nu vrei sa nu mai faci postari succesive?-aleks |
Quote:
Dexter... nu caut promovari, ci subiecte. Iar asta cu pista si cu cursele legale e o chestie care ma intereseaza ca subiect, mult mai mult decat celalalt (care si el a fost si era normal sa scriu ce am vazut !!!). Numai ca nu o sa ma bag aiurea daca voi nu vreti si daca preferati sa va descurcati fara mediatizare si fara implicarea presei. Inteleg si retinerile unora dintre voi. Da, intr-adevar, nasoala faza cu politistii..dar si asta putea fi subiect de presa la vremea respectiva, desi pricep si de unde e lipsa asta de incredere in ziaristi, ca urmare a unor tampenii...de care nu sunt responsabil personal. Dar asa cum eu nu generalizez si nu m-am inflamat aiurea la niste amenintari si injuraturi.. chiar cred ca puteti face si voi cam la fel. Sper sa aud vesti bune despre povestea asta. Nu mi se pare chiar ceva imposibil, mai ales ca ar fi o supapa foarte utila, cum ai zis si tu. Si chiar necesara. Poate inteleg si autoritatile chestia asta, mai ales daca o se la fie adusa in atentie mai des. |
Quote:
|
ma iei cu tine sageata
????? |
poate ne vedem acolo....care e nebun sa mearga cu sageata?:)
|
Quote:
|
ca sa ii plimbi pe toti odata?
|
Quote:
si aici pe forum ai gura cat casa, off nu te poti abtine sa nu vb atat:lalala: :lalala: |
vorbesc pt ca am ce spune !!!!! si nu ar fi frumos sa-ti stric simbioza frumosului Leon. Nu de alta da' ........
|
Quote:
|
mergi sageata la bz???sau cine mai mere,ziceam pe la 10 sa decolam din bc
|
bre pai tocmai din raspuns se vede ca tin la gluma!!!!!! mah cred ca scaunul la Leon e mai boon decat ala de Matiz. daca nu e, at e nasol ....
|
Waiiiii datzimi shi mie lincul unde gasesc stikerul 4tuning vectorizat
|
Eu merg la buzau,cu inca 4 insi dar as propune sa plecam mai dimineata adica pe la 8...nu stiu la cat incepe lumea sa se dea si e pacat sa pierdem liniutele
|
is multe pacate pe lumea asta si asta este unul dintre ele!!!! dar unia le vor rata oricum :((((
|
de ce spui asta alex69?
apropo,nu stii unde-mi pot face si eu o inspectie tehnica la masina maine?(ITP) |
pe la 10 ..dar din ce loc plecati..unde va adunati inante..?
|
eu zic sa ne adunam la moldova,nu?pe la 9.30
|
Quote:
|
serviciu asta....mama lui...asta e,o sa-ti povestim si tie.
|
9.30 in parcare?
|
5 Attachment(s)
3 Concepte de la SIAB :D
|
foarte tare!!!! hai lume la SIAB
|
a fost super la buzau.......nu s-a mai organizat...niste muisti si idioti..!!!!
|
nu a mai fost nimik???
|
doar ieri a fost expo...azi liniutzele nu au mai fost
|
sageata..vineri dimineatza iti era rau sau erai suparat? ca mergeai prea incet si prea "street legal"???:)
|
ceva comentarii de la buzau ,sau nu va puteti opri din injurat?:D
|
Quote:
|
Quote:
mai daca ar fi fost prima oara as intelege ca nu stiau sa se organizeze cum trebuie si asa mai departe da e a 3 a oara cand fac legale si tot in acelasi loc chiar nu puteau sa puna niste banda sau sa ia de la jandarmi niste garduri din alea albastre... oricum si unii din spectatorii locali veniti la curse erau niste idioti... (trece unu din ala cu masina pe langa ei si le zice urcati pe bordura ,la care ei ... de ce ma ... sunteti voi smecheri ,de ce sa ne dam ...) cum sa mai faca aia ceva cand erau toti prostii adunati si nu era nimeni ca sa ii ordoneze in fine ...macar au fost masini si am avut cu ce sa ne clatim ochii :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
rateu la buzau...locuitorii nu stiu ce-s alea masini si ce periculos este sa stai in fata lor.Parca-s cazuti din plop...pacat ca sufera comunitatea celor pasionati de tuning din pricina lor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning