![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Pai am zis eu ca in alta parte nu sunt ?
Avem un oras frumos ( asa pare daca nu locuiesti in el ) si parca nu as vrea sa ne luam pu#e n gura si etc daca se intampla ceva la vreun eveniment. Si cel mai de c@cat mi se pare faptul ca trebuie sa ai o groaza de relatii si sa pupi in fund toti aia mari din Ploiesti sa organizezi un eveniment.De asta mi-e cel mai scarba si de aia nu sunt de acord cu organizarea unui eveniment. Asta e parerea mea , nu va convine , va dau aragazu' si plecati acasa :lol: |
Pai daca vrei legale...ce sa faci...pupi lumea in fund. Eu unul m-as risca.
|
Quote:
|
Quote:
|
Avem chiar si un M3 alb Cabrio, ultimul model...
|
pe GPL ???
:)) |
Quote:
|
ce va mai strofocati sa faceti legale in ploiesti si mai nou si sesiune de cercuri!
cand ne dam, ne dam intre noi nu ne deranjeaza nimeni, mai chemam si alti prieteni, fara nervi tocati si fara pupaturi in fund la primar etc! ati vazut si voi k legale fara balamuc si fara tarani care nu au nimic in comun cu motorsportul nu exista! asa k va agitati aiurea! cel mai bine ne dam intre noi frumos si gata! si cu sesiunea de cercuri....saka cobra si situ fac destul de des spectacol si nu cred k vor 'fani si spectatori' mai multi decat au in prezent! |
ssshhiiii cand i-am dato pa2-a a ssshharit cashheetofonu` din bord!!!
|
azi mergeam dinspre judetean catre paulesti....acolo chiar ar fi bestial de organizat ceva......de ar fi simplu:sad:
|
Si care ar fi motivul pentru care vrei legale la Ploiesti ?
Ma uit la unii si pentru ei totul e foarte ushor de facut.(nu fac referire la bmw motorsport acum , vad ca are 32 de ani ,deci e cu capul pe umeri , cred :lol: ) Pentru cei care vor sa organizeze la Ploiesti legale , stiti ca in caz de accident , de orice fel , chiar si cu victime raspunzator este organizatorul ? Stiu ca sunt Gica contra acum , dar nu vad rostul unei legale la Ploiesti din moment ce nu putem sa organizam intr-un loc calumea ( ex: bulevardul cu castani) |
nu eu sunt curios cati din cei care vb vor participa!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cu ce va incalzeste pe voi o legala la ploiesti? |
shantzu ; daca tot zici asta " Pentru cei care vor sa organizeze la Ploiesti legale , stiti ca in caz de accident , de orice fel , chiar si cu victime raspunzator este organizatorul ? " nu crezi ca e mai logic o locatie fara obstacole pe margine ?;)...la vreo neprevazuta sa se mai faca vreunu' covrig de vreun castan sau sa-l rupa sa va scoata primaria la plata de zici ca e de la elysee' din gradina...ca sa nu mai vb de spectatori....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning