![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
6 Attachment(s)
salut
cateva poze si cu vectra mea |
3 Attachment(s)
Merge si a mea pe aici ?
pick-up chinuit ... |
8 Attachment(s)
si a mea , BMW e39 528i manual , destul de dotata , care apropo este de vanzare cu 3100 euro negociabil ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut la toti baietii!De g 3 meu ce parere aveti?Aveti ceva propuneri?
|
4 Attachment(s)
Skoda Octavia
|
6 Attachment(s)
Sa ma laud si eu cu GuN`u .
|
Quote:
|
Quote:
|
multam multam
|
Zilele trecute am vazut in Constanta un Vectra A visiniu, nu avea numere de Constanta (parca, oricum n-am apucat sa vad prea bine)... parea sa aiba cel putin un SFI pe ea, ca s-a lansat tare de la semafor... stie cineva ceva?
PS: nu vreau sa o cumpar si nici sa ma dau cu ea, doar sunt curios :D |
da are numere de neamt si este a lui Palu si da este sfi si da trage bine
|
8 Attachment(s)
Sal,
m-am hotarat sa "apar" si eu aici pe scena cu masina mea... Nissan S14 . Masina am luat-o coaja,avea doar intercooler marit pe fata si bateria relocata in portbagaj. Urmeaza in primavara sa o vopsesc,sa-i montez body kitul,pistoanele,turbina GT,injectoarele de 550 si filtrul Apexi... si restul pe parcurs. Vreau sa arata ca cea verde mai putin raftul de borcane din spate care oricum nu ma ajuta la drift... Pana la momentul asta am deja( dar nu se termina) cu : Jante 18 inch Rays Forged Nissan Z350 GT Edition HKS Forjed Pistons with rings Garret GT2860RS Exhaust SS Manifold Nismo injectors 550 cc Pompa Walbro 250l Exedy Clutch stage 1 HKS SSQV Splitrife Ignition Coils Denso Iridium sparkplugs Bee Rev Limiter Willwood Drift hand brake Front Strut bar Rear strut bar Greddy Apexi filter Big Front Mount Intercooler Apexi Coilovers Silicone Hoses Autobahn88 Cometic headgasket Etrieri frana fata/spate Skyline GTT Discuri frana spate marite Nistune ECU Realtime Tuning Body Kit VX S14 Free Flow Exhaust 3 inches Front Clear signals Engine Dumper Interior refacut black leather/alcantara OMP drift steering wheel Boost Gauge Short Shifter Z32 Maf Cateva poze cu masina acum,fara body kit ...si cum imi doresc sa arate la sf( cea verde cu negru). Before : https://www.youtube.com/watch?v=2ER8YE8gW0w and after : https://www.youtube.com/watch?v=49QFXaIztxQ Ah,si desigur tuningul propriu zis...Folie,Chrome Dashboard rings si interior leds ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning