Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

wsn_asf 14-06-10 18:38

Re: My KYS !!

Si eu injur mereu drumurile alea! As fi facut cu mana dar am renuntat,pareai ori atent la drum ori incruntat am zis sa nu ma risc :lol: ,eram cu un prieten cu o nova crem si iti admiram masina in mers pe drumu ala din fata de la blocuri !oricum are inaltimea potrivita,asta pt ca multi au zis sa o lasi mai jos !

B-61-KYS 14-06-10 23:21

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 3440768)
Si eu injur mereu drumurile alea! As fi facut cu mana dar am renuntat,pareai ori atent la drum ori incruntat am zis sa nu ma risc :lol: ,eram cu un prieten cu o nova crem si iti admiram masina in mers pe drumu ala din fata de la blocuri !oricum are inaltimea potrivita,asta pt ca multi au zis sa o lasi mai jos !

am inteles :) in general in creeaza o stare f placuta sa conduc de aceea eram poate atent la gropi :) in rest..sunt constient ca masina mai trebuie lasata minim 2 cm ca sa aiba un impact si mai tare :)
ps. am descoperit ca drumul acela de iese in e85 ( pe langam stadion) e mult mai bun decat cel de la spital... :) data viitoare o sa merg mai relaxat

B-61-KYS 22-06-10 18:56

6 Attachment(s)
S-a trecut la operatiunea - "bibileala"
-am montat suportii ptr far si am scapat de griul necolantat ( vedeti diferenta)
- am repozitionat bara spate, unde aveam hiba..sper sa fi rezolvat problema...( vedeti diferenta )

ynp_46 23-06-10 01:12

explica si tu cum ai repozitionat bara...am si eu luftu pe colturi si ma seaca....:evil:

Tis-ul 26-06-10 20:05

am vazut o masina cu B 61 K Y S pe vatra luminoasa cu inca un logan cu care tragi tu poze...unu gri cu colant negru logan cup cred ca e pe el... vitezaaa!! eo m-am uitat dupa ca am auzit o toba urata si sa vad ce masina e ... si hopaa8):lol::lol:

MiTzA- 26-06-10 23:08

^cu loganu ala gri am vazut-o si eu astazi :D

te am vazut in calimanesti, probabil te duceai la manastirea cozia, cand am trecut "denivelarea" am vrut sa las geamu in jos si sa te salut, dar tocmai atunci te ai urcat in masina....foarte frumoasa vazuta mai de aproape :D ....app, care-i treaba cu steagu ala de-l aveai dupa tine ?

GJ 64 GAB 27-06-10 02:07

De cānd şi-a făcut Jocker maşina frumoasă, toate Loganele vor să facă poze cu el !
Superb KYS-ul... :X Pozici noi, ceva ?

mydream 27-06-10 13:15

14 Attachment(s)
cateva poze de la mine 8) frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos si fara incidente

DraquVerDe 27-06-10 15:22

Ce frumos se vede vişiniul mat :peace:

bib_andrey 28-06-10 14:09

Super masina..si o gramada de munca depusa banuiesc..dar merita

FELICITARI` !

alexufo 28-06-10 19:10

salut .. am mai vorbit noi de o chestie cu visiniu mat.. uite aici un link..sa imi zici daca iti place

https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...td/page-8.html

B-61-KYS 28-06-10 21:27

8 Attachment(s)
Salutare tuturor,

Masina si proprietarul au fost prezenti la intalnirea regionala de la Mioveni ( steagul era emblema clubului in care sunt.. ) Sambata seara am inoptat in Caciulata si intr-adevar eram cu un amic de-al meu :)
@mydream - multumesc ptr poze...Nici masina in care erai nu era mai prejoasa ;)
@alex... arata demential - de gandit..mi-ai dat de mult :)..vedem..vorbim..tinem legatura

PS. I-am innegrit farurile :)

Tis-ul 29-06-10 07:54

hmm..inseli cumva wolfrace-urile cu borbet-uri ?:oops::oops:

_Cox_ 29-06-10 22:38

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 3478861)
hmm..inseli cumva wolfrace-urile cu borbet-uri ?:oops::oops:

Te inseli tu ;)
Vrem sa vedem si noi clipul cu interviul :)

Alex30 02-07-10 21:45

Of man repede ai mai trecut in seara asta pe la rond...eram in masina ti-am dat un claxon nu cred ca m-ai auzit n-am apucat sa studiez masina :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:46.

- Copyright 2026 4Tuning