![]() |
Re: B 28 N U T
nu o pune tu pe masina ... si sa vezi.. in max 6 luni hop altul pe forum... "salut baieti .. am si eu o dacie cu doua trape " si toata lumea o sa sara pe el.. 'mama ce misto' sau "de ce e trapa" sau alte chestii dastea .. arata prea bine cu doua "turele".spor la shurubareala
|
e aiurea cu 2 trape parerea mea.
|
daca tot vrei sa o pui...pune-o cu spatele la aia veche :lol: ca sa arate mai avion :lol:
|
eu zic sa facem un pool pe forum :) oricum eu zic ca a primit destule pareri si pro si contra ramane sa decida singur ce e de facut pana la urma e masina lui nu mergem noi cu ea
|
mda,momentan nu am luat nici o decizie,vom vedea daca o pun sau nu,cred ca o voi schimba cu aia a mea ,deoarece are manerul rupt.
|
cineva ti`a facut un bine :P.?daca tot vrei sa pui, pune una care se deschide de tot,cam complicat dar se poate.cand o vedem vopsita?
|
Quote:
cu vopsitul mai dureaza un pic.trebui de facut pasajele,praguri,bara fata spate si dupa vopsitul,deci mai e de asteptat:cry: |
la tulcea am remarcat ca o poti da jos :)).incet incet se face, ce rosu ii dai?
|
Quote:
|
toti iti spun ca e tare , ca e frumoasa , parerea mea ca e doar jatele de ea.
cand o vei vopsi atunci va fi o masina frumoasa, dar de cand zici ca o faci.......... |
Ba te credeam baiat serios de unde ai venit cu tiganiile astea?
|
Quote:
|
Sefu usor ..usor cu grija si cu atentie ..v-a iesii ceva frumos..!! bafta
|
iti recomand un sun roof .....deschizi tot plafonul :D
|
de ce ai facut cu 2 trape ?