![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Eu daca eram in locul tau nu anuntam motorul pana nu era gata si il puneam la o legala. Acolo sa fi vazut plombe cazute, maxilare dislocate, pupile dilatate :)))) Dar cred ca nici eu nu rezistam pana atunci fara sa ma laud putin. Ai grija cu motorul, desfal si verifica tot ca nu sti pe unde a umblat si ce este in el sau de cand nu a mai functionat. Succes, si tine-ne la curent cu ce se mai intampla.
|
frumoasa masina ;) bafta!
|
Sper ca nu o sa iti montezi motoru asta inainte de a-ti pune niste suspensii klumea si un kit de frane adevarat. Si cand termini cu toate astea....te provoc la o liniuta...vin cu M5....sa aveam un raport egal cal/kg. :)
|
Cica link incercarea a 2-a
https://www.youtube.com/watch?v=7wF6DJr5v74 |
stiam inainte sa pui pozele cu motorul asta, ai mare grija de el si hai sa-l vedem montat pe masina.... oricum locul 1 la curse iti este rezervat.... bravos...
|
Este cel mai tare tico din toate timpurile.
Astept cu nerabdare sa-l vedem live pe la vreo legala. Bafta in continuare. |
2 Attachment(s)
Crek ar arata si mai bine daca ai lasa-o mai catre pamant . Parerea mea ;)
|
Fara precizarea ta eram pierduti .
|
Ceva logic nu ;)
|
Quote:
Am in calcul sa achizitionez un set de arcuri sport pt. Matiz (exista, insa n-am gasit in tara) pe care sa le mai si scurtez. Multumesc mult pt. VT! chiar arata bine asa. @scoop: am vazut filmuletul si inca vreo 4-5 cu alte daihatsu, multumesc pt. link! @B-69-TAU: cum le afli tu pe toate....nu erau decat 3 persoane care stiau de motor, chiar sunt curios cum ai aflat :D @serban_pc: am fost cu el la o legala in 2005, am facut un scor de 1-2 (am pierdut 2 si am castigat una). Prea curand n-o sa pot merge cu el la curse - noul motor presupune niste ranforsari serioase si foarte costisitoare, le voi face pe rand, apoi mai trebuie sa schimb franele cu totul...si uite asa zic din nou: "Poate la vara o sa fie gata...." @ERY: n-am nici o sansa cu M5, dar oricum o sa fac ravagii cu motorul asta...105 CP / 655 kg plus inca 40-50 kg diferenta intre motoare, planetare si adaosul de la ranforsari...inseamna raport mai bun chiar decat al lui Daihatsu Charade GTti, de pe care provine motorul...si care prinde suta in 7 secunde :shock: |
Pai eu nu stiu sa plec cu eMu prea bine...asa ca nu dau tot ce pot 0-100...asa ca ai sanse...:D....unde faci swapu...la ce service ?
|
Swap-ul si tot ce tine de el mi-l va face Gica, fost mecanic la Dacia Service, actualmente mecanic la alt service, insa pana la swap trebuie sa fac 2 chestii:
1.Ranforsarea podelei si a lonjeroanelor, oalelor de amortizoare si ce mai e nevoie 2.Construirea unui rollcage tot pentru rigidizare si bineinteles siguranta. Am gasit in Bucuresti sa fac toate astea la un pret foarte mare dar corect, insa nu pot sa mai stau fara masina intrucat cealalta masina o am radiata si nu prea mai pot sa ma lipsesc de masina in perioada asta...deci, daca cineva stie cine poate face o rigidizare serioasa in Constanta, cu sau fara rollcage, il rog sa ma anunte prin orice mijloc. |
felicitari Alex pt ambitia si pasiunea care o ai pt aceasta masina!!!toata lumea stie ca e usor sa faci dintr-o masina pretabila la tuning,ce faci tu e mult peste avand in vedere forma si motorizarea de fabrica a masinii!i-ti urez succes in continuoare!!
|
...... plec si eu linistit cu dom'shoara la relaxare o saptamana si-mi dai cu firma-n cap cand vin acasa ........... esti nebun,ce sa mai ..... hai q turbo !!!! baga vitamine sa ai putere sa strangi banii necesari pt transplant, nu are rost sa mai zic si eu ce ai de facut, ai omis "taxa de omologare" dak nu ma insel :lol: numa ce-am ajuns home ....... ma reacomodez si povestim pe mess (te fac cu un blowoff bengos dak chiar insisti :lol: :lol: )
|
1 Attachment(s)
Multumesc mult Roby! Am nevoie de multa bafta de-acum incolo, nici nu stiu in ce m-am bagat cu motorul asta...insa incerc sa merg pana la capat si sa fac totul ca la carte, sa fie totul ok. O sa dureze mult si o sa ma coste si mai mult, dar sunt convins ca o sa merite....asa cum a meritat si drumul Constanta-Baia Mare si inapoi ;)
@TM32CIP: blow....what ? ? ? :lol: pana la asta mai e mult, sa ma vad eu acolo... Ieri (luni, 20.08.2007) am fost la Bucuresti cu anumite treburi si printre altele am facut rost si de bordul masinii, cu tot cu calculatorul de bord, cu ceasuri cu tot in speranta ca voi ajunge vreodata sa le mai si montez...am vazut in sfarsit si "epava" lui Charade GTti, asa ca mi-a mai crescut inima: totul pare sa fie la fel sau foaaaaaarte asemanator cu ce e pe Tico. Destul de curand (probabil) voi reveni cu inca o modificare necesara d.p.d.v. tehnic si totodata probabil cea mai importanta pentru aspectul exterior. Mario, tie trebuie sa-ti ridic statuie, frate! Mii de multumiri inca o data, ce m-as face fara tine? Si acum poza cu ceasurile....nu-i asa ca arata bine cifrele alea? (mai putin numarul de km. parcursi...) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning