![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
@ cristii - probabil aveam muzica data o idee mai tare , scuze. |
un golf 3 rosu,,nr AJB,pe caragiale parchez;cand n'am loc mai parchez unde parchezi tu,pe strada aia!
|
Razvy, ti-am vazut masina acuma seara in ilba . Data viitoare da si tu un semn cand mai mergi acolo pt ca 3 case mai incolo sta prietena mea :-) (iesim la o poveste :-P )
|
Ia fix acum am intrat in casa! :)) Eram la un coleg de servici (prieten bun de altfel) la un vin fiert(prietena la volan evident:)) )
De unde sa stiu Razvi ca tu te "intinzi" pana-n Ilba :P |
Acum sti :-P
|
mersi domnu' MISHU , ca mi-ai luat locu de parcare :)) noroc ca mi-am amintit numaru de inmatriculare si n-am ridicat stergatoare si rabatat oglinzi :)
|
Quote:
|
stai relax. m-am plimbat 20 de minute prin cartier sa gasesc un loc ... ca nu pot intra pe toate stradutele cu zapada asta. da am gasit pana la urma.
|
imi pare rau!dau o bere!
|
vazut TRX pe valea Chiuzbaii , m-am uitat da nu te-am vazut p-acolo , si nu m-am mai oprit :D
|
eram pe partea dreapta sub padure,si eram cu spatele la drum,am profitat un pic de soare ca in casa am stat destul toata iarna.
|
vazut pe paco azi Coborare de pe dura pana la Robot ..............in spatele lui :)
|
Vazut azi pe Buju si salutat :-)
|
Quote:
|
razvy_91, vi la gagici la mine in cartier ? :lol: :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning