![]() |
Re: Challenge`s .....
2 Attachment(s)
m-am trezit si eu ....
am restilizato putin.... |
Quote:
trebuie sa mai lucrez din cand in cand sa nu-mi ies din mana |
si eu ma bag :)
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze ca pun de 2 ori poza... dar asta e mai buna....si e poza finala :D
|
tot nu ai scos oglinda din umbra!!
|
Quote:
propun sa decalam data pt battel-ul la Hiunday Coupe pentru MARTI ora 22 si pana vineri sa se faca GOLFUL...vineri ora 22 sa facem battle ....urmand k duminica sa se propuna o noua tema pt batelul sapt viitoare si vinerea as fie zii de battel-uri! sa fim mai organizati ..c ziceti e ok?...cei cu hiunday si cei cu golful??? pt mine e ok |
da.mie imi convine oricum multe masini sunt aproape gata din cate am vazut
|
Quote:
cred ca e ok asa |
Quote:
ca daca de ex un poll tine 2sapt...astepti 2 sapt sa incepi altu TazAless-ziceai ca in weekendu asta vedem o masina facuta de tne.... |
Quote:
|
frost mane esti cam tare in gura vad eu nu vreaus a ne tziganim aici dar am si spuns ca spoilerul a fost luat de pe aia d epe magic manu in rest totul e facut de mine si nu accepta sa imi zici mie k vin aici cu magarii da sa intelegi bine
|
k mane....yo am zis doar(k mi sa parut k am vazuto) nu am dat cu paru ;)nici yo nu vreu sa ne certam degeaba....pana la urma faci ce vrei nu ma amestec in lucrarile tale....;)hai bafta ne mai vedem....
|
deci marti ora 23 (30.05.2006)....hiunday coupe battle
........vineri (2.06.2006)ora 23 golf 5 battle!!! |
3 Attachment(s)
.....si hiunday-ul meu e gata...am 2 variante la concurs o sa mearga varianta cu gemuletul din spate neacoperit adica a2-a poza!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning