![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
k
ms de info. |
ziceam asa in general man ;)
|
tng te inteleg dar masina e in curs de inmatriculare si nu mai pot sa-i fac alte poze...asa ca daca ...am zis daca se poate sa incerce cineva sa-mi dea o idee ce sa fac cu ea...
|
da` nush de ce te grabesti :D .Rezolva-ti treaba cu masina, apoi baga niste poze frumoase ca sa putem lucra bine pe ea, si gata.
din pozele pe care tu ni le-ai pus la dispozitie, nu prea putem face nimic.eventual un paint.....si eventual ceva pe la stopuri/faruri :rolleyes2 |
ok sper sa rezolv cat de curand...
|
2 Attachment(s)
Cea mai mare provocare pt virtual tuneri cred ca este aceasta masina, asa ca sa vedem cat de buni sunteti...
P.S. Chiar ma bate gandul sa-mi iau o "epava" de genul asta si sa o prepar asa ca sunt interesat de cum ar putea arata... |
am gasit eu o epava (in cel mai bun sens al cuvantului) de genul asta la 300 de euro;)
|
Quote:
|
sal va bagati si la un clio?
2 Attachment(s)
Sal as vra si eu ceva pt clioul meu stok ceva asa mai simplu dar cu gust:-) ca nu prea am gasit cliouri tunate knd ii mai fac poze va trimit;)
|
Yackone, daca ai si o poza, doua cu ea te rog sa mi le trimiti
|
cata55 te apuca plansul cand o vezi...o sa-i fac neste poze luni si o sa ti le trimit...masina este bucati pentru a fi reconditionata...
scuze de offtopic;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
As vrea ceva mai simplu.....cineva care lucreaza la o mashina din asta....mai luxoasa! Vreau sa fie la alegerea voastra tot ce adaugati la ea......faceti-mi o MARE surpriza!
|
da nu am ce zice unghiurile sunt "perfecte" o poza facuta din podu casei si alta de se vede dekt juma de masina...fa si u niste poze mai klumea din lateral,spate,fata si tot asa si fa cu aparatu foto nu cu telefonu.
|
Am inteles shefu! O sa fac cu camera si o sa fac poze mai bune....dak este cineva care vrea sa o mod. sa o faca.....si nu e din podul casei....atat mis eu de inalt!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning