![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
salut...pentru opel astra g Y 2.o dth,an 2002-2003 2+1 usi hatcback,74 Kw , 101 CP ce discuri de frana fata si placute fata imi recomanzi si ce la ce preturi?ms
|
Quote:
disc frana - 255 lei/buc ATE sau 190 lei/buc TEXTAR sau 225 lei/buc BREMBO sau disc frana sport 295 lei/buc ZIMMERMANN |
Quote:
|
ce placute frana spate clio 2 RS 2003 poti sa aduci ?
discurile parca au 238mm...si niste preturi daca se poate!!! |
Quote:
"Originally Posted by marin calin salut...pentru opel astra g Y 2.o dth,an 2002-2003 2+1 usi hatcback,74 Kw , 101 CP ce discuri de frana fata si placute fata imi recomanzi si ce la ce preturi?ms placute frana fata ( masina cu abs) - 210 lei ATE sau 230 lei TEXTAR sau 140 lei MINTEX sau 135 lei DELPHI disc frana - 255 lei/buc ATE sau 190 lei/buc TEXTAR sau 225 lei/buc BREMBO sau disc frana sport 295 lei/buc ZIMMERMANN" discurile ate de 255lei de care sunt,powerdisc? |
Quote:
|
Quote:
|
salut .vreau si eu ceva preturi pentru vw polo 9n 2006 an 1.4 fsi
capota . trager ,faruri , bara fata completa + grila . radiatoare , aripa dr. fata |
Quote:
tragar pt masini cu aer cond - 520 lei far electric cu motoras -- 315 lei/buc bara fata primerizata -- 345 lei grila radiator - 70 lei aripa dreapta fata -- 180 lei |
Quote:
|
Quote:
cataliozator si buton nu am. butonul se gaseste doar pe original pentru catalizator te sfatuesc sa ie sh sau sa pui unul universal |
suuus cu piesele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|