![]() |
Re: Accidente
de seria 5'u care pe feleac in sus a zburat la om pe vie zilele astea ... stie cineva ceva ?
|
cougarul a fost avariat din cauza unui "mosulica" care a lovit o bordura la 130 km/h si s-a dat peste cap... oprindu-se in cougar. cam atat. masina cred ca e dauna totala, avand nenumarate avarii.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
offtopic : nu punem mana de la mana sa le luam baietiilor un aparat calumea?
On: nu stie nimeni de accidentu de langa ambient? am trecut azi pe acolo si era un mondeo lovit rau |
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Victima, şoferul unui autoturism Dacia autoutilitare, a īncercat să efectueze un viraj la stānga la ieşirea din Floreşti, spre Registrul Auto Romān, moment īn care a fost lovit de autoturismul Opel care circula īn direcţia Cluj-Napoca. Īn urma impactului, Dacia s-a izbit de un alt autoturism care staţiona la semnul Stop din intersecţie. Poliţiştii au declarat că, după primele cercetări, vinovat de accident este şoferul Daciei, care nu a acordat prioritate. Toţi şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, īnsă niciunul nu consumase alcool.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
http://video.clon.ro/video/39551/a-d...---n-ma--inae-
A dărāmat un copac şi a rămas blocat īn maşină |
in fata la spitalul de copii de pe motilor, intoarce un boschetar de taximetrist pe linie dubla continua, il lasa alt taximetristi, dar inloc sa faca virajul strans il face si pe banda 1 .
pe banda 1 (aia de langa bordura) era in fata mea un volvo...imediat dupa trecerea de pieton a fost faza, o trecut si taximetristul care o intors pe linia continua direct in tipa din volvo. usa indoita spate aripa.. spoiler...etc etc. m`am oprit la o palma de aia din fata, ala din spate s`o oprit dar ala din spatele lui s`o oprit in el :)) taximetristul fain frumos, semnalizeaza si pleaca. am mutit...femeia merge dupa el, claxoneaza, face cu farurile...asta isi deve de drum... in fata la metro unu o lovit un motociclist pe la 2 jumate-3 fara ceva, politie salvare, pompieri.... o coloana de m`o luat cu ameteala. |
cate accidente s-au inregistrat ieri?
|
Doua usoare la numaratoare numa in fata portii mele...
|
am uitat sa fac o marturisire :) sambata trecuta in fata la mac in manastur am oprit pe prima banda sa-l las pe unu sa iasa si a venit un schumacher pe banda a doua de s-a infipt in el...cine-i de vina?
|
Piry ii de vina :)) ... cine sa fie ? 'cela pe care l-ai lasat sa intre in fata ta si el a decis sa treaca doo benzi fara sa se asigure...
|
Quote:
|
legal probabil ca el e devina, dar totusi, daca vezi 5 masini oprite pe prima banda nu incetinesti? ala ce l-am lasat a intrat incet pe drum dar astalalt a venit in viteza...probabil asa face si la o trecere de pietoni
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning