![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri, actiuni, etc.)
bebe tu vrei sa si participi??
|
la ce masini am vazut acolo la unguri creca daca nu avem peste 300 cp si 1 tona nu are nimeni nici o sansa :) Si Cuprele ce vin din Ro sa se dea is modificate destul de masiv...asa ca sincer nu stiu daca are rost :-s Vedem atunci cine cu ce se prezinta :)
|
vezi ca exista sessiune "test", unde poti sa te dai cu ce modificari ai, cu sau fara bancherte, faruri etc, numa sa stii timpul masinii. te costa 8 eurp taxa de participare
|
se aduna cineva pt budapesta in 21..................... k doar presupun k sunt si doritori nu?????:D:D:D eu sigur ajung pe akolo:D:D
|
si eu vreau sa merg.
|
Quote:
|
Haideti in Budapesta in 16 Mai 2009 sa vedeti acolo niste spoilere si airbag-uri si linii alte fine... http://www.sensation.com/index.php/hungary/
|
Quote:
|
frumoasa intalnirea din seara asta pacat ca nu sunt poze:(
|
foarte frumoasa si plina de decibeli :D
|
Pai daca nu a venit Lili normal ca nu sunt poze :neutral:, sper ca data viitoare vine. Oricum a fost tare seara si muzica la fel :D
|
cred catreb sa isi cumpere unu aparat ca nu mai merge asa:)):)):)) pierdem multe poze sooper;))
|
o sa aduc eu aparat k mergeau niste poze beton la porbagaju ala plin de basi de pe Laguna tare tipu .....
|
ala da om pasionat de muzica ..............numa ma gandesc cum conduce cu muzica la maxim:):):):) sooper laguna
|
1 Attachment(s)
Pai daca nu sunt poze de la intalnire lasa ca am o poza in timp ce erau montati monstrii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning